Parhaat lentojen seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Huolimatta innokkaasta matkustajasta, opin vasta hiljattain lentojen seurantasovelluksista iPhonessa ja iPadissa. Nämä tarjoavat kätevyyden tarkastella lentotilaa tien päällä, saada ilmoituksia viivästyksistä tai peruutuksista, tarkistaa saapumiset ja lähdöt millä tahansa lentokentällä, järjestää matkareittejä ja paljon muuta. Koska joku, joka on aina innoissaan lentämisestä tai edes huomaa lentokonetta, menee ohi, minulla oli hauskaa ja tunsin melkoisen FOMOn leikkivän näiden sovellusten kanssa. Tässä on valintani parhaista lentojen seurantasovelluksista iPhonelle ja iPadille, joita jokainen matkustaja tarvitsee.

 1. Flightradar24
 2. Häilyväinen
 3. Lennonseuraaja
 4. FlightAware-lennonseuraaja
 5. Sovellus ilmassa
 6. FlightView-lennonseuraaja
 7. Etäisyystyökalu
 8. Lentolauta
 9. Plane Finder
 10. Lentokoneet elävät

1. Flightradar24

Testatuista sovelluksista tämä voittaa käyttöliittymän ja ominaisuuksien suhteen. Siinä on ainutlaatuinen interaktiivinen maailmankartta, joka näyttää kaikki reaaliajassa suoritettavat lennot. Voit napauttaa lentokonetta saadaksesi yksityiskohtaisia ​​tietoja, kuten sen reitin, lähtöajan, arvioidun saapumisajan, lentokonetyypin, nopeuden, korkeuden, valokuvat lentokoneesta jne.

Tietenkin voit myös etsiä yksittäisiä lentoja lennon numeron, lentokentän tai lentoyhtiön avulla ja suodattaa lentoja lentoyhtiön, lentokoneen, korkeuden, nopeuden ja muun mukaan. Voit myös tarkastella yksityiskohtaisia ​​säätiedotteita valitun lennon reitillä. Lisäksi voit asettaa lähellä olevia hätätilanteita tai ainutlaatuisia lentoja koskevia mukautettuja ilmoituksia.

Hauskin ominaisuus on 3D-näkymä, jonka avulla voit nähdä, mitä lentokoneen ohjaaja näkee 3D-muodossa. Tämän ansiosta se tuntuu lentosimulaatiopeliltä ja pitää matkanystävät kiinnostuneina. Saat vain muutaman tämän ominaisuuden istunnon ilmaisessa versiossa, ja sinun on tilattava lisää.

Rakastin eniten sitä, kuinka harvat sovelluksessa näkyvät mainokset eivät ole häiritseviä eivätkä koskaan häiritse käyttökokemusta. Yksi hienoimmista näkökohdista on, kuinka voit osoittaa puhelimellasi tosielämässä lentävän koneen yläpuolelle, ja sovellus hakee sinulle tietoja lennosta. Melko hieno kaikille matkailijoille ja ilmailunyrkeille! Olen varma, että nautit kokeilemasta ja tutustumalla tämän ilmaisen lennonseurantasovelluksen lukuisiin ominaisuuksiin ja suosittelet sitä.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa 1,49 $ kuukaudessa)

ladata

2. Lentävä

Tarkista tämä iOS: n lentoseurantasovellus, jolla kirjaat matkasi ja saat käyttöösi kaikki tarvitsemasi tiedot. Flighty pitää sinut ajan tasalla räätälöitävistä ja täydellisesti ajoitetuista ilmoituksista yksityiskohtaisista lentokartoista live-seurantaan, viiveennusteisiin ja muuhun.

Lisäksi se on kauniisti suunniteltu ja todellinen helppokäyttöinen. Arvostan erityisesti sitä, että saat Flighty Pron ensimmäiselle lennollesi ilman, että sinun tarvitsee antaa luottokorttitietoja tai ilmoittautua ilmaiseen kokeiluun. Pro-etuja ovat push-ilmoitukset, viiveennusteet, kalenterin synkronointi ja paljon muuta. Kun koet, miten tämä sovellus muuttaa matkaelämääsi, et voi elää ilman sitä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Lennonseuranta

Tässä on toinen pakollinen lentoseuranta usein lentäville. Voit tallentaa ja tarkastella haluamaasi lentoa ja järjestää matkasi kätevän pääsyn takaamiseksi. Interaktiiviset kartat ja kattavat tiedot reiteistäsi takaavat, että olet aina tietoinen ja välttävät viivästykset. Lisäksi se tarjoaa lentotietoja ja istumakarttoja tallentamillesi tai seuraamillesi lennoille.

Lukuisten ominaisuuksien vuoksi sovellus oli aluksi hieman hankala löytää tiensä. Mutta älä anna sen estää sinua lataamasta sitä, koska se on pakollinen lisäys matkustajan työkalupakettiin. Voit saada tietoa lentokentistä, nähdä reaaliaikaiset saapumiset ja lähdöt, pysyä ajan tasalla uusimmista säätiedotteista ja muusta.

Hinta: Ilmainen (Jäsenyys alkaa 1,99 dollaria)

ladata

4. FlightAware-lennonseuranta

Tässä on toinen erinomainen sovellus, jolla näet reaaliaikaisen lentotilan ja seurantakartan kaikista kaupallisista lennoista maailmanlaajuisesti. Se voi myös seurata yleisilmailua Yhdysvalloissa ja Kanadassa, kuten yksityisiä ja tilauslentoja. Sinun on luotava tili sovelluksessa käyttääksesi sen ominaisuuksia.

Voit asettaa mukautettuja ilmoituksia seuraamillesi lennoille pysyäksesi ajan tasalla tien päällä. Lisäksi sen avulla on helppo nähdä lähellä olevat lennot yhdellä silmäyksellä ja tietää viivästykset. Voit valita neljästä eri karttanäkymästä, nimittäin Classic, Streets, Satellite tai Hybrid sekä Weather overlay. On hienoa nähdä koneet reaaliajassa liikkeellä kartalla kaikkialla maailmassa. Napauta mitä tahansa lentoa nähdäksesi reitin toistettavan suorana näytölläsi ja saadaksesi tarvittavia tietoja, kuten ajoitukset ja porttitiedot.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Sovellus ilmassa

Tämä on enemmän kuin pelkkä lentojen seurantasovellus, tämä on henkilökohtainen matkareittipäällikkö. Se tarjoaa all-in-one-ratkaisun, jonka avulla on helppo etsiä ja varata lentoja, pitää reittisi ja maihinnousukorttisi, seurata mailiasi ja paljon muuta.

Rakastan sitä, koska se on kätevä ja turvallinen paikka saada kaikki matkatietoni ja pääsy hetkellisesti. Lisäksi se on saatavana Apple Watchissa ja iMessagessa, jotta voit jakaa nopeasti lentotiedot kontaktien kanssa.

Lisäksi sovellus oppii matka-asetuksistasi ajan mittaan, kuten haluamasi lentoyhtiöt ja reitit, etsimään ja kuratoimaan sinulle parhaat vaihtoehdot. Se varmasti helpottaa matkoillesi kohdistuvaa stressiä ja auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kuukausipreemille)

ladata

6. FlightView Flight Tracker

Tämä on toinen erinomainen resurssi seurata lentoja, tarkistaa porttimääritykset ja pysyä ajan tasalla viivästyksistä ja peruutuksista. Sen avulla on erittäin helppoa pitää matkatietosi yhdessä paikassa välittämällä matkareitin vahvistussähköpostit osoitteeseen [email protected] ja nähdä ne automaattisesti lisättynä aikatauluusi.

Matkat synkronoituvat laitteiden välillä, ja voit lisätä muistiinpanoja, kuten autonvuokraus- ja hotellivarausnumeroita, jne. Lisäksi voit tarkastella värikoodattua karttaa Yhdysvaltojen ja Kanadan lentokenttien viivästyksistä sekä sääpeitteitä. Riippumatta siitä, mitä tietoja lennoista tarvitset, tämä sovellus voi auttaa sinua, terminaali- ja matkatavaratiedoista ajo-ohjeisiin lentokentälle, integroituna iOS Maps -sovellukseen.

Pidin erityisesti mahdollisuudesta soittaa lentoyhtiön numeroon suoraan Lennon tiedot -ruudusta helppouden ja mukavuuden vuoksi. Huomiota yksityiskohtiin on kiitettävää!

Hinta: Vapaa

ladata

7. Etäisyystyökalu

Tässä on työkalu, jonka avulla voit mitata kartan pisteiden välisen etäisyyden nopeasti ja helposti. Voit myös laskea piirtämättömien monikulmioiden pinta-alan. Katso tulokset metrisinä yksikköinä etäisyyden (metreinä, kilometreinä) ja brittiläisten yksikköjen (telakoiden, mailien, jalkojen korkeus) suhteen.

Se on kätevä kartoittamaan tontteja / kotirajoja, maatalouspeltoja tai muita etäisyyksiä / alueita. Voit myös piirtää minkä tahansa muodon kartalle ja laskea alueen. Lisäksi Seuraa-tilassa voit laskea etäisyyden tai pinta-alat yksinkertaisesti liikkumalla.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset 3,99 dollaria)

ladata

8. Lentolauta

Tämä sovellus tarjoaa tietoa yli 16 000 lentokentästä ja 1 400 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti, ja tämä sovellus on pakollinen useille lentäjille ympäri maailmaa. Olitpa sitten matkustaja tai miehistön jäsen, tämä sovellus auttaa sinua tarkistamaan ja seuraamaan reaaliaikaisia ​​lentotietoja ja yksityiskohtia, jotka päivitetään joka minuutti.

Se on aivan kuin sinulla olisi nämä jättiläinen lentolaudat kämmenelläsi, mutta sillä on joitain poikkeuksellisia etuja. Nimittäin voit etsiä tiettyjä lentoja määränpään tai lennon numeron mukaan. Voit tarkentaa tuloksia heti harkitun hakuliittymän avulla löytääksesi juuri etsimäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Tasohaku

Tämä on maksettu sovellus, mutta se on sen arvoinen maailmanmatkaajille, jotka etsivät luotettavaa lentojen seurantaratkaisua. Se tarjoaa eniten tietoa reitistä ja lentokoneesta. Sillä ei ole mainoksia, ja se tarjoaa helpon lentojen, lentokenttien ja muun löytämisen.

Tehokkaiden suodattimien avulla saat tarvitsemasi tiedot hetkessä. Voit jopa käyttää AR-ominaisuutta, jonka avulla voit tunnistaa ympärilläsi olevat lennot osoittamalla kameraa siihen. Lisäksi voit hypätä maailmanlaajuisiin paikkoihin lisäämällä suosikki kirjanmerkkejä, tarkistamalla lentokentän saapumis- ja lähtötaulut sekä tarkastelemalla live-tietoja ja tilastoja. Jännittävä vaihtoehto on toisto-ominaisuus, jonka avulla voit nähdä aikaisemmat lennot takaisin vuoteen 2011.

Hinta: $29.99

ladata

10. Lentokoneet elävät

”Planes Live” on suunniteltu antamaan sinun seurata tarkasti lentokoneita ja helikoptereita ympäri maailmaa. Saat välittömät ilmoitukset peruutetuista lennoista, aikataulun muutoksista ja lentojen muutoksista. Lisäksi voit etsiä mitä tahansa lentoa, sijaintia ja lentokenttää.

Sinulla on mahdollisuus lisätä lentokenttiä ja paikkoja omiin paikkoihin, jotta voin käyttää niitä ja seurata niitä helposti. Etsi minkä tahansa lentokentän tai sijainnin sääennuste ja hyödynnä älykkäitä suodattimia parhaalla mahdollisella tavalla tietyn lentoyhtiön tai lentokonemallin seuraamiseksi.

Tämä sovellus on myös yhteensopiva useiden kielten, kuten englannin, arabian, tanskan, ranskan, saksan, indonesian, italian ja japanin kanssa. Olitpa lentoyhtiön työntekijä tai ilmailun harrastaja, arvostat tätä informatiivista sovellusta, jolla on tehokkaat toiminnot.

Hinta: Ilmainen (Premium alkaa 2,99 dollaria)

ladata

Yrititkö vielä lentojen seurantasovelluksia?

Tämä puhe lennonseurannasta iPhonelle ja iPadille on herättänyt uudestaan ​​harhautukseni, enkä voi odottaa pakata laukkuni uudelleen ja lähteä seikkailulle. Entä sinä? Kerro minulle, missä olet seuraavassa alla olevissa kommenteissa. Älä unohda tarkistaa kaikkien matkoidesi parhaat matkasovellukset.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • iPhonen puhtaampia sovelluksia
 • Vesileimasovellukset iPhonelle
 • Turvallisuussovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Juhlasuunnittelusovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found