Parhaat iPhone X: n vedenpitävät kotelot vuonna 2020

IP67-luokituksensa ansiosta iPhone X kestää upotusta veteen jopa 1 metriin (3,3 jalkaa) vain 30 minuutin ajan. Tämä tarkoittaa, että sinun on tarjottava älypuhelimelle enemmän suojaa varmistaaksesi, että se pysyy turvallisena hauskan vesiurheilun aikana. Jos olet joku, joka rakastaa kylpeä uima-altaassa, irtoaa rannalla ja pidät myös kaikkien näiden upeiden uintikuvien kaappaamisesta, sinun ei pidä hukata näitä parhaat iPhone X: n vedenpitävät kotelot.

 • Henkikestävä
 • OUNNE
 • Vapesoon
 • OTBBA
 • ORDTBY
 • Temdan
 • Eonhieno
 • Oterkin
 • Mangix
 • Fansteck

# 1. Henkikestävä

Jos etsit parasta, mitä etsit, katso enää Lifeproof FRĒ -SARJAA. Kotelo näyttää melko kompaktilta muotoilulla ja takana olevalla Apple-logolla.

IP68-vedenkestävyysluokka auttaa sitä selviytymään upottamisesta jopa 2 metrin syvyyteen tunnin ajan. Sen lisäksi, että se tarjoaa luotettavan suojan vedeltä, se kestää myös pudotuksia 6,6 '/ 2 m: sta. Joten niin kauan kuin kansi on älypuhelimessa, sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista.

Sisäänrakennettu naarmuuntumissuoja tarjoaa paremman selkeyden ja tuntuu myös erittäin pehmeältä kosketuksessa. Värien osalta Lifeproof FRĒ SERIES -peitteitä on kuusi houkuttelevaa vaihtoehtoa.

USP: Melko kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. OUNNE

Mikä on kiinnittänyt huomiota OUNNE-vedenpitävässä kotelossa, on kyky suojata älypuhelinta jopa 10 metrin syvyydessä vedessä yhden tunnin ajan. Jos tapaus voi kestää korkeita vaatimuksia, se on yksi parhaista liiketoiminnassa.

Kuori lupaa myös tarjota 360 asteen suojan iPhone X: lle. Sertifioidun sotilastason suojan ansiosta kestävä ulkopinta voi selviytyä sokista.

TPU-materiaalin ansiosta kansi tarjoaa kumitetun otteen, mikä tekee siitä kätevämmän. Lisäksi sisäänrakennettu näytönsuoja parantaa näkyvyyttä ja suojaa myös kosketusnäyttöä.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

# 3. Vapesoon

Se on ohut muotoilu, joka on saanut minut haluamaan Vapesoonia. Kirkas selkä ja iskunkestävä runko, kannessa on vaikuttava profiili.

Kestävän PC: n ja pehmeän TPU: n sekoitus tekee siitä riittävän vahvan absorboimaan iskut. Naarmuuntumattomalla näytönsuojalla kansi on ylimääräinen suoja naarmuja vastaan. Voit hallita mukavasti reagoivia painikkeita ja ladata laitteesi myös kotelon läpi. Lisäksi Vapesoonia on saatavana kolmessa värissä, kuten musta, musta / kirkas ja harmaa / valkoinen.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. OTBBA

Sieppaa videoita ja kuvia jopa 10 jalkaa veden alla melkein tunnin ajan tällä kotelolla iPhone X: lläsi. Se on IP68-sertifioitu ja tekee työn niin kuin sanotaan. Suojauksen osalta kotelo on ylittänyt sotilastandardin 810G-516, joka suojaa iPhoneasi pudotukselta 6,6 jalasta. Se pitää myös pölyn ja lian poissa.

Kotelon muotoilu antaa sinun käyttää kaikkia iPhonen portteja ja toimintoja, ja se tukee myös langatonta latausta. Lopuksi on saatavana kaksi värivaihtoehtoa.

USP: Ylitä sotilastandardi 810G-516

Tutustu Amazoniin

# 5. ORDTBY

Neljä viidestä tähdestä yli 200 asiakasarvostelusta tekee ORDTBY: sta melko hyvän vedon. Kotelo lupaa tarjota älypuhelimelle yleisen suojan. Selkeä selkä ja kestävä runko havaitsevat myös kolhuja helposti.

Näytönsuoja varmistaa, että OLED-näytöllä on maksimaalinen suoja naarmuilta. Pääasiassa korkean selkeyden ja sileyden ansiosta voit käyttää älypuhelinta kätevämmin. Qi-standardin tuki langattomalle lataukselle tekee ORDTBY: sta täydellisen vedenpitävän kotelon.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. Temdan

Temdan on yksi ihailtavimmista vedenpitävien koteloiden valmistajista. Siksi odotan, että sen tarjoaminen iPhone X: lle on huippuluokan vaihtoehto.

Suunnittelusta puhuen tämä vedenpitävä kansi näyttää erittäin kestävältä tukevan rungon kanssa. Kirkas takaosa varmistaa, että iPhone X voi jatkaa läsnäolonsa tuntemista tyylikkäästi.

Näytönsuoja toimii tehokkaasti naarmujen torjunnassa ja parantaa katselukokemusta. Ja painikkeet antavat kosketuspalautetta, mikä helpottaa painamista. Lisäksi Temdan-kotelo tukee myös langatonta latausta.

USP: Tukee langatonta latausta

Tutustu Amazoniin

# 7. Eonhieno

Erittäin kestävän profiilin omaava Eonfine on se, jonka haluat valita suojaamaan laitettasi kaikissa vaaroissa. Kaksikerroksinen rakentaminen ei koskaan anna iPhonen X pudota, kun se todella on tärkeintä.

Kumipinnoitetut sivut tarjoavat paremman pidon ja varmistavat, että älypuhelin pysyy kädessäsi mukavasti. Tavallisella vedenpitävällä luokituksella se voi pitää laitteen suojattuna jopa 2 metrin syvyydessä vedessä tunnin ajan. Näytönsuoja tarjoaa selkeyden ja reagoi kosketukseen täydellisesti. Tämän lisäksi sinulla on häiriötön pääsy kaikkiin laitteen toimintoihin tarkkojen aukkojen ansiosta.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

# 8. Oterkin

Tässä tapauksessa puhelimesi ympäröi kokonaan pehmeä silikonikuori, jossa on tarkat aukot ja kupera suojarengas, joka on järjestetty kameran ympärille. Se on kaksikerroksinen ja tarjoaa IP68-vedeneristyksen, joka on ihanteellinen uimiseen, sukellukseen jne.

Lisäksi vedenpitävän kotelon selkeä ja tasainen takakansi ei estä langatonta lataussignaalia, joten sitä on kätevä käyttää milloin tahansa. Joustava, iskunkestävä TPU-materiaali suojaa myös pudotuksilta ja putoamisilta, joten se on ihanteellinen kumppani kaikenlaisiin seikkailuihin.

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

# 9. Mangix

Mangixilla on kaikki ominaisuudet ollakseen valitsemasi arvoinen kilpailija. Se on upotettavissa jopa 10 metriin vettä kahden tunnin ajan. Se on tarpeeksi hyvä, jotta voit tutkia kaikkia liikkeitä ja tapoja uinnin aikana.

Toinen laatu, joka tekee tästä vedenpitävästä kotelosta niin hyödyllisen, on iskunkestävä runko, joka voi hajottaa iskut jopa 6,6 jalan korkeuteen. Se pitää kosketusnäytön suojattuna naarmuuntumattomalla näytönsuojalla. Pehmeät painikkeet tarjoavat tarkkaa palautetta, mikä helpottaa laitteen hallintaa.

USP: Vankka sisäänrakennettu

Tutustu Amazoniin

# 10. Fansteck

Fansteckin kotelo on myös IP68-sertifioitu, kuten useimmat luettelossa olevat tapaukset. Tämä on läpäissyt lähes 1000 vedenalaisen testin jopa 6,6 jalkaan ilman vuotoja. Tämä testi on varmuus siitä, että voit napsauttaa kuvia ja ottaa videoita veden alla ilman mitään stressiä. Laadukas materiaali suojaa iPhone X: täsi pölyltä, lialta, naarmuilta ja normaaleilta putoamisilta.

Sisäänrakennettu näytönsuoja ei estä kosketusherkkyyttä. Voit myös käyttää kaikkia iPhonen portteja ja toimintoja kotelon ollessa päällä. Lopuksi tapaus tukee myös langatonta latausta.

USP: Läpäisi 1000 vedenalaista testiä

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Olettaen, että olet halunnut kurkistaa näitä hienoimpia vedenpitäviä koteloita. Kumpi muuten on tehnyt sinuun vaikutuksen? Kerro meille sen nimi alla olevissa kommenteissa.

Puuttuuko joku suosikkitapauksestasi tästä luettelosta? Kerro siitä meille myös. Voit olla varma, päivitämme sitä jatkuvasti, kun lisää tapauksia saapuu.

Tutki lisää:

 • Parhaat iPhone X -kuoret
 • iPhone X rengaspidikkeen kotelot
 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot

Uusimmat viestit