Parhaat iPhone 5-, 5s- ja iPhone SE -jalustakotelot vuonna 2021

IPhone 5 / 5s -kotelo, jossa on jalusta, on hieno lisävaruste. Sen lisäksi, että annat iPhonelle suojavaatteen, kotelossa on myös jalusta, joka tukee iPhone 5: tä mukavaan "elokuvakokemukseen"; tai ehkä katsot videota tai käytät iPhone 5: tä pöydän kellona. Jalusta on pieni toiminto, joka on siisti ja lisäominaisuus, joka on erittäin kätevä.

1. WizGear

WizGear esittelee ohuen jalustakotelon, joka sopii täydellisesti iPhoneen. Ilman irtotavaraa tämä jalustalla varustettu kotelo suojaa puhelinta kestävällä polykarbonaattimuovilla, jossa on kumipäällyste.

Tässä kotelossa on myös vyöpidike, jolla puhelin kiinnitetään vyöhön. Vyön lisäksi tämä pidike auttaa kiinnittämään puhelimesi laukkuun tai kukkaroon.

USP: Kumipäällyste lisää pitoa

Tutustu Amazoniin

2. Spigen

Spigen on johtava iPhone-lisävarusteiden tuotemerkki. Tämä jalustalla varustettu lompakkokotelo sopii täydellisesti iPhone 5: een tai iPhone 5: een. Kotelo on valmistettu synteettisestä nahasta, joka tarjoaa äärimmäisen suojan pudotuksilta ja naarmuilta. Spigen tarjoaa kaksipuolisen magneettihihnan helposti irrotettavaksi.

Tarkista luotto- / maksukorttisi ja henkilötodistuksesi tarkistamalla sen kaksi korttipaikkaa. Älä missaa taskua laittaa käteistä sisään.

USP: Kaksipuolinen magneettihihna

Tutustu Amazoniin

3. LeYi

TPU: n ja PC: n yhdistelmä suojaa tässä tapauksessa iPhoneasi pudotuksilta, naarmuilta ja kolhuilta. Siinä on sotilastason suoja, ilmatyynytekniikka kaikissa kulmissa ja laitteen yleinen suojaus ohuella muotoilulla.

Sisäänrakennettu metallinen jalusta voi pyöriä 360 astetta samalla kun se on tukeva ja kestävä. Sen avulla voit katsella videoita ja elokuvia handsfree-tilassa haluamallasi mukavuudella ja vakaudella. Lisäksi siinä on magneettinen metallilevy, joka tekee siitä käyttökelpoisen autotelineiden kanssa.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

4. Aduro-kuori

Kumipinnoitetulla rakenteella tämä kotelo on suunniteltu tarjoamaan iPhonelle suojaa putoamiselta tai vaurioilta. Sen takakannessa on jalusta, joka on mukava käyttää handsfree-laitetta. Kuoren kotelo pitää iPhonen ehjänä kätevän lukitusmekanismin ansiosta.

Voit helposti poistaa puhelimesi kotelosta poistamatta koteloa. Jos haluat kätevän kotelon laitteellesi, voit mennä Aduroon.

USP: Tukeva lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

5. EHDOTTAMINEN

ACCUCASE on suunnitellut tämän erittäin kestävän kotelon polykarbonaatista ja TPU-materiaaleista. Se on käyttänyt edistyksellistä iskunvaimennustekniikkaa parantaakseen iPhonen suojausta.

Tämä hybridikotelo tarjoaa täyden naarmuuntumisen, lian ja iskusuojauksen. Tätä koteloa on saatavana seitsemässä kirkkaassa värissä; voit noutaa kaikki vaihtaaksesi tapausta joka päivä.

USP: Hybridikotelo

Tutustu Amazoniin

6. Wisdompro

Jos haluat pitää iPhonen upouudessa pitkään, tuo kotiin tämä Wisdompro-jalustakotelo. Tämä kestävä, kestävä hybridikotelo on valmistettu iskunvaimennuspehmeästä TPU: sta. Lisäksi Wisdompro on käärittänyt kotelon kulmat kovalla kuorella. Vaikka pudotat puhelimesi vahingossa, sinun ei pitäisi huolehtia laitteestasi.

Tässä kotelossa on taitettava jalusta, joka antaa sinulle erittäin mukavaa katsella videoita ja lukea e-kirjoja. Näkyvällä mustalla Wisdompro tarjoaa tämän kotelon yhdessä muiden elävien värien kanssa.

USP: Pehmeä TPU

Tutustu Amazoniin

7. SHIELDON

SHIELDON on noussut suosituksi tuotemerkiksi iPhone-lisävarusteiden valtakunnassa. Vaikka tämä tapaus voidaan luokitella ensisijaisesti lompakkokoteloksi, se on lueteltu tässä sen yksinkertaisen suunnittelun ja kestävän profiilin vuoksi. SHIELDON on käyttänyt korkealaatuista aitoa lehmännahkaa lompakkokotelon luomiseen.

Laatu, vahvuus, luonne ja vilja ovat neljä syytä, miksi SHIELDON on valinnut lehmännahkan. Koska tuotemerkki on käyttänyt luonnollista materiaalia, jokainen tapaus on ainutlaatuinen; et löydä samanlaista tapausta kuin sinun.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

8. Rome Tech

Säästä iPhone 5 vahingossa tapahtuvilta putoamisilta ja naarmuilta tällä kestävällä kotelolla, jossa on vyöpidike. Leike toimii myös jalustana median nauttimiseksi laitteellasi tai handsfree-puhelujen soittamiseen.

Se tukee sekä vaaka- että pystysuuntaisia ​​katselukulmia. Lisäksi vyöpidike on helppo kuljettaa mihin tahansa. Lisäksi kotelorakenne tarjoaa rajoittamattoman pääsyn kameraan, painikkeisiin, kaiuttimiin ja portteihin.

USP: Vaaka- ja pystykatselukulmat

Tutustu Amazoniin

9. Zizo

Zizo on rakentanut uskomattoman kestävän jalustakotelon pienikokoisille iPhone-laitteillesi. Zizon suositusta Bolt-sarjasta otetussa jalustakotelossa on kotelovyöpidike ja näytönsuoja. Vahvuuden lisäksi Zizon tapaus esittelee tyyliä ja eleganssia. Voit valita minkä tahansa värin Zizon vaikuttavasta kymmenestä värivaihtoehdosta.

Monipuolinen kotelo tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia sen karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla, jonka kirkkaus ja 100%: n kovuus ovat 100%.

USP: Hybridikotelo

Tutustu Amazoniin

10. Tarkasta SmartFlex

Speckin SmartFlex iPhone 5 / 5s -kotelot ovat yksi hienoimmista koteloista, jotka tarjoavat erittäin ammattimaisen ilmeen ja tarjoavat parhaan suojan. Kotelot ovat kovakuorisia, luonnollisesti melko vahvoja, mutta myös erittäin joustavia.

SmartFlexin jalusta on erilainen kuin olemme nähneet: jalusta tukee iPhone 5/5 -laitteita pystyasennossa (vaaka-asennossa), mikä tekee siitä ainutlaatuisen tapauksen.

Kotelo on riittävän joustava, jotta se on helppo laittaa älypuhelimeen ja poistaa siitä. Se on kuitenkin myös melko vahva.

USP: Sisäänrakennettu sisäänvedettävä jalusta

Tarkista SpeckProducts

Siinä kaikki, ihmiset!

Yhteenvetona…

Kickstand-kotelot ovat uskomattoman kestäviä. Olemme kuitenkin sisällyttäneet yhden tai kaksi tapausta, jotka näyttävät myös tyylin. Lyhyen ja energisen elämän eläville käyttäjille jalustakotelot tarjoavat parhaan suojan iPhonelle.

Voit myös tutkia muita lisävarusteita:

  • Trendikkäät iPhone 5s / SE -kotelot
  • Parhaat iPhone 5s / SE -kotelot alle 20 dollaria
  • Paras iPhone SE / 5s -puulaituri
  • iPhone SE, 5s ja iPhone 5 -telakointiasemat

Minkä jalustan haluat ostaa iPhone 5/5 -laitteellesi? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit