Parhaat iPhone X -kotelot vuonna 2021

Olen varma, että monet teistä haluaisivat esitellä kalliita iPhone X: täsi ilman esteitä. Siksi ohut ja läpinäkyvät tapaukset tulevat olemaan älypuhelimen kuuma valinta. Kun olen jo koonnut laajan luettelon parhaista iPhone X -kuori koteloista, olen kaikki valmis keräämään parhaat iPhone X -kotelot! Tietäen, kuinka herkkä uusi iPhone on, olen varmistanut, että kaikki tapaukset tarjoavat luotettavaa suojaa laitteelle. Toinen erinomainen laatu, jonka olen varmistanut tarkistavan, on ampujan erityinen puolustus. En kuitenkaan ole tinkimättä näyttävästä suunnittelusta.

1. Case-Mate NAKED TOUGH

NAKED TOUGH on luotu premium-paketiksi. Ja katsomalla, mitä sillä on, voin sanoa, että se täyttää odotukset aplombin kanssa. Tämä kirkas kotelo on valmistettu UV-säteilyä kestävistä materiaaleista. Siksi se ei menetä viehätystään joutuessaan tosielämän testin kohteeksi. Kaksinkertaiset rakennuskerrokset ovat läpäisseet sotilaallisen pudotustestin. Tarvittavat viistetyt reunat edessä ja takana pitävät kameran ja näytön suojattuna.

Kumipinnalla saat turvallisen otteen. Portin, kameran ja kaiuttimien tarkkojen aukkojen vuoksi se napsahtaa virheettömästi älypuhelimeen. Mitä metallipainikkeisiin tulee, ne ovat melko reagoivia. Tämän läpinäkyvän kotelon mukana tulee myös elinikäinen takuu.

USP: UV-kellastumista kestävä

Tutustu Amazoniin

2. Speck Presidio

Vaikka Speck Presidio on kallein selkeä tapaus tässä luettelossa, se on saanut laadun tukemaan hintaa (jossain määrin). Muotoon sopivaa rakennetta tukee kaksikerroksinen rakenne. Toinen merkittävä piirre tässä tapauksessa on, että sen materiaali ei muutu keltaiseksi, kun se altistuu keltaiselle valolle.

Pehmeäpintainen pinta tarjoaa paremman otteen, joten on mukava pitää iPhone. Korotettu kehys toimii luotettavana suojana kameraa ja näyttöä varten.

Koska painikkeet ovat erittäin herkkiä, voit painaa niitä helposti. Siistit aukot tarjoavat nopean pääsyn laitteen kaikkiin ominaisuuksiin ja auttavat sitä myös saamaan muotoilun ulkonäön älypuhelimessa.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

3. JETech

JETech on suunnitellut ohuen kirkkaan kotelon iPhone X: lle. Tämä erittäin läpinäkyvä kotelo on naarmuuntumaton ja UV-säteilyn kestävä, mikä ei salli kotelon kellastumista. PC: stä ja TPU: sta valmistettu tehokas kotelo kohottaa korotettuja kehyksiä suojaamaan iPhonen kosketusnäyttöä.

Kotelon neljä kulmaa absorboivat iskut tehokkaasti, kun puhelin putoaa vahingossa. Voit helposti käyttää kaikkia iPhonen ohjaimia, portteja ja painikkeita.

USP: UV-kestävyys

Tutustu Amazoniin

4. MoKo

MoKo on tunnettu tuotemerkki iPhone-lisävarusteiden valmistuksessa. Tämä selkeä iPhone X -kotelo tukee langatonta latausta, joten sinun ei tarvitse ottaa koteloa pois päältä, kun haluat ladata iPhonea langattomasti. MoKo uskoo minimalistiseen muotoiluun, joten se ei lisää mitään rihkamaa tähän tapaukseen.

Ohut kotelo ei vaaranna puhelimesi suojausta, ja sen läpinäkyvä takaosa lisää yksinkertaisuutta. MoKo käyttää aina korkealaatuista materiaalia vahvojen koteloiden luomiseen. Tämä ei ole poikkeus, koska MoKo on käyttänyt pehmeää ja joustavaa TPU-kumia ja jäykää kovaa PC-takakantta.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. ESR

ESR: llä on ihastuttavan tyylikäs profiili, joka sopii saumattomasti iPhoneen. Valmiina pehmeällä TPU: lla, kotelo on erittäin joustava. Siksi voit helposti asentaa ja poistaa sen.

Voit luottaa siihen, että selkeä tapaus estää vaikutukset ja pitää kaavinnan poissa. Pystykameralla ja kosketusnäytöllä on luotettava suoja viistetyn reunan läsnä ollessa.

Vielä parempi, se tukee myös langatonta latausta; siksi sinun ei tarvitse irrottaa koteloa laitteen lataamiseksi langattomasti. Lisäksi sinulla on neljä väriä, kuten kirkas, avaruusharmaa, ruusukulta ja hopea.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

6. Spigen-nestekide

Läpinäkyvä muotoilu ja ohut profiili tekevät Spigen Liquid Crystal: stä älykkään valinnan. Se asettuu siististi iPhoneen; tarjoamalla laitteelle täysi vapaus jatkaa sen huomattavan ilmeen näyttämistä. Pehmeällä TPU-rakenteella on riittävästi voimaa torjua naarmuja ja vastustaa jopa pieniä putoamisia.

Etuhuuli ja kamerarengas auttavat sitä tarjoamaan koko kehon suojan iPhonellesi. Äännetyt painikkeet tarjoavat luonnollista palautetta, kun taas tarkat aukot mahdollistavat kivuttoman pääsyn kaikkiin toimintoihin. Vielä parempi, voit valita tämän selkeän kotelon viidellä kauniilla värillä, mukaan lukien kukka kristallinkirkas, mattamusta jne.

USP: Erittäin joustava

Tutustu Amazoniin

7. Caseology Skyfall -sarja

Skyfall-sarjan selkeät tapaukset näyttävät todella komealta. Kaksikerroksinen vankka rakenne antaa sille tarpeeksi voimaa tarjota sotilaallisen tason pudotussuoja iPhonelle. Pehmeän TPU: n ja iskunkestävän PC-rungon yhdistelmä tekee siitä kestävän puvun.

Selkeä takaosa tarjoaa älypuhelimelle halutun vapauden esitellä sen muotoilua. Erityisellä pinnoitteella takapaneeli kestää värimuutoksia.

IPhonen kamera ja näyttö pysyvät suojattuna korotetulla reunalla. Lisäksi voit valita Skyfall-sarjan kotelot kolmessa värissä: musta, kulta ja hopea.

USP: Iskunkestävä PC-kehys

Tutustu Amazoniin

8. TOZO

Yhdessä suojauksen kanssa TOZO on huolehtinut riittävästi kotelon toiminnallisuudesta. Tätä tarkoitusta varten TOZO on tehnyt kotelon, joka antaa mukavan otteen. Voit pitää iPhonea tiukasti käsissäsi, vaikka kävelisit kaupungin tungosta alueilla.

Voit nopeasti asentaa ja poistaa kotelon, kun sinulla on kiire. TOZO on peittänyt kotelon kulmat ja pitää reunan korotettuna suojaamaan iPhone X: n näyttöä.

USP: Ultra ohut

Tutustu Amazoniin

9. TORRAS

TORRAS tarjoaa paljan, läpinäkyvän kotelon vieressä iPhone X: lle. Kotelo on naarmuuntumaton, tahraamaton eikä se muutu keltaiseksi ajan myötä. Pehmeä mutta luotettava TPU-materiaali sopii täydellisesti ja huolehtii iPhone X: stä normaalista kolhuista ja putoamisista. Se on myös yhteensopiva langattoman latauksen ja muiden kolmannen osapuolen lisävarusteiden kanssa.

Kotelon tarkat leikkaukset antavat sinulle keskeytymättömän pääsyn kaikkiin iPhone X: n portteihin ja toimintoihin. Lopuksi on neljä värivaihtoehtoa, joista voit valita sopivan iPhoneen.

USP: Laiha ja tyylikäs ulkonäkö

Tutustu Amazoniin

10. Sankmi

Se on kadehdittavan ohut mutta suojaava profiili, joka auttaa Sankmiä varastamaan esityksen! Powered by erittäin sileä TPU-materiaali, se on erittäin joustava ja napsahtaa helposti laitteeseen.

Kohotetun huulen ansiosta sekä kuvaruutu että pystykamera pysyvät hieman pinnan yläpuolella, kun ne makaavat tasaisesti. Luistamattoman pinnan ansiosta pidät mukavasti ottaessasi puhelinta kämmenessäsi.

Äännetyt painikkeet tarjoavat terävän palautteen, jonka avulla voit hallita laitettasi helposti. Eikä siinä kaikki, tässä muovisessa kirkkaassa kotelossa on neljä värivaihtoehtoa, kuten sininen, kirkas, kulta ja ruusunpunainen.

USP: Pintarakenteinen pinta

Tutustu Amazoniin

BONUS

SaukkoBox

OtterBox tunnetaan raskaiden, kestävien koteloiden valmistuksesta. Tällä kertaa tuotemerkki tuo selkeän kotelon iPhone X: lle. Vaikka et voi odottaa monia tyylejä OtterBoxin koteloista ja kuorista, tämä on poikkeus, koska sillä on tyylikäs ja taskuystävällinen muotoilu.

OtterBox on käyttänyt kaksoismateriaalirakennetta iskujen absorboimiseksi ja pudotusten vastustamiseksi. Tarkista lisäksi viistetyt reunat, jotka pitävät iPhonen kosketusnäytön suojattuna.

USP: Vaikuttava yksiosainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se siitä! Oletetaan, että olet nauttinut seurastani selatessasi tätä luetteloa.

Mikä on sinun suosikkisi?

Minkä näistä selkeistä tapauksista olet valinnut iPhone X: lle? Onko se erittäin tyylikäs vai erittäin suojaava? Olisi hienoa tietää sen nimi.

Voit myös tarkistaa nämä viestit:

  • Parhaat iPhone X -kotelot
  • iPhone X Nahkakotelot
  • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone X -kuoret

Uusimmat viestit