Parhaat näppäimistöt Mac Prolle vuonna 2021

Mac Pro oli jotain, joka sai fanit myrskyyn WWDC 2019: ssä! Peto (Apple) parhaimmillaan! Koska Apple väitti sen olevan kaikkien aikojen tehokkain Mac, sisällöntuottajat varmasti nauttivat työskentelystä sen parissa. Tästä huolimatta sinulla on oltava paras näppäimistö Mac Prolle. Pidän aina langattomista näppäimistöistä, koska se antaa minulle joustavuuden työskennellä mistä tahansa tietokoneen läheltä. Olen tutustunut tarkasti joihinkin langattomiin näppäimistöihin, jotka tukevat macOSia, ja valitsen parhaat näppäimistöt Mac Prolle!

1. Apple Magic -näppäimistö

Ei ole mitään epäröintiä valita tämä Magic-näppäimistö ensimmäiseksi valinnalleni Mac Prolle. Tyylikäs muotoilu, ohut ilme, pikanäppäimet ja ladattava akku, Ahh! Eikö tällä maagisella näppäimistöllä ole kaikkea mitä etsit?

Se muodostaa yhteyden USB: n ja Bluetoothin kanssa Mac Proon. Kun liität USB: n, se lataa automaattisesti myös näppäimistön akun, joka kestää jopa 2 kuukautta täydellä latauksella. Maaginen näppäimistö on helppo kuljettaa, koska se on kevyt ja pieni.

USP: Matalaprofiiliset näppäimet

Tutustu Amazoniin

2. Azio

Tyypillinen (klassinen) langaton näppäimistö, jossa on tyylikäs muotoilu ja kirkkaat värit, määrittelee Azio Retron. Esittele ylellisyyttäsi, joka on saanut inspiraationsa vintage-kirjoituskoneesta ja Mac Prosta. Näppäimistö on valmistettu aidosta nahasta ja alumiiniseoksesta, jossa on satiinipinta, mikä antaa sille klassisen ilmeen.

Näppäimistön korkeutta voidaan säätää jalustatuilla. Azio-näppäimistö voidaan liittää USB-kaapelilla tai Bluetoothilla Mac Proon. Valtava 5000 mAh: n ladattava akku voi kestää yhdellä latauksella jopa vuoden (ilman taustavalaistua) ja kaksi kuukautta (taustavalaistulla). Nyt se on hämmästyttävää! Eikö olekin?

USP: Vintage kirjoituskoneen näppäimistö

Tutustu Amazoniin

3. Logitech K811

No, tämä Logitech-näppäimistö on vaikuttanut minuun paljon, rehellisesti sanottuna! Vain napin painalluksella voit vaihtaa Macin, iPhonen, iPadin välillä, ja lisäksi sen etäisyys on 30 jalkaa, mikä helpottaa vaihtamista. Hopea ja musta väri ovat täydellinen yhdistelmä, joka sopii Mac Prollesi. Se on jopa yhteensopiva Apple TV: n kanssa!

Näppäimet ovat teräviä ja kirkkaita, mikä helpottaa kirjoittamista nopeasti nopeasti myös pimeässä. Logitech K811 -näppäimistö on erittäin ohut ja kevyt, jota on helppo kuljettaa tien päällä! Se ei kuulosta kovin paljon, koska näppäimet ovat pehmeitä, mikä tekee siitä parhaan näppäimistön Mac Prolle!

USP: Helppo vaihto Apple-laitteiden välillä

Tutustu Amazoniin

4. Havis

Kuinka usein haluat ostaa kestävän kotelon iPhone XR: lle tai muulle iPhonelle? Jos teet niin, sinun on harkittava vankan näppäimistön hankkimista Mac Prolle varmasti! Havis-näppäimistö on IP67-suojattu, joka suojaa sitä vedeltä. Se on valmistettu silikonimateriaalista, mikä helpottaa sen puhdistamista. Lisäksi Havis-näppäimistössä on sisäänrakennettu kosketuslevy, joka on valmistettu silikonikumista.

Sitä on helppo käyttää ja tietokone asentaa ohjaimet itse, kun se havaitsee näppäimistön Bluetooth- tai USB-kaapelilla.

USP: Sisäänrakennettu kosketuslevy

Tutustu Amazoniin

5. ZFD-pelinäppäimistö

Älä ota Mac Prota itsestäänselvyytenä sanomalla, että sitä voidaan käyttää vain toimistotyöhön. Mac Pron upea grafiikka houkuttelee minua pelaamaan myös korkean resoluution pelejä. Ja varmistaakseni, että pelaan parhaimmillaan, tässä tapauksessa käytän ZFD-pelinäppäimistöä Mac Prolle.

Avaimet ovat kooltaan suuria, koska pelaaminen vaatii avaimen jatkuvaa käyttöä. Valkoinen ja hopea väri sopivat täydellisesti Mac Proon yhdessä näppäimistön pelikapasiteetin kanssa.

USP: Paras pelaamiseen

Tutustu Amazoniin

6. Logitech Solar -näppäimistö

Tämä Logitech Bluetooth -näppäimistö olisi ensimmäinen valinta, jos minun pitäisi sisällyttää näppäimistöön myös numeronäppäimet. Se on täydellinen yhdistelmä muotoilua, materiaaleja ja koveraa avainkorkkia, joka saa sinut työskentelemään nopeammin ja tuottavammin. Reagoivat avaimet ovat kuin kuorrutus kakulla yhdessä aurinkolatauksen kanssa.

Unohda latausvaivat, koska se on aurinkoenergialla toimiva näppäimistö ja se kestää jopa 3 kuukautta pimeässä huoneessa. Näppäimistön mukana tulee pieni yhdistävä vastaanotin, joka yhdistää Mac Pron näppäimistöön.

USP: Aurinkokäyttöinen näppäimistö ja reagoivat näppäimet

Tutustu Amazoniin

7. Macally

No, kun puhut Macallysta, se näyttää olevan hienointa, koska se on parhaimmillaan yhteensopiva macOS: n kanssa! Ja syy on, että se tukee 21 macOS-pikakuvaketta. Pakotaulu, valokeila, poisto jne. Pikakuvakkeet ovat vain lyönnin päässä!

Macallyn mukana tulee aurinkopaneeli, joka käyttää akkua ja kestää yli 150 tuntia, joten unohda paristojen vaihto tai jopa lataaminen. Näppäimistössä on Caps Lock- ja Battery LED -ilmaisimet. Näppäimistö voidaan liittää Mac Proon USB: n ja Bluetoothin avulla.

USP: Tukee macOS-pikakuvakkeita

Tutustu Amazoniin

8. Satechi

Satechi-langaton näppäimistö Macille on ohut muotoilu ja kevyt. Näppäinpainallukset ovat hiljaisia ​​ja mukana tulee myös numeronäppäimet. Automaattinen lepotila -toiminto voi säästää akkua, kun näppäimistöä ei käytetä.

Se voi vaihtaa jopa 4 eri laitteen välillä samanaikaisesti. Nyt se on upeaa! Voit työskennellä samanaikaisesti myös Mac Prossa, iPadissa ja iPhonessa. Se ei ole vielä ohi! Se tukee myös Windows- ja Android-käyttöjärjestelmiä. Satechi-näppäimistöllä on nyt mahdollista käyttää useita laitteita eri käyttöjärjestelmistä.

USP: Automaattinen lepotila (säästää akkua)

Tutustu Amazoniin

9. Logitech CRAFT

Ajatteletko olla tuottava työtilassa? Logitech CRAFTin on oltava valinta. Syöttövalinta tekee siitä ainutlaatuisen verrattuna muihin langattomiin näppäimistöihin. Voit helposti käyttää tiettyjä ohjelmia Microsoft Word, Excel ja paljon muuta syöttövalitsimella. Kruunua (syöttövalintakiekkoa) voidaan käyttää myös mallien käyttämiseen PPT: ssä, kirkkauden muuttamiseen Photoshopissa ja paljon muuta!

Laitteiden välillä vaihtaminen on helppoa yhdellä napsautuksella! Näppäimistön koko on numeronäppäimistö ja valmistettu korkealaatuisesta alumiinista.

USP: Tulovalitsin (kruunu)

Tutustu Amazoniin

10. Arteck

Jos etsit hauskaa vaihtoehtoa, jossa on paljon värejä näppäimistössäsi, Arteck-näppäimistö on oikea tapa! Näppäimistössä on 7 ainutlaatuista taustavalon väriä, joista voit valita kahdella kirkkaustasolla valaistuksen säätämiseksi. Näppäimet ovat herkkiä ja näppäimistö on valmistettu sinkkiseoksesta ja se on kovaa!

Akun käyttöiän osalta se on hämmästyttävää! Se kestää jopa 6 kuukautta, jos käytät sitä 2 tuntia päivässä (non-stop) taustavalolla pois päältä, ja sitten tulee automaattinen lepotila, joka pidentää akun käyttöikää, kun sitä ei käytetä. Se on ohut, kevyt ja tukee macOS: ää, iOS: ää, Androidia, Windowsia jne.

USP: LED-taustavalon värit!

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Lopullinen tuomio!

Kaikista Mac Pron näppäimistöistä, jos pyydät minua valitsemaan yhden, menisin Applen taika-näppäimistöön, koska rakastan suunnittelua, värejä ja kaikkea muuta, mitä Mac Pron kanssa menee ottelussa! Anna minun tuntea ja mitä näppäimistöä valitsisit Mac Prollesi!

Uusimmat viestit