Kuinka ladata iPhone 7/7 Plus kuulokkeita käytettäessä

3 mm: n kuulokeliitännän poistaminen iPhone 7: ssä ja 7 Plus: ssa on aiheuttanut melkein paljon melua ympäriinsä. Ääniliittimen poistamisen myötä salamaportti on saanut 2-in-1-roolin. Siksi voit joko ladata iPhonen tai kuunnella kuulokkeita kerrallaan.

Vaikka on olemassa joitain käteviä iPhone 7/7 Plus -salamakuulokkeita, ne sallivat vain kuunnella musiikkia eivätkä voi antaa sinun käynnistää iPhonea. Joten mikä on ratkaisu siihen? Entä jos haluat ladata iPhonen ja nauttia kuulokkeiden kuuntelusta samanaikaisesti?

Kuinka käyttää kuulokkeita / nappikuulokkeita ladattaessa iPhone 7: tä tai 7 Plus: ta

Voit tehdä kaksosetyön samanaikaisesti kolmella tavalla.

Salamasovitin: Belkin Lightning Audio + lataa RockStar

Belkin on keksinyt melko toimivan ratkaisun. Tämän Lightning-sovittimen avulla voit kytkeä Lightning-latauskaapelin toiselle puolelle ja parin Lightning-kuuloketta toiselle puolelle. Tämän seurauksena voit kuunnella musiikkia ja mehuttaa iPhonea yhdellä kertaa.

Lightning Audio + Charge RockStarin odotetaan olevan saatavilla lokakuussa. Sen hinta on 39,99 dollaria.

Applen salamatelakka

Applen Lightning-telakan avulla voit käynnistää iPhonen Lightning-nubilla. Tässä lisävarusteessa on 3,5 mm: n kuulokeliitäntä ja Lightning-portti virran saamiseksi. Se voi olla hyvä kaksosetöiden tekemiseen kerralla.

Universaalia iPhone Lightning Dock -telakointiasemaa on saatavana hopeana, kultaisena, ruusukullana ja mustana.

Voit ostaa tämän telakan hintaan 49 dollaria (useita värivaihtoehtoja) tai 39 dollaria (perusvalkoinen väri) Apple.comista.

iPhone 7/7 Plus Bluetooth-kuulokkeet

Langattomien kuulokkeiden avulla voit ladata ja kuunnella kuulokkeita kerralla ilman mitään ongelmia. Katso tämä ylellinen luettelo parhaista Bluetooth-kuulokkeista iPhone 7: lle ja 7 Plus: lle. Mikä erottaa nämä Bluetooth-kuulokkeet toisistaan, on erinomainen muotoilu ja loistava äänenlaatu.

Kuulokeliitännän irrottaminen on tehnyt iPhone 7: stä vedenkestävämmän. Tekniikan jättiläinen väitti iPhone-tapahtuman aikana, että on tärkeää poistaa ääniliitäntä.

Mitä mieltä olet kuulokeliitännän poistamisesta? Kuvaa näkemyksesi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit