Parhaat iPad-autolaturit vuonna 2021

IPad-autolaturin käyttäminen helpottaa iPadin virtatarpeiden käsittelyä. Jos käytät tablettia laajasti, olet todennäköisesti törmännyt siihen alhaisen varaustason hälytyksiin. Jos sinulla on autolaturi, voit ladata iPadin tien päällä ja pitää sen aina käyttövalmiina. Perustuen kykyyn ladata iPad huippunopeudella, nämä ovat parhaita iPad-autolatureita. Ne tarjoavat täydellisen suojan oikosululta ja ylijännitteeltä. Laadukkaasta tulenkestävästä materiaalista valmistetut autolaturit ovat erittäin tehokkaita ja turvallisia. Saamme lisätietoja iPadin parhaista autolatureista!

1. Spigen

Spigen on suositumpi tuottamaan kohtuuhintaisia ​​koteloita älypuhelimille, mukaan lukien Apple iPhone. Joten luulen, että monet teistä saattavat olla hieman yllättyneitä nähdessään tämän lisävarustevalmistajan tässä yhteenvedossa.

Autolaturi näyttää erittäin tehokkaalta ja kykenee tuottamaan 30 W: n kokonaistehon. IPadin tukemisen lisäksi se toimii myös melko hyvin Android-laitteissa Galaxy, Pixel, OnePlus ja paljon muuta. Smart IC -piirin sisällyttämisen myötä Spigen-autolaturi varmistaa, että laitteidesi on suojattu odottamattomilta vaaroilta, kuten ylikuumenemiselta ja ylivirta.

USP: Älykäs IC-siru

Tutustu Amazoniin

2. Maxboost

Maxboost-autolaturissa on kaikki ominaisuudet, jotta se olisi osa parasta. 12-18 V: n tulo ja DC 5 V 4,8 A tai 24 W: n lähtö tekevät siitä itsestään vankan.

Autolaturin mukana toimitetaan kaksinkertaisesti ruiskutettu runko, jossa on polykarbonaattikerros ja pehmeä TPU-ulkopinta, joka tarjoaa paremman pidon. Ylivoimainen piirisuunnittelu suojaa oikosululta, ylikuumenemiselta, ylivirroilta ja ja ylilataukselta. Kaksois-USB-portit tunnistavat laitteesi nopeasti ja lataavat tehokkaasti.

USP: Oikosulkusuojaus

Tutustu Amazoniin

3. Gembonics

Laadukkaasta tulenkestävästä materiaalista valmistettu Gembonics-autolaturi tarjoaa täydellisen turvallisuuden. Laturin mukana tulee alkuperäinen Applen salamaliitin ja todennussiru, joka tekee siitä täysin yhteensopivan lataamisen ja synkronoinnin iOS-laitteiden kanssa.

Suuri 3,1 A: n teho auttaa sitä lataamaan laitettasi salamannopeasti. Aina kun on ylilatausta, yli / matalaa jännitettä, lataus pysähtyy automaattisesti laitteen suojaamiseksi. Kannettavan muotoilun avulla voit kantaa sitä mukavasti.

USP: Erittäin kannettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. AUKEY CC-S1

AUKEY CC-S1 on erittäin tehokas laitteen lataamiseen hyvällä vauhdilla ja toivotulla turvallisuudella. Vankka rakenne yhdessä vaikuttavan muotoilun kanssa vahvistaa sen kestävyyttä. Kahden USB-latausportin avulla autolaturin avulla voit sulauttaa kaksi laitetta kerralla.

4.8A-lähtö tekee siitä erittäin kilpailukykyisen. Se pystyy suojaamaan laitettasi oikosululta tai ylikuormitukselta. Autolaturia on saatavana kahtena värinä - mustana ja valkoisena. Ominaisuuksien lisäksi AUKEY CC-S1 -autolaturi on saatavana 24 kuukauden takuulla.

USP: Erittäin tehokas

Tutustu Amazoniin

5. BliGli

Entä autolaturin valitseminen, joka voi myös parantaa sekä musiikkiaikaa että handsfree-soittokokemusta? BliGlissä on sisäänrakennettu mikrofoni, joka tarjoaa selkeän äänen, jotta voit kommunikoida vapaasti. Korkea stereoääni takaa, että suosikkikappaleesi jatkavat taikuuden kutomista täydellisessä muodossaan.

Voit nopeasti vastata puheluihin, hylätä ne tai soittaa uudelleen. On myös mahdollisuus antaa sinun siirtyä seuraavalle tai edelliselle raidalle ja jopa säätää äänenvoimakkuutta. Mitä tulee iOS-laitteen lataamiseen, siinä on kaksi porttia ja se tarjoaa riittävästi lähtöä laitteen lataamiseksi nopeasti.

USP: Monitoiminen autolaturi

Tutustu Amazoniin

6. Anker PowerDrive 2

Anker PowerDrive 2: n mukana tulee PowerIQ-tekniikka, joka antaa sille mahdollisuuden ladata laitettasi nopeasti. Mahdollisuus tarjota latausnopeus jopa 2,4 ampeeria / portti tai yhteensä 4,8 ampeeria tekee siitä erittäin kätevän.

Korkea 24 watin teho kahden portin kautta antaa sinun käynnistää kaksi laitetta kerralla. MultiProtect-turvajärjestelmä varmistaa, että iOS-laitteellasi on täydellinen turvallisuus oikosululta, ylikuormitukselta ja ylivirralta.

Pienikokoinen ja kevyt muotoilu tekee siitä erittäin kannettavan. Siirrettävyyden lisäksi PowerDrive 2: lla on 18 kuukauden takuu.

USP: MultiProtect-turvajärjestelmä

Tutustu Amazoniin

7. AmazonBasics

AmazonBasics-autolaturi tarjoaa sinulle kaiken mukavuuden, jonka haluat käynnistää laitteesi tarvittavalla turvallisuudella ja nopeudella. Apple MFi -sertifikaatin ansiosta se on täysin yhteensopiva iPadin lataamisen ja synkronoinnin kanssa.

Se lataa laitteesi auton DC-sovittimen kautta. Neljän edistyneen USB-portin avulla pystyt sulauttamaan neljä laitetta kerralla. Autolaturi tuottaa 2,4 A: n ulostulon, joka on merkin mukainen lataamaan iOS-laitteesi nopeasti.

Laturi tarjoaa tarvittavan suojauksen yleisiltä uhilta, kuten oikosululta, ja sen avulla voit myös käyttää laitettasi käynnistyksen aikana. Voit valita kolmesta väristä: musta, valkoinen ja musta / punainen. Viimeinkin AmazonBasicsilla on yhden vuoden rajoitettu takuu. merkintä: AmazonBasicsin, jossa on kaksi USB-porttia, hinta on 7,64 dollaria.

USP: CE-, FCC- ja RoHS-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

8. RAVPower

RAVPower on maailman pienin autolaturi, joka lupaa olla markkinoiden paras kannettava laturi. Vaikka en astu keskusteluun siitä, onko se pienin, sanoisin, että se löytää vaivattomasti turvallisen paikan myös pienestä taskusta.

Siirrettävyyden lisäksi RAVPower on myös merkkiin asti, kun latausteho on 4,8 A (24 W). Sen mukana tulee iSmart-tekniikka, joka tarjoaa turvallisen latauksen. Toisin kuin muut markkinoilla olevat laturit, siinä on alumiiniseoskotelo kestävyyden lisäämiseksi. Lisäksi saat tämän autolaturin kahdessa paketissa vain 14,99 dollaria, mikä tekee RAVPowerista todennäköisesti halvimmat autolaturit iPadille ja tietysti iPhonelle.

USP: iSmart-tekniikka optimoidulle lataukselle

Tutustu Amazoniin

9. Ailun

Ailun on ollut auton latauspelissä pitkään. Ja mikä tärkeintä, tiedetään tuottavan pienikokoisia ja turvallisia autolatureita. Tästä tarjonnasta puhuttaessa se näyttää olevan täydellinen voimavara kaikilla olennaisilla ominaisuuksilla.

Olipa kyseessä nopea lataus tai suojaus oikosululta ja ylijännitteeltä, se on tarkistanut kaikki perusasiat. Jopa kestävyydestä huolimatta Ailun-autolaturi näyttää riittävän vahvalta ottamaan lyöntiä. IPadin ja iPadin lataamisen lisäksi se virtaa myös Android-laitteita paljon nopeammin Qualcomm Quick Charge 3.0 -tekniikan ansiosta.

USP: Säätyy automaattisesti optimaalisen jännitteen mukaan turvallista lataamista varten

Tutustu Amazoniin

10. Aonear

Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina autossasi, Aonearin iPad-autolaturi on saanut minimalistisen muotoilun ja riittävän tyylikkyyden. Siinä on kevyt LED-valo, joka osoittaa latauksen. On myös kätevää löytää USB-portti ajaessasi pimeässä. Pari USB-porttia voi ladata pari laitetta kerralla.

Sen lisäksi se suojaa myös laitettasi yleisimmiltä lataamiseen liittyviltä ongelmilta. Kaiken kaikkiaan se on loistava tuote, jolla on kohtuullinen hinnoittelu.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos!

Käytä nyt näitä huippulatureita sulataksesi iOS-laitteesi optimaalisella mukavuudella jopa asemalla. Tarvittavan suojan liialliselta virralta tai oikosululta, ne varmistavat, että iPadisi on täysin turvallinen latauksen aikana. Puuttuuko joku suosikkilaturistasi tästä luettelosta? Haluaisin tietää sen nimen.

Haluat tutkia:

  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autolaturit
  • Paras iPhone 7/7 Plus -latausteline
  • iPhone 7: n akkukotelot
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
  • Parhaat virtapankit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit