Parhaat puiset telakointiasemat iPhone Xs Maxille ja XR: lle

Äskettäin tarkastelimme parhaita puukoteloita iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja iPhone XR: lle. Tarkastellessamme lisävarusteita silmämme osuivat hienoimpiin puulaituriin, jotka on suunniteltu lataamaan vuoden 2018 iPhone turvallisesti. Esteettisen muotoilun ja luonnollisen tunnelman vaikutuksen vuoksi olemme päättäneet sijoittaa joitain iPhone Xs Max-, XS- ja iPhone XR -laitteiden ylimmistä puisista lataustelineistä.

 1. Ajattele
 2. OLVOO
 3. InkoTimes
 4. Greta Oto
 5. Pezin ja Hulin
 6. Avantree
 7. Purppura vasara
 8. Ovtel
 9. Feitenn
 10. Aerb

1. BoxThink

Laatu, joka tekee BoxThinkistä vakavan harkinnan arvoisen, on kyky käynnistää paitsi iPhone, myös Apple Watch ja AirPods. Todellisesta bambupuusta valmistettu latausteline näyttää tukevalta ja sileältä. Pieni jalusta varmistaa, ettei se vie paljon tilaa työpöydälläsi.

Kolme USB-porttia sisältävän telakan avulla voit ladata useita laitteita samanaikaisesti. Ihanteellisen kaapelihallinnan ansiosta se pitää kaapelijärjestelmät poissa työpöydältäsi. Silikonityynyjen ansiosta telakka pysyy vakaana tasaisella pinnalla.

USP: Siisti kaapelinhallinta

Tutustu Amazoniin

2. OLVOO

Tähän OLVOO-tarjoukseen sisältyy myös 3-in-1-toiminnot, kuten BoxThink. Siinä on kuitenkin erilainen muotoilu ja hieman trendikkäämpi.

Ensinnäkin, siinä on langaton latausteline, jonka avulla voit viedä älypuhelimesi langattomasti. Kahden kelan muotoilun avulla voit sijoittaa laitteen sekä vaaka- että pystysuunnassa. Siksi katselukulmat ovat paremmat videopuhelun tai elokuvien katselun aikana.

OLVOO toimii tehokkaasti myös virtana Apple Watchiin ja AirPod-laitteisiin. Ja kyky pitää yleiset vaarat, kuten oikosulku ja ylivirta, poissa, se näyttää olevan vahva haastaja tarpeisiisi.

USP: Langaton lataus

Tutustu Amazoniin

3. InkoTimes

InkoTimes on osoittanut erinomaista ammattitaitoa puulla ja valmistanut latauslaiturin iOS-laitteille. 100% luonnollisesta bambusta veistetty käsintehty telakointialusta tarjoaa kestävän rakenteen. Henkilökohtaisen käytön lisäksi voit ostaa tämän tuotteen lahjaksi jollekin, jota rakastat.

Magneettisella pohjalla on paljon eroja. Telakka voidaan asentaa ja purkaa nopeasti. Tämä tarkoittaa, että voit viedä tämän puisen telakan myös toimistoon.

USP: Magneettinen pohja

Tutustu Amazoniin

4. Greta Oto

Puiset telakointiasemat ovat yleensä käytettävissä miehille ja naisille. Mutta Greta Oto on tehnyt lataustelakan yksinomaan miehille. Jos ihmettelet, kuinka tämä latauskeskus on miehille, tarkista tuotteen ominaisuudet. IPhonen lisäksi miehet voivat käyttää tätä telakointiasemaa lisävarusteisiinsa, kuten sävyihin, rannekelloon, lompakkoon ja muihin.

Puisen jalustan takana on tilaa kolikoiden ja USB-asemien sijoittamiseen. Tätä telakointiasemaa on saatavana kahdeksassa eri värissä. Voit koota sen helposti ja käyttää sitä kotona tai toimistossa.

USP: Italialainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Pezin ja Hulin

Pezin & Hulinin telakka on valmistettu 100% luonnonmukaisesta bambusta, joka on ympäristöystävällistä puumateriaalia. Voit luottaa tähän tuotteeseen, koska se takaa pitkäaikaisen käytön. Tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi Pezin & Hulin on kiillottanut kaikki reunat. Tämä sileä ja virtaviivainen profiili tekee telakointiasemasta houkuttelevan koristeellisen kappaleen.

Yksi telakan räikeistä ominaisuuksista on irrotettava kelloteline. Varmista, että kellolaturin halkaisija on alle 1,1 tuumaa. Voit käyttää tätä telakkaa yrityskokoustiloissa, luokkahuoneissa, ravintoloissa, hotelleissa, kodeissa ja muissa paikoissa.

USP: Mahtuu jopa kuusi laitetta

Tutustu Amazoniin

6. Avantree

Avantree tuo bambulatausaseman, jossa on 10 latausporttia ja 100 watin latausteho. Useasta latausportista on yksi pikalataus 3.0 -portti, yksi USB-C-portti ja kahdeksan älykästä USB-porttia. Yksi latauskeskus voi vastata tarpeisiisi, kun joudut lataamaan MacBookia, iPhonea ja iPadia.

Saat häiriöttömän työpöydän luottaen tähän lataustelakkaan, joka tarjoaa sisäänrakennetun älykkään latauspiirin laitteidesi maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Kun olet liittänyt kaapelit, voit hallita niitä nippusiteillä ja piilottaa kaikki kaapelit laatikon alle.

USP: Selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Purppura vasara

Purple Hammer esittelee käsintehdyn puisen telakointiaseman iPhoneesi. Täydellinen lahja kaikkiin tilanteisiin, tämä telakointiteline näyttää klassisen muotoilun, joka voi kaunistaa työpöydän toimistossa ja yöpöydän kotona. Voit telakoida iPhonen vieressä myös Apple Watchin.

Tyhjä tila alareunassa antaa sinun laittaa muita tarvikkeita, joita tyypillisesti miehet käyttävät. Voit sijoittaa lompakon, kynän, rannekellon, sävyt, valuutan setelit ja paljon muuta.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Ovtel

Oletko katsonut useimmista näkökohdista. Puisen telakan avulla voit ladata muutaman iPhonen ja Apple Watchin kerralla. Mitä tulee ylivirtojen ja vastaavien roistojen turvallisuuteen, se tekee kohtuullisen hyvän työn pitääkseen heidät poissa.

Bambuspuun rakenne antaa sille riittävästi voimaa selviytyäkseen vaikutuksista. Kaapelihallinta on mielestäni merkki. Siksi työpöytäsi näyttää edelleen siistiltä. Lisäksi Ovtelilla on yhden vuoden takuu.

USP: Kestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Feitenn

Saavuttaakseen täydellisyyden suunnittelussaan Feitenn on pyrkinyt luomaan moitteettoman edestä ja takaa näkymän. Aseta tämä tuote mihin tahansa asentoon; se tekee vaikutuksen katsojille. Alareunaan Feitenn on asettanut kumimatot, jotka antavat telakalle vakauden. Siksi iPhone ja Apple Watch eivät ravista, kun katsot videoita tai käytät FaceTimeä.

Pidä työpöytäsi luonnollisempana ja lisää kosketusta. Telakka on korotettu sopivaan korkeuteen ergonomisen mukavuuden takaamiseksi samalla, kun näppäimistö asetetaan pidikkeeseen.

USP: Ergonominen mukavuus

Tutustu Amazoniin

10. Aerb

Haluatko hieman kompaktimman puulaiturin? Aerb voi olla erinomainen vaihtoehto monista näkökohdista.

Ympäristöystävällinen bambupuu antaa sille tarvittavan kestävyyden kestää kauan. Sileä viimeistely yhdistettynä täydelliseen kaapelinhallintaan tekee siitä turvallisen panoksen ammatilliselle ympäristölle.

Ja kykyä ladata turvallisesti sekä Apple Watch että iPhone tekevät siitä ihanteellisen hyödykkeen. Lisäksi se tarjoaa myös paremman katselukulman, jotta voit vilkaista viestiä tai olla vuorovaikutuksessa iPhonen kanssa kätevästi.

USP: Ympäristöystävällinen bambupuu

Tutustu Amazoniin

Se tiivistää puisten telakoiden yhteenvedon!

Paras panoksesi?

Nyt on aika jakaa panoksesi yllä olevista telakoista. Ja asiat, jotka olet löytänyt arvokkaina. Tietysti, jos olet löytänyt jonkun tärkeimmistä kilpailijoistasi puuttuvan luettelosta, kerro siitä meille myös.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

 • Parhaat Bluetooth-kuulokkeet iPhone X: lle, Xs Maxille ja XR: lle
 • Telakointiasemat iPhone X: lle, Xs Maxille ja XR: lle
 • Parhaat langattomat laturit iPhone X: lle, Xs Maxille ja XR: lle
 • Parhaat autolaturit iPhone X: lle, Xs Maxille ja XR: lle

Uusimmat viestit