Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Apple MFi -sertifioiduista lisävarusteista

Halvat ja väärennetyt Apple-lisävarusteet ovat tulvillaan markkinoilla. Vaikka väärennetyt virtalähteet saattavat tuntua edullisilta alhaisen hinnan takia, ne voivat vahingoittaa kallista laitettasi, kuten iPhone, ja jopa vaarantaa henkesi. Onneksi Apple MFi -sertifioitujen kaapelien löytäminen on yksinkertaista - ellei sinulla ole kiire!

Tiedetään ottavan turvallisuuden erittäin vakavasti, Apple tarjoaa lisensointiohjelman nimeltä MFi. Valitettavasti hyvin harvat lisävarusteiden valmistajat (alle 10%) noudattavat Licensing-ohjelmaa, kun taas suurin osa myy väärennettyjä Lightning-kaapeleita. Otetaan huomioon väärennettyjen laturien vahingolliset vaikutukset; on parempi tietää, ovatko lisävarusteet MFi-sertifioituja. Lue huomattavat erot!

Mistä tietää, onko Apple MFi -sertifioitu vai ei?

  • Mitä Apple MFi -sertifioitu tarkoittaa?
  • Mikä on MFi-siru?
  • Miksi iPhoneni tai iPadini sanoo "tätä lisävarustetta ei ole sertifioitu?"
  • Kuinka tunnistaa väärennetty laturi?
  • Mitkä ovat parhaat salamakaapelit?
  • Kuinka löytää luettelo Apple MFi -sertifioiduista lisävarusteista?

Mitä Apple MFi -sertifioitu tarkoittaa?

MFi tarkoittaa ”Made for iPhone / iPod / iPad.” Apple esitteli ”Made for iPad” -tekniikan Macworld Expo -messuilla 11. tammikuuta 2005. Ottamalla käyttöön Lightning-liittimen (12. syyskuuta 2012) Apple uudisti nimen MFi-nimeksi.

Se on tarkoitettu laitteisto- ja ohjelmistokehittäjille, jotka toimivat Apple-laitteiden kanssa. Tekniikan jättiläinen veloittaa noin 4 dollaria rojaltia jokaisesta liittimestä.

Lisenssiohjelmaan sisältyy nyt myös AirPlay (aiemmin AirTunes), jonka avulla käyttäjät voivat suoratoistaa sisältöä langattomasti.

Lisäksi kehittäjien, jotka luovat sovelluksia ja lisävarusteita HomeKitille, on oltava osa tätä ohjelmaa.

Mikä on MFi-siru?

Applen hyväksymissä lisävarusteissa on sisäänrakennettu MFi-siru. Mikä se on ja miten se toimii?

Se on pohjimmiltaan todennussiru, jonka avulla yhteensopivat lisävarusteet voivat olla yhteydessä Apple-laitteisiin. Tämän seurauksena he pystyvät pelaamaan täydellisesti iDevice-laitteiden kanssa ja suorittamaan myös tehtäviä, kuten tietojen lataamisen ja synkronoinnin ongelmitta.

Miksi iPhone tai iPad sanoo "Tätä lisävarustetta ei ole sertifioitu?"

iPhone ja iPad on suunniteltu selvittämään väärennetyt laturit nopeasti. Siksi he ilmoittavat sinulle varoitusviestillä, "Tätä lisävarustetta ei ole sertifioitu?" Se on yksi yksinkertaisimmista tavoista napata väärennetty lisävaruste.

Joissakin tapauksissa saatat kuitenkin nähdä tämän ilmoituksen, vaikka sinulla on sertifioitu kaapeli. Se voi johtua vaurioista tai nukkahiukkasista, jotka ovat saattaneet hiipiä salaman porttiin. Saadaksesi lisätietoja tästä virheilmoituksesta, siirry tähän viestiin.

Kuinka tunnistaa väärennetty laturi?

Voit helposti tunnistaa sertifioimattoman Lightning-lisävarusteen tarkastelemalla tarkasti joitain perusoireita.

  • Liitin: Se ei ehkä muodosta yhteyttä laitteeseesi ja putoaa
  • Ylikuumeneminen: Jos käytät viallista tuotetta, sen liitin voi kuumentua hyvin nopeasti
  • Hidas lataus: IOS-laitteesi latautuu melko hitaasti
  • Synkronointiongelma: Et voi synkronoida laitettasi tietokoneen kanssa

Ennen kuin ostat lisävarusteita, tarkista Apple MFi -merkki

Ennen kuin ostat mitään Lightning-kaapelia tai lisävarustetta, muista tarkistaa MFi-merkki. Katsokaa vain pakkausta tai kaapelille kirjoittaminen voi säästää päiväsi!

Kuvahyvitys: Apple

Joillakin lisävarusteilla voi olla edellinen versio MFi-tunnuksesta:

Kuvahyvitys: Apple

Applen hyväksymässä lisävarusteessa on a "Applen suunnittelema Californiassa" ja joko "Koottu Kiinassa," tai “Indústria Brasileira” tai "Kokoonpano Vietnamissa."

Kuvahyvitys: Apple

Lisäksi kaapelilla voi olla myös a 12-numeroinen sarjanumero. Joten, kun seuraavan kerran haluat hankkia sellaisen laitteellesi, älä tutustu näihin logoihin.

Yksi huomionarvoinen asia on, että MFi-logoa ei näy USB-C - Lightning-kaapeleissa.

Yleensä Applen hyväksymissä kaapeleissa on yksiosainen, sileä, pyöristetty ja kulta / hopeanvärinen kosketin. Väärennettyjen kaapeleiden liittimessä on kuitenkin enemmän yksiosainen ja urheilullinen epäjohdonmukainen tai karkea viimeistely.

Kuvahyvitys: Apple

Tutkittuaan useita väärennettyjä kaapeleita Apple on kirjoittanut laajan viestin sertifioimattoman kaapelin löytämisestä. Siirry artikkeliin lukemaan lisää.

Vältä superhalpan kaapelin ostamista

Kuten edellä mainittiin, Apple veloittaa kiinteän rojaltimaksun, joka on noin 4 dollaria liitintä kohden. Joten täysin yhteensopivan lisävarusteen ei pitäisi olla pienempi kuin 6 dollaria. Siksi, jos törmäät virtalähteeseen, jonka hinta näyttää olevan liian alhainen, vältä sitä.

Suurin osa matalasta hinnasta voi itse auttaa sinua selvittämään, onko Lightning-kaapeli väärennetty vai sertifioitu.

Mitkä ovat parhaat salamakaapelit?

On joitain tunnettuja lisävarustevalmistajia, kuten Belkin, Anker ja Griffin, jotka tuottavat huippuluokan salamakaapeleita. Heidän tuotteet ovat tietysti vähän kalliita, mutta jos haluat olla korkealaatuisia ja luotettavia suojatoimenpiteitä, heidän tarjouksensa ovat vakavan harkinnan arvoisia.

Olemme löytäneet parhaat vaihtoehdot helpottamaan huippuluokan kaapelin löytämistä. Joten, tutustu tähän viestiin tutkiaksesi heitä.

Kuinka löytää luettelo Apple MFi -sertifioiduista lisävarusteista?

Entä jos olet törmännyt tuntemattomaan lisävarustevalmistajaan, joka väittää tarjoavansa sertifioitua tuotetta, miten selvittäisit, onko se oikea vai väärennös? Melko yksinkertainen! Apple on tehnyt melko suoraviivaiseksi tietää, mikä lisävarustemerkki on MFi-sertifioitu.

Tätä varten sinun tarvitsee vain siirtyä Apple MFi -sivustolle → napsauta avattavaa Hakukriteerit-valikkoa → valitse tuotemerkki → kirjoita tuotemerkki ja osuma Haku.

Jos kyseessä on sertifioitu tuotemerkki, verkkosivustolla näytetään käytettävissä olevat lisävarusteet. Jos sitä ei hyväksytä, se ei tarjoa tuloksia.

Ole hyvä!

Kirjautua ulos…

Oletetaan, että voit nyt löytää väärennetyn Lightning-lisävarusteen nopeasti. Muista yllä olevat seikat varmistaaksesi, että et koskaan pääse hintalaturiin, joka saattaa vahingoittaa laitettasi peruuttamattomasti tai jopa vaarantaa henkesi.

Uusimmat viestit