Parhaat iPhone 6s Plus -tukikotelot vuonna 2021

On kaksi tärkeintä syytä, miksi pidän iPhone-jalustankoteloista - luotettava suoja pudotuksilta ja parempi median katselukokemus. Onneksi monet korkealaatuiset kotelot tarjoavat erinomaisen jalustatoiminnon. Nämä ovat kuitenkin parhaita iPhone 6s Plus -tukikoteloita, jotka perustuvat toimivuuteen ja huomattavaan laatuun. Sen lisäksi, että voit nauttia videoista, joissa on optimaalinen katselukulma, nämä tapaukset tarjoavat älypuhelimellesi välttämättömän suojan kolhuilta ja naarmuilta. Uusimmalla muotoilulla ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Saamme tietää enemmän näistä kymmenestä kärkikotelosta iPhone 6s Plus -puhelimelle!

1. ZVEdeng

Tämä monikäyttöinen iPhone 6s Plus -tukikotelo on arvostuksen arvoinen. Se tukee sekä pysty- että vaaka-asentoja. Lisäksi voit kietoa sormesi magneettinauhan läpi, jotta tartut tukevasti iPhoneen.

Reunat ovat hieman kohotettuja näyttämättä isoilta antamaan ylimääräisen suojakerroksen normaaleilta kolhuilta ja putoamisilta. Ennen kaikkea ZVEDengillä on seitsemän erilaista väriä, jotka sopivat jokaiselle persoonallisuudelle ja ikäryhmälle.

USP: Pysty- ja vaakasuora jalusta

Tutustu Amazoniin

2. Spigen Tough Armor

Spigen Tough Armor on raskas kotelo, joka tarjoaa maksimaalisen suojan phabletillesi lisäämättä paljon irtotavaraa. Siinä on kestävä kaksikerroksinen rakenne, joka on valmistettu TPU: sta ja polykarbonaatista.

Ilmatyynyteknologia lisää rakennetta edelleen absorboimaan iskuja. Lisäksi suurella näytöllä on ylimääräinen suoja kohotetun huulen ansiosta.

Jalustan osalta se tukee ihanteellisesti älypuhelinta mukavaan maisemakatseluun. Kova panssari näyttää hyvältä ruusukullasta, pistoolista ja mustasta.

USP: Vankka rakenne lisää suojaa

Tutustu Amazoniin

3. AlphaCell

AlphaCell on täysin varustettu tarjoamaan tinkimätöntä puolustusta älypuhelimeesi. Kolme rakennekerrosta on tukeva tukevalla rungolla.

Iskunkestävän rakenteensa ansiosta kotelo tarjoaa sertifioidun sotilastason suojan iPhone 6s Plus -puhelimellesi. Kiinteän kotelon lisäksi siinä on hihnapidike, joka helpottaa älypuhelimen kantamista.

Lisäksi voit muuntaa vyöpidikkeen hyödylliseksi telineeksi median katseluun. Kaiken lisäksi AlphaCell on saatavana useina väreinä.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Incipio STOWAWAY

Jos haluat toimivan jalustakotelon, tutustu Incipio STOWAWAY -laitteeseen tarkasti. Kotelo on muotoilultaan sopiva muotoilu ja tarjoaa olennaisen suojan älypuhelimelle.

Mutta mitä kannattaa kokeilla, on takana oleva piilotettu osasto. Voit käyttää korttipaikkaa enintään kolmen kortin tallentamiseen. Itsetukeva jalusta voi tulla näytelmään ihailtavasti, kun haluat sytyttää videoaikasi.

Lisäksi voit valita STOWAWAY viidessä värivaihtoehdossa, kuten musta, sininen / harmaa ja paljon muuta.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

5. Kitoo

"Kitoo" näyttää täysin varustellulta luotetuksi raskaaksi koteloksi phabletillesi. Se, mikä antaa sille edun monien kollegoidensa suhteen, on kyky kestää jopa 12 metrin pudotuksia. Useimmissa tilanteissa tämä suojaustaso pitää sinut suojattuna.

Erittäin kestävän kotelon lisäksi Kitoossa on sisäänrakennettu jalusta. Siten handsfree-median katselu on aina mukava kokemus. Lisäksi tämä komean näköinen kotelo on useita tummia värejä.

USP: Pudotussuoja jopa 12 jalkaan

Tutustu Amazoniin

6. ICONFLANG

Tämä sopii täydellisesti käyttäjille, jotka haluavat 360 asteen joustavuuden jalustakotelossaan. Takana oleva metallirengas voi pyöriä täyteen 360 astetta, jolloin iPhoneesi on täydellinen laskeutumispaikka. Koska se on metallirengas, se sopii erinomaisesti myös magneettisiin autotelineisiin.

Sen lisäksi kotelomateriaali on naarmuuntumista ja sormenjälkiä, mikä pitää sen aina siistinä ja puhtaana. Kun olet asettanut tämän kotelon päälle, sitä ei tarvitse poistaa, koska kaikki aukot ovat tarkkoja kaikkien iPhonen porttien käyttämiseen. Viimeisenä on neljä värivaihtoehtoa.

USP: 360 asteen pyörivä jalusta

Tutustu Amazoniin

7. OBLIQ Skyline Advance -sarja

Syy miksi haluat OBLIQin Skyline Advance -sarjan, on se, että se on poikkeuksellisen iskunvaimennus. Joten edes törkeät kolhut eivät voi vahingoittaa iPhoneasi, kunhan tämä kansi olisi päällä.

Rakennuksesta puhuttaessa kotelossa on kestävä takapaneeli, jota vahvistavat neljä takasuojusta. On myös etuhuuli, joka varmistaa, että suuri näyttö ei kosketa pintaa, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin.

Ylimääräisen sivukahvan ansiosta tämä raskas kotelo mahtuu mukavasti kämmenellesi. Viimeiseksi, metallinen jalusta tekee Skyline Advance -sarjasta täydellisen kannen.

USP: Iskunkestävä kansi metallisella jalustalla

Tutustu Amazoniin

8. Vena

Vena vCommute on hyvä vastine rahalle. Se on valmistettu korkealaatuisella PC- ja TPU-materiaalilla, joka vahvistaa sen suunnittelua.

Tämä lompakkokotelo voi suojata iPhonea kolhuilta ja takana on korttipaikka. Magneettinen lukkoteline tarjoaa mukavamman katselukulman. Sitä on saatavana kahtena värinä - ruusukulta ja avaruusharmaa.

USP: Magneettinen lukkoteline

Tutustu Amazoniin

9. Aduro

Aduro-jalustakotelo iPhone 6s Plus -laitteelle tukee sekä vaaka- että pystysuuntaista katselua. Kotelo on valmistettu kumimaisesta materiaalista, joka antaa hyvän pidon. Kotelossa on myös kotelo, joka voi olla kätevä, kun et käytä iPhonea. Lisäksi iPhone voidaan irrottaa kotelosta poistamatta koteloa.

Kotelo on melko ohut ja tarttuvan muotoilun, mutta värivaihtoehtoja ei ole.

USP: Kotelo saatavana kotelon mukana

Tutustu Amazoniin

10. NAISU

NAISU voi täyttää vaatimuksesi olla käytännöllisempi kansi. No, sanon sen, koska tapaus näyttää saavuttaneen hienon tasapainon eleganssin ja suojan välillä.

Vaikka kotelossa on kaksi rakennekerrosta, se näyttää hieman ohuelta. Liukastumisen estävän tekstuurin ansiosta ulkopinta sopii tiukasti kämmeneen.

Aivan kuten Incipio STOWAWAY, siinä on myös paikka, jossa voit pitää kortteja. Ja jalustatoiminnon avulla median aika on aina hauskaa. Värivaihtoehdoista NAISU on saatavana viidessä sävyssä, mukaan lukien minttu, laivasto, ruusukulta, hopeanharmaa ja musta.

USP: Liukastumista estävä rakenne

Tutustu Amazoniin

BONUS

i-Blason

i-Blason on luonut vankan kotelon iskunkestävästä polykarbonaatista. Kansi on vahvistettu iskuja vaimentavalla silikonisella sisäholkilla. Täydelliset aukot ja muotoilu antavat sinun käyttää kaikkia portteja ja painikkeita helposti.

Hihnapidikkeen kääntyvä kotelo helpottaa laitteen kantamista. Kotelo voidaan muuntaa telineeksi upeaan handsfree-median katselukokemukseen. Kolme värivaihtoehtoa ovat sininen, musta ja punainen.

USP: Iskuja vaimentava sisustus

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Kirjautua ulos.

Mikä näistä telineistä asennetaan iPhone 6s Plus -puhelimeesi? Olisi hienoa tietää sen ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä. Näistä tapauksista tekee niin vaikuttavan kompakti muotoilu ja kyky parantaa handsfree-kokemusta. Lisäksi ne ovat erittäin suojaavia.

Haluat ehkä saada kiinni:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • iPhone 6s Plus -puskurin kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -näytönsuojat
  • Parhaat iPhone 6s Plus -hihnat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found