Parhaat budjettisi mukaiset älykkäät lompakot vuonna 2021 (ostajan opas)

Teknologia-edistyneessä maailmassa älykkäästä lompakosta tulee enemmän kuin ylellisyyttä. Ohut lompakko, jossa on lisäsuoja, varkaudenesto, Bluetooth-pariliitos voi olla; eikö se ole mukavaa omistaa? Se paitsi keventää taskuasi myös lisää omaisuutesi turvallisuutta. Jos haaveilet turvallisesta elämästä, tässä on luettelo huippuluokan, teknisesti taitavista ja parhaista älykkäistä lompakoista, jotka ovat saatavilla Internetissä. Katsotaanpa niitä.

 1. Clifton Heritage kolminkertaistui
 2. Ekster
 3. NOMAD
 4. FIDELO
 5. TRAVANDO
 6. Clifton Heritage
 7. Lavemi
 8. SERMAN-TUOTEMERKIT

1.Clifton Heritage kolminkertainen nahkainen miesten lompakko

Trifold Leather miesten lompakko on syystä luetteloni kärjessä. Tässä premium-miesten lompakossa on korkealaatuinen nahka, joka on naarmuuntumaton, jotta se olisi kestävä. Suunniteltu vastaamaan tyyliäsi, kolminkertainen kokemus pysyy uskollisena perinteiselle lompakkokokemukselle ja tarjoaa samalla lisäsuojaa.

Kirsikka kakulla? Lompakolla on yhden vuoden takuu, joten ota rohkeasti yhteyttä yritykseen, jos lompakon käytössä ilmenee haittaa.

Miksi sinun pitäisi, mutta se?

 • Minimalistinen, kustannustehokas ja hiilikuitupinta.

Hinta: $29.95

Tutustu Amazoniin

2. Ekster parlamentin ohut nahkalompakko

Eksterin älykäs nahkainen lompakko, joka saa korttisi napin painalluksella. Lompakon pelkkä viimeistely saa sen varakkaaseen hintaan, koska se on valmistettu pintanahkaa, kullalla luokitelluilla LWG-sertifioiduilla protokollilla ja 6063 T5 -alumiinilla, joka on anodisoitu avaruusharmaalla sävyllä.

RFID-suojauksen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia taskuvarkaista, koska se suojaa laitettasi sähköisiltä varkauksilta. Lisäksi? Saat myös erilaisia ​​värejä, joista valita, joten sinun on valittava persoonallisuuttasi vastaava väri.

Aika pienentää lompakkoasi lisäsuojauksella.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • RFID-suojaus, pienet ja värivaihtoehdot.

Hinta: $89

Tutustu Amazoniin

3. NOMAD-älykäs lompakko (Tile tracking -versio)

Tämä on YKSI! NOMADin älykäs lompakko laatalla on todellakin suunniteltu ainoaksi lompakkoon, jota tarvitset. Lompakossa voit kuljettaa seitsemää korttia ja siinä on myös kaksi käteistaskua. Se toimii varkaustilassa, joka piilottaa Tile Slim -seurantalaitteen.

Saatat ihmetellä Tile Slimin toimintoja. Se on sirumäinen rakenne, joka käyttää edistynyttä Bluetoothia ja joukkoalihankintatekniikkaa. Teknologioiden kokoamisen avulla voit seurata lompakkoasi missä ja milloin tahansa.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Bluetooth-seuranta, värivaihtoehdot ja tyylikäs muotoilu.

Hinta: $79.95

Osta se NOMADilta

4. FIDELO minimalistinen hybridi-RFID-lompakko

Luettelon ensimmäinen minimalistinen hybridiohut älykäs lompakko, FIDELO, ei ole pelkkä silmäkarkki. Lompakko on harjattu vahalla, jotta se on vedenpitävä. Pienikokoisuus kruunaa kevyen painotuksen ohueksi viimeistelyksi. Se voi tallentaa jopa 7 sileää korttia ja kymmenen laskua.

Tämän pahan pojan mukana tulee tasainen pop-up-ominaisuus, joka estää korttien jumittumisen. Lisätty RFID-tekniikka parantaa varkaudenesto-ominaisuutta ja kiusaa ammattilaisten luetteloa. Älä ajattele kahdesti. Tämä on oikea sijoitus!

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Helppo käyttää, runsaasti säilytystilaa ja elinikäinen takuu.

Hinta: $36.90

Tutustu Amazoniin

5. TRAVANDO-älykäs lompakko (rahapidikkeellä)

TRAVANDO-lompakot tunnetaan kestävyydestään. Austin ylittää epäilemättä tuotemerkin laatuparametrit. Älykäs lompakko, joka on valmistettu etutaskuille, estää kaikki pullistumat ja pitää taskussa kunnollisen näköisen. RFID-luokitus suojaa kymmenen korttiasi (kyllä; kymmenen!), Käteistä ja laskuja turvallisesti. Lompakossa on myös oma henkilökortti / ajokorttipaikka.

Tyylikäs viimeistely on sen päällä käytetty rahapidike ja logon sijoitus. Tarkista värivaihtoehdot. Ne antavat sinulle vaikeuksia valita yksi.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Hiilenahkaa, värivaihtoehdot, budjettiystävällinen

Hinta: $29.95

Tutustu Amazoniin

6. Clifton Heritage minimalistinen lompakko (Unisex)

Clifton Heritage, brändi, joka suunnittelee älykkäitä lompakoita naisille ja miehille. Olin aluksi kunnossa käyttää miesten älykäs lompakko, mutta sitten löysin tämän kauneuden. Tuote on täydellinen esimerkki luovuudesta, kekseliäisyydestä ja asiakkaiden ilosta.

Lompakossa on 100% aitoa nahkaa, ja se on täysin ommeltu vahvuuden ja kestävyyden lisäämiseksi. Lompakoita on kolmea vaihtoehtoa: miehille, naisille ja metallikiinnikkeellä varustetuille. Tarjoten runsaasti värivaihtoehtoja naisten mallistossa, ne nousevat naisten älykkään lompakon luokan voittajaksi.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Tuotevalikoima, aito nahka ja RFID-esto

Hinta: $8.99

Tutustu Amazoniin

7. Lavemi naisten nahkainen vetoketju lompakon ympärillä

Toinen naisten älykäs lompakko, Lavemin kotelot, on pitänyt varastointia ensisijaisena huolenaiheena. Lompakot ovat vetoketjut, mikä lisää tilaa. Nämä vauvat ovat houkutteleva muotoilu, joka vastaa ulkoasua. Nämä vauvat ovat täydellisiä lisävarusteita, joita voit kuljettaa rentoon puutarhakävelyyn, treffi-iltaan tai sopia rintareppuihin.

RFID-suojaus lisää myös yksityisten tietojesi turvallisuutta ja antaa heille paremman tason tässä luokassa. Sen mukana tulee myös irrotettava hihna, joka tekee siitä vaivatonta kuljettaa. Tämä on erinomainen lahja kaikille siellä oleville naisille (se toimii jopa ensimmäisillä treffeillä!)

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Turvallinen, lumoava ja tilava.

Hinta: $26.99

Tutustu Amazoniin

8. SERMAN BRANDS nahkainen älykäs lompakko

Luettelon viimeinen on SERMAN BRANDSin mestariteos. Lompakko antaa sinulle perinteisen kaksinkertaisen kokemuksen, jotta et nostalgisoisi. Niihin mahtuu jopa 6-8 korttia, ja RFID-tekniikka suojaa myös tietojasi.

Käsityönä valmistettu nahkainen virne rakentaa tyylikkään houkuttelevuuden, ja kahdeksan suunnittelijaväriä voi valita, saaminen tuntuu taideteokselta. SERMAN BRANDS varmistaa oikeanlaisen tuotteen ja korkean elintason.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Monimuotoisuus, turvallisuus ja nahka.

Hinta: $29.99

Tutustu Amazoniin

Mikä älykäs lompakko saa rahasi?

Omistan Clifton Heritagein minimalistisen älykkään lompakon ja aion ostaa NOMAD Slim -lompakon lahjaksi ystävilleni. Heillä on tapana kadottaa tärkeitä tietoja toisinaan, ja haluan heidän omistavan lompakon, jota voidaan seurata ja joka on varkaudenesto.

Mitkä näistä älykkäistä lompakoista kiinnittivät huomiosi? Kerro minulle alla olevissa kommenteissa.

Lue lisää:

 • Parhaat lompakkokotelot iPhone 12 Pro Max -puhelimelle
 • Langattomat älykkäät ulkoturvakamerat
 • Parhaat älykkäät liittimet ulkokäyttöön

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found