Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset kaapin järjestämiseen vuonna 2021

Kuinka usein teet kaappiasi etsiäksesi OOTD: täsi ja päädyit käyttämään samaa paitaa ja farkkuja, joita käytit pari päivää sitten? Meillä kaikilla on kaappi täynnä vaatteita, mutta mitään pukeutumista. Älä huoli, että yksi näistä parhaista kaapin järjestäjäsovelluksista iPhonelle ja iPadille olisi varmasti apuasi. Hyvin pukeutunut henkilö säteilee itseluottamusta. Oikea virtuaalikaappisovellus voi auttaa sinua luomaan kateellisen ilmeen joka ikinen päivä. Joten, älä epäröi kokeilla yhtä näistä, jotta saat aina täydellisen vaikutelman.

1. Tyylikirja

Valmistettu kaikille muoti-narkkareille siellä. Stylebook-sovellus on erityisesti suunniteltu luomaan upeita ulkonäköä joka päivä. Tämän iOS-sovelluksen on luonut alan sisäpiiriläinen, joka aloitti uransa harjoittelijana Vogue-vaatekaapissa, ja se on yksi parhaista kaapin organisointisovelluksista.

Vaikka ensimmäinen vaihe on melko tylsä, koska sinun on tuotava kaikki vaatteesi, kengät, lisävarusteet sovellukseen, se paranee siitä. Voisit luoda asusi (tallennettu ulkoasukirjaosaan) aikakauslehti-tyyliin. Suunnittele asusi kalenteriasettelulla ja suunnittele myös pakkausluettelosi.

Hinta: $3.99

ladata

2. Älykäs vaatekaappi

Jos pidät puhtaista ja yksinkertaisista asioista, Smart Closet -sovelluksen pitäisi olla valinta. Se on erittäin puhdas ja helppokäyttöinen sovellus, joka tukee myös miesten vaatekaappeja. Päivittäisten asusteidesi ja ulkonäön hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa.

Valitse vaatteita tuhansista vaihtoehdoista tai napsauta yksinkertaisesti olemassa olevien vaatteiden kuvia ja lisää ne vaatekaappiin. Sovellus poistaa valokuvien taustan automaattisesti yhdellä napin painalluksella. Aloita ulkoasun luominen tai vielä parempi antaa sovelluksen luoda ulkonäkö.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Purple Outfit Planner

Jos olet nähnyt vuoden 1995 poikasen napsauttavan Cluelessia, olen varma, että olisit kadehtinut Cherin digitaalisen kaapin ohjelmistoa, joka antoi hänelle asuideoita. No, kaikki ei ole kadonnut, koska tämä ilmainen asun suunnitteluohjelma tekee juuri niin.

Lisää kaikki vaatteesi, ja seuraava vaihe on hauskanpito. Oletko koskaan käyttänyt Tinderiä ja rakastanut oikeaa pyyhkäisyä? No, tätä sovellusta voidaan kutsua Tinder of Closet -sovelluksiksi. Se luo sinulle kokonaisen joukon asuideoita kaiken olemassa olevan perusteella. Voit pyyhkäistä vasemmalle tai oikealle, jos et pidä ulkoasusta tai pidät siitä. Siistiä? Voi, ja mainitsinko, että se on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Cladwell

Aivan kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus auttaa sinua pukeutumaan vaikuttavasti ilman paljon vaivaa. Rakastat varmasti vaatteitasi uudestaan. Cladwell tyylittää jokaisen vaatekappaleen puolestasi.

Selaa tuhansia miesten ja naisten vaatetustuotteita, napauta omistamiasi esineitä, ja jos et löydä mitään, ota vain kuva siitä. Kun kaikki kohteesi on ladattu, sovellus alkaa muotoilla asuja sinulle mieltymystesi mukaan ja mukauttaa tyylit puolestasi. Voit myös ottaa yhteyttä ystäviisi saadaksesi inspiraatioita pukeutumisesta ja vaihtaaksesi muotoiluvinkkejä keskenään.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Mitä minun vaatekaapissani on

Vaatekaapisovelluksella voit järjestää vaatevalikoimaasi tarjoamalla älykkään virtuaalikaapin kokemuksen. Yläosat, mekot, pohjat ja jalkineet voidaan hallita täydellisesti. Ei vähäisimpänä, sillä on tilaa myös niihin liittyville lisävarusteille, kuten kellolle, suojalasille, kukkaroille, korvakoruille jne.

Voit hallita kaikkia näitä lisävarusteita ja vaatteita millä tahansa laitteella missä tahansa. Ota vain kuvia vaatteistasi, suunnittele ne houkuttelevalla ulkonäöllä ja anna nimet luokitellaksesi heidän paikkansa kaapissa. Lisäksi, jos olet maistanut muotia, tämä on paras virtuaalikaappi, jota käytät trendikkäiden ja innovatiivisten asujen suunnittelussa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. StyleBook Men

Emme halua, että kaikki siellä olevat miehet jätetään pois, eikö niin? Joten lopuksi tässä luettelossa oleva iPhone-kaappisovellus, joka on omistettu yksinomaan miehille. StyleBook Men on valmistettu ja suunniteltu vain miehille ja tarjoaa yhtä paljon kuin StyleBook -sovellus. Samat kehittäjät ovat kehittäneet molemmat sovellukset. Pystyä palvelemaan molempia sukupuolia, jotta ne eivät sekoitu sekavaan käyttöliittymään, jossa on elementtejä molemmille.

Tiedät, että pora lataa kaikki vaatekaapisi, mukaan lukien vaatteet, kengät, vyöt ja muut tarvikkeet sovellukseen, ja aloita ulkoasun luominen. Kun olet tyytyväinen ulkomuotosi määrään; voit suunnitella asusi vastaavasti tai lisätä yksittäisiä esineitä ja suunnitella asusi. Kaikki riippuu sinusta.

Hinta: $3.99

ladata

7. Kaapin rakkaus

Jos joku on käyttänyt Polyvore-sovellusta, hän todella tietää, mitä todellinen vaatetusjärjestäjä -sovellus tarkoittaa. Polyvore-entiset fanit ovat yllättyneitä, kun he käyttävät tätä sovellusta, koska sovellus tuntuu nyt poistetun sovelluksen reinkarnaatiosta. Sovellus on jo ollut esillä 'stylebydnicole' Instagram-julkkiksessa, joka on myös virtuaalinen stylisti.

Sillä on vaivaton navigointi käyttöliittymässä, joten se ei ole paljon aikaa vievä asia päivittäin. Lisää vaatteesi, luo asusi ja suunnittele ne lisäksi, jos haluat ostaa jotain, voit tehdä sen myös tämän sovelluksen avulla. Ja ota myös yhteyttä sovelluksen stylisteihin, jotka auttavat sinua myös muotoilemaan asusi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Kaappi +

Kuka tiesi, että kalenteri voisi tehdä pukeutumisesta niin paljon yksinkertaisempaa. Suunnittele ja kiinnitä ne sitten tapahtumaan tai päivittäisiin asuihin haluamaasi päivämäärään. Lisäksi kalenterityökalu voi auttaa sinua seuraamaan, mikä, missä ja milloin tietty asu.

Voit myös laatia pakkausluettelon seuraavalle matkallesi mistä tahansa. Jaa lisäksi OOTD-laitteesi tai asusi tulevaa päivämäärää varten ystävillesi heidän ehdotuksistaan.

Seurannan ohella voit tarkistaa vaatteen hinnan ja kulut / hinta. Merkitse ja lajittele vaatteet värin, tyylin, vuodenajan tai kuivapesustarpeen mukaan. Se on täydellinen ihmisille, joilla on useita kaappeja tai stylisteja, kun he seuraavat ja sopivat vastaavasti.

Hinta: Ilmaiset (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

9. XZ (vaatekaappi)

Katso tämä ilmainen muoti-sovellus miehille / naisille, jotka haluavat olla tyylikkäämpiä vaatetustuotteillaan. Se tekee hienoa työtä sekoittamalla ja sovittamalla pukuideoita, jotka luodaan ja näytetään sinulle automaattisesti joka päivä.

Se suunnittelee asusi sään ja muiden kriteerien mukaan. Aloittamiseksi voit lisätä ja hallita vaatekaappiasi nopeasti mistä tahansa. Sovelluksessa on myös taustan poisto- ja leikkausominaisuudet, joiden avulla voit tehdä lisätyistä kohteista kauniita.

Hinta: Vapaa

ladata

10. ShopLook - Outfit Maker

Hinta: Ilmainen (3,99 dollaria Premiumille)

ladata

Viimeiset sanat…

Älä koskaan viettää aikaa murskaamalla vaatekaappiasi yrittäessäsi valita mitä pukeutua. Näiden apuvälineiden avulla voit ässäsi OOTD-pelin moitteettomasti. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos olet valinnut yhden lähimmän sovelluksen, joka sopii parametreihisi.

Muut naiskeskeiset viestit, joista saatat pitää:

  • Parhaat ostosovellukset iPhonelle
  • iPhone- ja iPad-sovellukset naisille
  • Parhaat raskausohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Sovellusten järjestäminen iPhonessa, jossa on iOS 14

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found