Parhaat loputtomat juoksijapelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Loputtomat juoksijapelit voivat olla erittäin koukuttavia, vaikka ne ovatkin yksinkertaisia. Yksi hienoimmista asioista on se, että löydät jatkuvasti jotain uutta toistuvista kuvioista huolimatta. Ilmassa hyppääminen, vaihtaminen yhdeltä puolelta toiselle tai loistava päähypy ovat joitain tällaisten pelien upeita puolia. Mitä enemmän pelaat niitä, sitä houkuttelevampi ne näyttävät olevan. Joten jos olet valmis nousemaan maahan, tutustu vakavasti tähän legendaariseen kokoelmaan paras loputon juoksijapeli iPhonelle ja iPadille.

# 1. temppeli juoksu 2

Temple Run 2 on yksi suosituimmista loputtomista juoksijapeleistä maailmassa. Se vaatii sinua hallitsemaan peliä hyppäämällä, juoksemalla, kääntämällä ja mahtavalla liukumalla. Sinun täytyy ohittaa vaaralliset kalliot, vetoketjut, miinat ja metsät.

Hämmästyttävän grafiikan ja merkittävien ympäristöjen ansiosta peli on melko jännittävä pelata. Lisäksi voit avata tehokkaampia ominaisuuksia, kuten Usain Bolt, pelipussi, kolikkoruutu ja paljon muuta sovelluksen sisäisten ostosten kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Metro Surfers

Subway Surfers on salamannopea, ja se on pakollinen ihmisille, joilla on valtava taipumus nopeuteen. Värikkäillä ja elävillä HD-grafiikoilla, et koskaan näytä saavan tarpeeksi tätä upeaa juoksupeliä!

Sinun täytyy lyödä mahdollisimman nopeasti, jotta sinulla olisi paremmat mahdollisuudet voittaa. Muista väistää tulevia junia. Mene Kiinaan Subway Surfers -kiertueella ja katsele upeita puutarhoja ja suuria ostoskeskuksia Shanghaissa. Kappaleilta löytyy upeita faneja voittamaan viikoittaisia ​​metsästyspalkintoja.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Super Mario -ajo

Loputon juoksupeli, joka on yhtä upea kuin Super Mario Run, ansaitsee löytää turvallisen paikan tästä eliittilistasta. Siinä on kaikki mitä haluat pitää rakkautesi nopeuteen ennallaan paitsi muutaman tunnin, mutta myös päivien ajan.

Aja hanat täydellisyyteen ja anna Mario hyppää tyylikkäästi ja vedä puolivälissä pyörii ja seinä hyppyjä rikkomatta hikiä. Kerää paljon kolikoita ja konnoja luomaan mahtava valtakuntasi.

Lukitse sarvet ystäviäsi tai muita pelaajia vastaan ​​osoittaaksesi ylivallan. Pelasta prinsessa 'Peach Bowserin vankeudesta; esittelemällä sankariasi. Jos haluat avata kaikki ominaisuudet, mukaan lukien 6 maailmaa, valitse pelin pro-versio (9, 99 dollaria).

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Kameleontti

Chameleon Run, kiehtova auto-juoksijapeli, on paljon pidettävää. Sinun on vaihdettava väri heti, kun juokset hypätäksesi laiturilta toiselle. Mielenkiintoinen hyppymekaniikka, kuten päänhypy ja kaksinkertainen hyppy, tekevät tästä juoksijapelistä ilon pelata.

Peli koostuu eri tasoista; vaatii sinua hyppäämään, liu'uttamaan kytkintä ja juoksemaan virheettömästi tavoitteen saavuttamiseksi. Vain kahdella painikkeella hallinnan avulla sinulla ei ole vaikeuksia olla pelisi kärjessä.

Hinta: $1.99

ladata

# 5. Vihainen Gran-juoksu

Angry Gran Run on uskomattoman hauska. Sinun on autettava turvapaikkaan lukittua Angry Grania paeta. Ohjaa häntä kaduilla ja monien haasteiden avulla, jotta hän pääsee haluttuun määränpäähän. Juokse, liu'uta ja hyppää täydellisesti estojen välttämiseksi.

Taistele punkit ja sieppaa niiden kolikot raivata kadut. Käytä näitä arvokkaita kolikoita ostaaksesi mahtavia pukuja. Jos et halua vaeltaa temppeleissä, viidakoissa ja metroasemilla, mene kuuluisiin kaupunkeihin, kuten New York, Rooma ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Sonic Dash 2

Rakastatko nopeatempoisia kappaleita? Jos kyllä, sinulla on hieno aika soittaa ”Sonic Dash 2” -sarjaa.

Tässä mielettömän viihdyttävässä juoksijapelissä pääset pelaamaan Sonic the Hedgehog, Tails, Amy, Knuckles, Sticks ja Shadow. Voit myös kohdata jopa kolme merkkiä vastaan ​​innostavassa Team Play -tilassa. Hyödynnä Sonicin Dash Ring -magneetti, Knuckle's Slam ja Amy's Ring Hammer parhaalla mahdollisella tavalla pysyäksesi pelin kärjessä.

Kerää ja kehitä mahdollisimman monta maagista Spriteä kuin mahdollista. Mene kovasti erityistapahtumiin ja ota haasteita eteenpäin saadaksesi paljon palkintoja!

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Lara Croft: Relic Run

Tuikea loputon juoksupeli, kuten “Lara Croft: Relic Run”, ansaitsee olla tutkaasi. Aivan kuten kollegansa, se tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia esitellä juoksua, ajamista ja heilumista, mutta erilaisilla käänteillä.

Kun kuljet läpi äärimmäisen haastavan ympäristön, sinun on paitsi puututtava lukuisiin esteisiin myös ratkaistava mysteeri, joka uhkaa tuhota maailman.

Mielenkiintoisen tarinan lisäksi rakastat hemmotella itseäsi pomotaisteluilla ja kokeilla Laran valtavaa aselistaa. Tarpeetonta mainita, että peli tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden hankkia hienoja palkintoja ja hallita tulostaulukoita.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Punch Quest

Punch Quest tarjoaa sinulle jännittävän kokemuksen samalla kun käydään kiehtovaa taistelua vihollisten kanssa. Tämä loputon juoksijapeli, jossa on petosta ja yliluonnollista voimaa, on riippuvuus, johon haluaisit hemmotella itseäsi. Jos rakastat puhaltaa jokaisen haasteen nyrkkisi valtavilla voimilla, sinulla on varmasti hauskaa tässä pelissä.

Vahvista itsesi avaamalla monia erityisiä kykyjä ja superliikkeitä. Voit ratsastaa vaarallisella dinosauruksella, joka ampuu lasereita. Vaikka ei ole todellista tarinaa tai mitään asetettua tavoitetta, paholaiset ja pahikset aggressiivisilla liikkeillään voidakseen voittaa sinut pakkomielle sen kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Agentti Dash

Jos olet suorittanut mielettömän juoksupelin ja kaipaat jotain erittäin voimakasta, valitse Agent Dash. Olet vasten pahaa konna, joka on helvetin taipuvainen murskaamaan sinua. Jotkut kiertävät tasot ja dramaattiset ylä- ja alamäet tarjoavat sinulle aina uuden haasteen.

Hämmentävät toimet, fiksut pakenemat ja tunkeutumat eivät koskaan anna sinun päästä irti koukusta. Kaikki uudet hahmot, upeat asut ja upeat edut ovat osa tämän pelin vastustamatonta maustetta. Ja kyllä, vakoojaelokuvien innoittamana on myös terävä ääni, joka pitää sinut viihdyttävänä koko ajan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Ritarimäen torni

Haluatko lentää korkealla ilmassa kuin raketti? Mahdollisuudet ovat, että haluaisit olla suuressa suhteessa tämän loputtoman hyppääjäpelin kanssa. Lataa kun sinulla on 10 prinsessaa, he kaikki ovat saman kuninkaan tyttäriä pelastamaan. Kun sinulla on 70 tehtävää taistella ja yli 50 erilaista hirviötä tappaa, sinulla on täysi aika, kun olet menossa tähän peliin.

Tehtävään kuuluu hyppääminen rakettialukseen, joka ampuu sinut korkealle ilmaan. Matkan varrella sinun on kohdattava vihollisia. Murskaamalla tai pilkkomalla pahikset palasiksi, saat paitsi syvällisen ilon myös lähettää sinut eteenpäin ilmaan. Ei tyypillinen juoksijapeli, mutta se riittää pitämään sinut kiehtovana tuntikausia.

Hinta: $2.99

ladata

Se siitä!

Kuuma suosikkisi?

Kymmenen yhteen, ainakin pari näistä juoksijapeleistä on voittanut sinut! Voinko tietää heidän nimensä ja piirteet, joista olet pitänyt niistä? Olisi mahtavaa tuntea heidät alla olevissa kommenteissa.

Voit myös tarkistaa nämä peliluettelot:

  • Parhaat toimintapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Super Mario Run -vaihtoehdot
  • Space Shooter -pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat tornipuolustuspelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found