Kirjojen vieminen iPhonesta tai iPadista tietokoneeseen

Apple-kirjojen tuominen tietokoneelta iPhoneen / iPadiin on helppoa iTunesin kautta. Se ei ole järkevää, koska sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa kirjoja tietokoneelta iTunes-tiedostojen hallintaohjelmaan, kun iDevice on kytketty.

Mutta monta kertaa lataan kirjoja suoraan iPadiin tai iPhoneen ja luen niitä siinä. Kuinka voin viedä nämä tiedostot laitteen kirjoista tietokoneeseen? PC: stä iBookiin tuonti on yhtä helppoa kuin cinch, mutta vienti vie hieman enemmän vaivaa.

Tarvitset tiedostonhallinnan, jotta voit viedä tiedoston Kirjat-sovelluksen syvyydestä. Kuten musiikki, Apple salaa tiedostojen nimet ja tallentaa ne Kirjat-kansioon. Vain Apple Books ja iTunes voivat lukea ne oikein ja näyttää tiedot.

Mielenkiintoista on, että macOS: n avulla Apple haluaa päästä eroon tästä vientiin liittyvästä ongelmasta antamalla sinun lukea Apple-kirjoja Mac-tietokoneellasi. Meille muille, jotka eivät aio käyttää Mavericksia,

Näin voit viedä Apple-kirjoja iPhonesta tai iPadista tietokoneellesi

Vaihe 1. Hanki tiedostotiedosto. Yleensä iExplorerin pitäisi toimia hienosti.

Vaihe # 2. Liitä iPhone tai iPad tietokoneeseen ja käynnistä iExplorer.

Vaihe # 3. Avaa iPhone / iPad asennettuna laitteena ja siirry kohtaan Media → Kirjat → Ostokset.

Hauskinta on, että et pysty selvittämään, mikä tiedosto vastaa kirjastosi kirjaa, koska tiedostojen nimet, kuten musiikki, ovat salattuja. Voit kuitenkin kopioida tavaraa nyt.

Tämä kansiomenetelmä antaa sinulle pääsyn kaikkiin tiedostoihin, mukaan lukien .epub, .pdf ja kaikki ostamasi tiedostot. Haluat ehkä tarkistaa epub-pdf-muuntimet, jotta voit tehdä luettavan kopion saamistasi epub-kirjoista.

Siirrä ostoksia

Oli joitain ehdotuksia iPhone- / iPad-ostosten siirtämisestä iTunesin kautta, jotta saat Apple Books tietokoneellesi. Ongelma on, et vieläkään voi avata niitä tietokoneellasi kuin tavallisen pdf-tiedoston. Siksi mikään normaali menetelmä ei toimi viedä pdf-tiedostoja kirjoista tietokoneisiin.

Edellä mainitussa ohjelmistossa on sekä Mac- että Windows-versiot. Mene tänne lataamaan iExplorer.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found