Parhaat ilmoituskeskuksen widgetit Macille vuonna 2020

Ilmoituskeskuksen widgetit ovat välttämätöntä ihmisille, jotka haluavat pitää silmällä kaikkea, mikä heille on tärkeää. Sukellus syvälle tiettyihin sovelluksiin vain saadaksesi uusinta tietoa tietystä asiasta voi olla erittäin häiritsevää ja aikaa vievää. Älä enää hyppää sovelluksesta toiseen! Varmistaaksemme, että kaikki tarvitsemasi tiedot ovat vain yhdellä silmäyksellä, olemme koonneet parhaat Notification Center -widgetit Macille.

1. Akun näyttö

Miljoonien Mac-käyttäjien luotettavaksi ympäri maailmaa Battery Monitor on loistava widget Macissasi. Kuten nimestä voi päätellä, tämä vekotin valvoo MacBookin akkua. Asiantuntijoiden arvostama "ARVOTON ULKOISUUS" ja "ILMOITUSKESKUKSEN WIDGETIT", Battery Monitor auttaa sinua pääsemään akkutietoihin valikkoriviltä.

Lisäksi tämä widget näyttää myös valikkorivillä latausprosentit ja -ajan. Hanki yksityiskohtaisia ​​tietoja akuista, alhaisen ja täyteen ladatut hälytykset ja nauti kauniista teemoista.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Asiat 3

Kun ajattelet tehtäviesi hallintaa täydellä mielenrauhalla, sinun ei pitäisi katsoa asioita 3: n ulkopuolelle. Voitettuasi Apple Design Award 2017 -palkinnon ja saanut neljä ja puoli tähteä 271 arvioinnista, se on saanut laadun elää korkean kysynnän.

Ajatusten muistiinpano on helppoa tämän sovelluksen avulla! Voit joko käyttää pikanäppäintä apuna, jotta voit zoomata tehtävää tai käynnistää Sirin, jotta työsi saadaan nopeasti tehtyä. Luo projekti jokaiselle kohteellesi ja ota myös vaiheet haluttujen tavoitteiden saavuttamiseksi kuluttamatta kättä ja jalkaa!

Hinta: $49.99

ladata

3. Monity

Hanki oivalluksia siitä, miten järjestelmäsi toimii tällä edistyneellä järjestelmänvalvonta-widgetillä. Se seuraa Macin suorituskykyä ja verkon käyttöä, jolloin saat kätevän kuvan näistä yksityiskohdista.

Jotkut näkemistäsi ovat käyttöaika, prosessit, suorittimen käyttö, keskimääräinen suorittimen latauskeskiarvo, aktiiviset verkot, muistin käyttö jne. Widget aktivoituu, kun avaat Ilmoitukset-paneelin, joten se ei aina ota virtaa taustalle.

Hinta: $4.99

ladata

4. Telakointiasema

Kun käytettävissäsi on DockPhone, voit soittaa puheluja tietokoneeltasi. Sisäänrakennetun mikrofonin kaikki edut tarjoavat kristallinkirkkaan äänen. Voit soittaa puhelun kirjoittamalla nimen tai puhumalla sen.

Voit myös etsiä yhteystietojasi tai soittaa suoraan puhelinnumeroita. Varmista vain, että iPhonellasi on iOS 8.1 tai uudempi ja Macissa on asennettuna OS X Yosemite tai uudempi.

Hinta: $0.99

ladata

5. PCalc

PCalc ei tarvitse mitään esittelyä, eikö niin? Se on ylivoimaisesti ihastuttavin laskinsovellus paitsi MacOS: lle myös iOS: lle. Olen käyttänyt sitä pitkään ja löytänyt sen aina leikkauksen yli muiden.

Ominaisuudet, kuten RPN (Risk Priority Number) -tila, monirivinen näyttö, intuitiivinen painikkeiden asettelu tekevät siitä vankat suosikit tutkijoille, insinööreille ja opiskelijoille. On olemassa laaja joukko yksikkömuunnoksia ja vakioita, joiden avulla voit mennä töihin tarvittavalla tunnelmalla. Tarjolla on useita kumoamis- ja uudelleenkäynnistyspalveluita, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia virheiden tekemisestä.

Hinta: $9.99

ladata

6. Chronicle Pro- Laskut ja tuotot

Onko laskun hallinta ollut ikävä tehtävä sinulle? Määritä tämä vastuu aikakirjalle, jotta voit poistaa stressin sinulta ja tuoda esiin myös vertaansa vailla olevan tehokkuuden. Lyön vetoa, ettet koskaan unohda maksaa laskua ajoissa!

Mukautettujen ilmoitusten avulla sovellus pitää sinut ajan tasalla tulevista laskuista. Siksi et koskaan unohda eräpäiviä. Voit selvittää, kuinka paljon sinun on säästettävä kuukausittain tietyille laskuille, kuten autovakuutuksille ja auton rekisteröinnille. Lisäksi voit seurata tarkasti laskuja ja maksaa niitä helposti.

Hinta: $14.99

ladata

7. Countdown-widget

Etsitkö ajanottajaa pitämään silmällä tulevia tapahtumiasi, jotta pystyt valmistautumaan täydellisesti? Et voi hankkia toimivampaa ajanottosovellusta kuin Countdown-widget.

Se osoittaa tarkalleen kuinka monta päivää on kulunut tai on jäljellä kaikille sinulle järjestetyille tapahtumille. Näin valmistautumisesi pysyy aina synkronoituna gaalitapahtuman kanssa!

Hinta: $0.99

ladata

8. Chronicle Pro - Laskut ja tuotot

Seuraa laskujasi äläkä koskaan unohda maksua tämän kätevän sovelluksen ja ilmoituskeskuksen widgetin avulla. Se tarjoaa yhden luukun ratkaisun hallita talouttasi ja pysyä niiden päällä. Se näyttää valikkopalkissa ja ilmoituskeskuksessa tulevat laskut niin, että olet aina saanut silmällä erän. Lisäksi se on täynnä ominaisuuksia, joiden avulla tavoitteiden asettaminen ja rahan hallinta on helppoa.

Hinta: $14.99

ladata

9. Nopea huomautus

Swift Note on kevyt, mutta melko älykäs muistiinpanosovellus macOS: lle. Sovelluksen avulla voit luoda rajattomasti muistiinpanoja. Voit myös käyttää useita taustavärejä tavaroiden mukauttamiseen.

Widgetin avulla voit käyttää muistiinpanojasi välittömästi Ilmoituskeskuksessa. Sen avulla voit myös synkronoida koko datasi iCloudiin käyttääksesi niitä eri laitteilta. Lisäksi Swift Note tukee kolmea kieltä, kuten englanti, ranska ja venäjä.

Hinta: $1.99

ladata

10. Widgetit

Tässä on kokoelma hyödyllisiä widgettejä, jotka on koottu yhteen yhdistettyyn nippuun. Se on suunniteltu pitämään sinut ajan tasalla ja avustamaan tarvitsemassasi tiedossa.

Se sisältää audiosoittimen, laskimen, kellon, yhteystiedot, muistutukset, järjestelmän tilastot, tekstistä puheeksi, yksikkömuuntimen, sanakirjan, sään ja jopa dian pulmapelin.

Hinta: $4.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Nyt voit hyödyntää näitä sovelluksia parhaalla mahdollisella tavalla seurataksesi helposti tehtäviäsi, tehtäviäsi ja jopa MacBookin akun kuntoa. Onko sinulla kysyttävää? Heitä se kommentteihin.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat Task Manager -sovellukset Macille
  • Parhaat kalenterisovellukset Macille
  • Widgetit MacOS Big Surille, joita sinun pitäisi käyttää

Uusimmat viestit