Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset vitseille vuonna 2021

Naurettava vitsi on se, mitä tarvitset nauramaan sydämesi ja pysymään mielialasi kärjessä! Haluatko rikkoa kaikki kasvavan työmäärän kahleet tai haluat tehdä keskustelustasi iloisemman, tutustu parhaaseen iPhone- ja iPad-sovellukseen hauskoihin vitseihin. Valitessani näitä iOS: n parhaita vitsisovelluksia olen varmistanut, että kaikilla on suuri kirjasto. Lisäksi niiden on oltava saatavilla monenlaisissa kategorioissa, jotta sinulla on runsaasti ainesosia tarinoiden hautomiseen. Tarpeeksi puhetta, anna hauskan alkavan!

1. Nauraa sovellukseni pois päältä

Tutkiessani App Storea törmäsin ”Laugh My App Off” -ohjelmaan ja päätin antaa sille kuvan. Runsailla sivupilareilla, sovellus löysi pian turvapaikan kokoelmastani.

Olen pitänyt tästä sovelluksesta paljon on jatkuvasti kasvava kirjasto erilaisia ​​vitsejä. Tämä tarkoittaa, että resursseillasi on aina jotain valmiita tuotaaksesi talon.

Älä unohda tarkistaa lääkäri-, matematiikka- ja elokuvavitsit, koska ne ovat todella erikoisia!

Hinta: Vapaa

ladata

2. LOL-kuvat

He sanovat: "Kuva on tuhannen sanan arvoinen." Ja katsomalla näitä sivujakaavia valokuvia uskon tähän ikivanhaan lausuntoon.

Sovellus tarjoaa valokuvia yli 20 eri luokasta, kuten eläin, julkkikset, kammottava, söpö, tosiasiat, meemit, vitsit ja paljon muuta. Sovelluksessa on myös paljon upeita GIF-tiedostoja, joita rakastat katsella ja jakaa. Lisäksi voit jakaa sarjakuvia useiden sosiaalisten sovellusten kautta, kuten Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest, Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger, Line, WeChat ja Weibo.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Google Assistant

Google Assistant on älykkäämpiä henkilökohtaisia ​​avustajia. Käyrän edellä on nopea ymmärtäminen ja kyky vastata tarkalla ja sopivalla vastauksella nopeasti.

Ei ihme, että tämä virtuaaliassistentti voi myös viihdyttää sinua runsaalla kielellä poskessa vitseillä. Joten aina, kun haluat ampua ikävystymistä tai päästä eroon tylsistä hetkistä, älä unohda saattaa se toimintaan.

Komedioiden lisäksi virtuaaliassistentti voi myös pitää sinut ajan tasalla sääennusteella, viimeisimmillä uutisilla ja muulla.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Paras hauska video Soundboard

Eikö sinulla ole aikaa lukemiseen tai haluat nauttia videoista, jotka ovat täynnä nokkeluutta? Sinun on pidettävä "Paras hauskojen videoiden äänilevy" tutkan alla. Noin 1000 videota sisältävän valtavan kokoelman ansiosta sovelluksella on paljon mahtavia leikkeitä viihdyttämiseksi.

Automaattinen toistotila varmistaa, että sovellus jatkaa suosikkivideojesi toistamista. Ja jos haluat lisätä maustetta siihen, on myös mahdollisuus tallentaa tarinasi. Kun olet luonut hienon videon, jaa se ystäviesi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Parhaat Corny-vitsit!

Aika antaa haha ​​ja lol nauttia korkeasta hengestä! Tämä on ehdoton krakkausyksikkö, ja pidät siitä. Sama.

Sovelluksella on satoja sanoja ja keikkoja, joita rakastat lukea yhä uudelleen. Ja jos löydät jotain todella hullua, voit jakaa sen tekstiviestillä ja jopa lähettää sen suoraan Facebookiin.

Lisäksi voit siirtyä pro-versioon (2,99 dollaria) käyttääksesi tätä hienoa vitsisovellusta ilman mainoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Eeppiset vitsit

Valitse tämä sovellus, jos haluat nauttia loputtomasta naurusta. Sovellus on täynnä jättimäistä kokoelmaa, jossa on yli 18000 vitsejä.

Sinulla on mahdollisuus valita useista luokista, kuten koputtaa, koputtaa, yhden linjan, julkkisvitsit ja paljon muuta. Joten, valitse se, joka sopii täydellisesti makusi tai mielialasi kanssa ja räjäytä heidät tuomaan paljon hauskaa viestisi.

Haluatko tallentaa hauskimmat gagit? No, sovelluksen avulla voit tallentaa suosikkisi erikoiskokoelmaan. Näin voit käyttää niitä nopeasti jakamaan ystävien kanssa Facebookin, Twitterin ja sähköpostin kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Knock Knock -vitsit lapsille

Jos etsit upeaa vitsisovellusta lapsillesi, sinun ei pitäisi katsoa tämän sovelluksen ulkopuolelle. Siinä on noin 50 vitsejä, ja ne kaikki ovat hauskoja. Koominen pöllö kertoo vitsejä. Siksi lapsesi ei tarvitse lukea niitä.

Haluatko luoda tarinoita? Ihana! Sovelluksen avulla voit myös luoda, tallentaa ja toistaa gagiasi. Näin voit antaa halkeamille henkilökohtaisen kosketuksesi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Hauskoja vitsejä, tarinoita ja sanoja

Se, mikä on kiinnittänyt huomioni tässä sovelluksessa, on valtava kirja sivujen jakamisesta. Nämä uskomattoman humoristiset halkeamat ovat saatavilla jopa 57 kategoriassa, mukaan lukien joulu, lääkäri, julkkikset, tiede, urheilu, matkailu, koulu, politiikka ja paljon muuta.

Haluatko avustajan, joka osaa lukea vitsejä sinulle? Ei ongelmaa. Voit käyttää Siriä lukemaan suosikkihahmosi. Siellä on myös kommenttiosio, jonka avulla voit ilmaista mielipiteesi. Jos tiedät hienoa vitsi ja haluat lähettää sen sovellukseen, voit tehdä sen myös.

Hinta: Vapaa

ladata

9. LOL-vitsit

Toisin kuin suurin osa Jokes-sovelluksesta, tämä on hieman erilainen. Sovellus ei heitä vitsejä vain tekstillä. Sen sijaan mukana tulee vitseihin liittyviä kuvia. Tämä lisää siihen hieman enemmän huumoria. Sen lisäksi sovelluksen avulla voit myös jakaa vitsi sosiaalisen median verkkosivustoilla, kuten Instagram, Facebook ja Twitter.

Paitsi että voit myös jakaa vitsin tekstinä tekstiviestillä tai WhatsAppilla. Yksi tämän sovelluksen parhaista puolista on, että se päivitetään jatkuvasti uudella sisällöllä. Joten et koskaan kyllästy pyyhkäisemään valtavan huumorikokoelman läpi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. iFunny - kuumia meemejä ja videoita

Meemit ovat vallanneet kaikki sosiaalisen median alustat. Jotkut ihmiset ovat jo tallentaneet hilpeitä meemejä pilvitallennustilaansa katsellakseen niitä myöhemmin. IFunny-sovelluksella iPhonelle ja iPadille löydät päivittäin monia muita ainutlaatuisia ja tuoreita meemejä. Älä tyydy vain tekstivitseihin.

Sen lisäksi sovelluksessa on "viikon paras meemi", joka perustuu käyttäjän kiinnostukseen. Joten voit saavuttaa trendejä. Tästä sovelluksesta ei ole muuta puhuttavaa kuin yksi asia, lataa se heti. Ja kyllä, se on täysin ilmainen ilman sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on valinta?

Luulen, että olet valinnut ainakin pari sovellusta elävöittääksesi hauskaa. Olisi hienoa tietää heidän nimensä alla olevista kommenteista.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone-sovellukset stressin tappamiseen
  • Parhaat piirustusohjelmat iPad Prolle
  • iPhone- ja iPad-pulmapelit
  • Parhaat strategiapelit iPhonelle ja iPadille

Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found