Parhaat taistelupelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Taistelupelit ovat olleet raivoa pelihallien perustamisesta lähtien. Se on rakastetuin ja pelatuin pelityyppi riippumatta siitä, missä väestöryhmässä asut tai mitä kulttuuria seuraat. Joten voit tavallaan sanoa, että kaikki olemme jakaneet väestötietojen perusteella, mutta yhdistyneet taistelupelit. IOS: n käyttäjät ovat nauttineet hienojen taistelupelien pelaamisesta iPhonella tai iPadilla.

Applen puhtaalla ja terävällä grafiikalla on ilo kaikille pelifanaatikoille pelata taistelupelejä iPhonessa, iPodissa ja iPadissa. Lisäämällä upeaan grafiikkaan uusimmat AR- ja VR-yhteensopivat iPhone-puhelimet ovat kuin unelma kaikille pelaajille. Tämän päivän sovelluskokonaisuudessa olen koonnut luettelon parhaista taistelupeleistä iPhonelle ja iPadille, jotka vahvistavat sisäistä pelaajaa.

# 1. Marvel-kilpailu mestareista

Marvel-fanit näkevät varmasti eeppisen pelikokemuksen tällä iOS-taistelusovelluksella. Valitse suosikkisupersankareistasi ja supervillaneistasi ja syleile itsesi intensiiviseen kosmiseen taisteluun. Kokoa oma joukkueesi ja yritä kovasti tulla lopulliseksi Marvel-mestariksi.

Ahne maailmankaikkeuden vanhin eli Keräilijä kutsuu sinut pelastamaan maailmankaikkeuden ja taistelemaan kaikkien aikojen suurimpia supervillaineja vastaan. Kapteeni Amerikka v / s Iron Manista Spiderman v / s Deadpooliin suurimmat historialliset taistelut ovat nyt sinun käsissäsi. Valitse viisaasti ja pelasta maailmankaikkeus.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 2. Tähtien sota (TM): Sankarien galaksi

Täytä kaikki Tähtien sota -fantasiasi taistelemalla suosikki tummat voimasi vastaan. Ryhdy galaksin sankariksi ja pelasta maailmankaikkeus luopumasta siitä pahojen roistojen käsissä. Kiinnittykää vuoropohjaiseen RPG-sodankäyntiin, taistele jättimäisten pomojen kanssa, ohjaa legendaarisia aluksia avaruudessa kuten Millennium Falcon ja vie strateginen suunnittelu uudelle tasolle.

Rakenna oma joukkue, joka koostuu tummista ja vaaleista sivuhahmoista, ja lisää siihen, kun keräät ja avaat muita merkkejä. Valitse joukkuetoverisi mieltymystesi mukaan ja taistele pahoja vastaan ​​kovassa taistelussa.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 3. Mortal Kombat

Hallitse virtuaalitaistelun taidetta tällä iPhone-taistelupelillä. Yhdistä sotureita ainutlaatuisilla synergioilla ja hanki etusija vihollisillesi, kuten Team Ronin, Team Nightmare ja Team Day of Dead. Tee oma joukkue taistelemaan suurimpia roistoja vastaan ​​ja johda heidät taisteluun ansaitaksesi kokemuksia, uusia hyökkäyksiä ja temppuja sekä tehokkaita esineitä.

Kerää yli 130 Mortal Kombat -hahmoa, mukaan lukien veteraanit, kuten Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Cassie Cage, Ermac ja monet muut. Löydä Mortal Kombat Mobilen uusimmat lisäykset, kuten verenhimoinen Vampiress Mileena, jalkapallomestari Kombat Cup Sonya Blade, salaperäinen Klassic Reptile ja soturiprinsessa Ronin Kitana.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 4. Varjotaistelu 3

"Hallitse varjot ja haasta vihollisesi", tämä on tämä iPhone- ja iPad-taistelupeli. Kun varjon maailma seisoo eeppisen sodan reunalla, sinun on pelastettava se pahoilta voimilta. Kun kolme legendaarista taistelijaa kutsuu sinut yhdistämään voimansa, sinun on nyt vastuussa auttaa heitä.

Käytä erityisiä varjo-ominaisuuksia, etuja ja päivityksiä, matkustele läpi suuren maailmankartan, joka on täynnä upeita paikkoja ja tarinoita, uppoudu jännittävään tarinaan monilla tehtävillä. Osallistu säännöllisiin temaattisiin pelin sisäisiin tapahtumiin ainutlaatuisilla palkinnoilla ovat tämän ainutlaatuisen iOS-taistelupelin ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 5. Epäoikeudenmukaisuus 2

Yhdistä voimasi suosikki DC-hahmosi kanssa iPhonen parhaassa taistelupelissä. Kokoa oma joukkueesi Batmanin, Supermanin kaltaisten kanssa ja taistele itseäsi vastaan. Vapauta DC: n voima kaksintaistelemalla parhaiden vastustajien kanssa tai panostamalla täysimittaiseen taisteluun.

Vapauta eeppiset kombot vastustajillesi käyttämällä Supermanin lämpönäkyä, Salaman salaman potkua, Harley Quinnin cupcake-pommia ja paljon muuta. Vie taistelusi seuraavalle tasolle ja aiheuta massiivisia vahinkoja suosikki DC-liikkeilläsi. Tämä peli on ilo kaikille DC-faneille.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 6. MUUNTAJAT: Taistelevat taistelussa

Aina 90-luvun lapsi on kasvanut katsomassa Optimus Primeä taistelemassa planeettamme uhkaavia supervillaineja vastaan. Ja se on ollut kauan kadonnut unelmamme auttaa Primeä hänen taistelussaan. No, nyt on mahdollisuus tehdä niin, tällä Transformers-pelillä iPhonille.

Tämä iOS-taistelupeli on täynnä upeita grafiikoita ja antaa sinun taistella majesteettisen Optimus Primein rinnalla. Taistele galaksin pelastamiseksi Optimus Prime, Megatron, Bumblebee, Waspinator, Rhinox, Grimlock, Soundwave ja monien muiden suosikkibottiesi rinnalla taistelussa ylivallasta, jossa Transformers-universumit törmäävät.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 7. EA Sports (TM) UFC

Jos suosikkisi on UFC, sinun on ehdottomasti asennettava tämä peli varmasti. Mene kehään ja taistele sen kanssa, on tämän pelin mantra. Aloita kilpailukykyisiä taisteluita ja ansaitse pelin sisäisiä palkintoja pelaamalla live-tapahtumia, jotka liittyvät todellisiin todellisiin UFC-tapahtumiin.

HD-laadukkaat grafiikat, näkökulma ja luonnolliset kosketussäätimet sekä vauhdikas pelattavuus tarjoavat ainutlaatuisen taistelukokemuksen kaikille taistelupelien faneille. Tämä taistelupeli tuo sinulle MMA: n voimakkuuden sormiesi ulottuville kuin koskaan ennen.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 8. Marvel Future Fight

Valitettavasti DC-fanit, mutta toinen Marvel-peleistä, jotka näkyvät tässä iPhonen ja iPadin taistelupeliluettelossa. Käytettävissäsi on yli 190 hahmoa Marvel-maailmankaikkeudesta, kuten Kostajat, Galaksin vartijat, Ihmiset, Puolustajat, X-miehet, Hämähäkkimies.

S.H.I.E.L.D.: n johtaja Nick Fury on lähettänyt kiireellisen viestin tulevaisuudesta, että lähentyminen tuhoaa maailmaa. Valmistaudu puolustamaan maailmankaikkeuttasi rekrytoimalla suosikkihahmosi, suorittamalla tehtäviä ja kilpailemaan muiden pelaajien kanssa ollaksemme suurin sankari ja pelastamaan maailmaasi.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 9. Todellinen teräsmaailman robotinyrkkeily

Oletko aina halunnut robotteja? No, tämän pelin avulla saat heidät taistelemaan kovassa taistelussa iPhonella ja iPadilla. Real Steel World -robotinyrkkeilypeli on yksi parhaista taistelupeleistä, jotka ovat saatavilla App Storessa huutavilla 4.7-käyttäjäarvioilla, mikä itse puhuu pelistä.

Testaa nyrkkeilysi temppujasi tällä futuristisella nyrkkeilypelillä, jossa jättimäiset robotit pakkaavat voimakkaita lyöntejä toisiaan vastaan. Vapauta taistelijasi tappavilla leikeillä, ylemmillä leikkauksilla ja erikoisliikkeillä voittaaksesi maailmanmestaruusvyöt, kerääksesi pokaaleja pudottamalla vihollisesi ja kiivetä tulostaululle.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 10. Todellinen nyrkkeily

Uppoudu tähän adrenaliinia pumppaavaan nyrkkeilypeliin, kaikki sen leuan pudottavan grafiikan, realistisen liikkeen sieppaamien animaatioiden ja paikalla olevan äänisuunnittelun ansiosta. Haasta kilpailijasi ja nauti satoja tunteja pelaamisesta ominaisuuspakatussa Real Boxing -moninpelitilassa.

Voita pelin sisäisiä ja todellisia palkintoja pelaamalla viikoittaisia ​​turnauksia, joissa on alkuperäiset ja haastavat säännöt, jotka asettavat pelin sisäiset nyrkkeilymahdollisuutesi koetukselle. Taistele käyttämällä erilaisia ​​lyöntejä ja potkuja tai molempien yhdistelmiä ja käännä peli itsellesi hyväksi lisävoimilla.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

Kirjautua ulos…

Se oli luettelo kaverit. Kerro minulle, jos harkitset jonkin iPhonen ja iPadin taistelupelien asentamista. Kerro myös, jos unohdin suosikkipelejäsi tästä tyylilajista.

Saatat pitää myös näistä pelisovellusten viesteistä:

  • Parhaat seikkailupelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat FPS (First Person Shooter) -pelit iPhonelle ja iPadille
  • Vuoropohjaiset strategiapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat jalkapallosovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found