Parhaat iPhone 5s -vyöklipit ja kotelot vuonna 2021

Vaikka Amazon listaa lukuisia vyöpidikkeitä iPhone 5s / 5: lle, jotkut niistä on suunniteltu suojaamaan iPhonea ja helpottamaan niiden kantamista. Jotkut näistä vyöklipsi- / kotelokoteloista ovat kaksikerroksisia: eli voit erottaa kotelon kotelonpidikkeen osasta. Se tekee käytettävyydestä tuulta. Tutustu näihin korkealaatuisiin iPhone 5s -koteloihin.

# 1. SaukkoBox

OtterBox tunnetaan vankkojen tapausten tuottamisesta. Tämä OtterBoxin Defender-sarjan vyöpidike on sinun suojaasi iPhone 5: lle. Voit käyttää iPhoneasi helposti, kun tämä kotelo pyörii 360 astetta.

OtterBox on käyttänyt polykarbonaattimateriaalia, joka suojaa iPhonea vaurioilta. Lisäksi materiaali on rikkoutumatonta, joten voit käyttää koteloa milloin tahansa. Kun olet asentanut kotelon koteloonsa, pysy huolettomana, koska puhelin ei pudota.

Hinta: $24.93

Tutustu Amazoniin

# 2. Yuzihan

Yuzihan on valmistanut vyöpussipussin, joka suojaa iPhoneasi kaikilta puolilta ja kulmilta. Mutta tämä pussi ei ole laitteesi turvallisuuden vuoksi; se tarjoaa enemmän mukavuutta matkustaessasi tai ajaessasi ajoneuvoja. Yuzihan on käyttänyt korkealaatuista nahkaa tämän kotelon valmistamiseen, joka voi tallentaa puhelimesi, vaikka se olisi peitetty ohuella OtterBox Commuter- tai Spigen-kotelolla.

Yksi tämän tapauksen suurimmista eduista on puhelimen handsfree-käyttö; yhdistä vain laite Bluetooth-kuulokkeisiin ja nauti keskustelusta ja musiikin kuuntelusta. Tämä vyöpidikkeen kotelo on erittäin arvostettu niille, jotka kulkevat päivittäin julkisen liikenteen kautta.

Hinta: $12.89

Tutustu Amazoniin

# 3. Aduro

Tämä on toinen kaksikerroksinen vyöpidike / kotelo iPhone 5s: lle. Aduro-kotelossa on ainutlaatuinen muotoilu - jotain erilaista ja näyttää "hyvältä". Opimme myös, että iPhone 5s voidaan poistaa kotelosta ilman, että sitä on poistettava kotelosta. Takakannessa on myös jalusta. Itse vyöpidike / kotelo on valmistettu todella tukevasta materiaalista.

Hinta: $9.99

Tutustu Amazoniin

# 4. Reiko

Reikon vyöpidike on valmistettu korkealaatuisesta ulkokuoresta ja sisäisestä silikonista. Ulkokuori suojaa puhelinta iskuilta ja sisäinen silikoni estää naarmuja. Parasta tässä tilavassa kotelossa on, että voit tallentaa iPhonen suojakotelon kanssa.

Vaikka puhelin olisikin pussissa, voit käyttää kuulokeliitäntää kuunnellaksesi kappaleita ja kommunikoidaksesi kontaktien kanssa. Muotoon sopiva kotelo sopii tarkasti iPhoneen. Tämä kotelo on yhteensopiva Defender / LIFEPROOF / Mophie Juice Pack Air / Plus -kotelon kanssa.

Hinta: $6.79

Tutustu Amazoniin

# 5. De-Bin

De-Bin on kaiverranut kapealla vyökiinnittimien kotelot iPhonille. Tämä vaakasuora puhelinkotelo on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, joka antaa mahtavuutta. Katso niitä vyölenkkejä, joiden avulla voit ohittaa vyösi helposti. Pidä laite lähelläsi matkoilla tai ajaessasi autoja.

Voit pitää puhelimesi suojattuna OtterBox- ja LifeProof-koteloilla, kun puhelin on tämän De-Bin-pussin sisällä. Kestävä vyöpidike auttaa asettamaan kotelon housuihisi.

Hinta: $8.99

Tutustu Amazoniin

Haluat ehkä tarkistaa iPhone 5 -vyöklipsien kotelot.

Uusimmat viestit