Parhaat iPhone 7 -nahkakotelot vuonna 2021

Parhaissa iPhone 7 -nahkakoteloissa on jotain, joka tekee niistä luokan toisistaan. Olipa kyseessä pitkäikäisyys, houkutteleva viimeistely tai korkea mukavuus, ensiluokkaisella iPhone 7 -nahkakotelolla on kaikki ominaisuudet olla ihana kumppani iPhonellesi. Ei mikään yllätys, he myivät kuin kakut ja rakastivat valtavasti käyttäjiä, jotka suosivat luokkaa lyhytikäiseen blitzkriegiin. Haluatko mennä ultra-klassikkoon? Olemme jo laatineet kattavan luettelon parhaista iPhone 7 Plus -nahkakoteloista, ja nyt olemme kääntäneet katseemme upeisiin pukuihin, jotka on suunniteltu 4,7-tuumaiselle iPhonelle.

 1. Snugg
 2. Bella Fino Pad & Quilliltä
 3. Kulor
 4. Dreem Fibonacci
 5. Jisoncase
 6. Dockem
 7. KäärmeHive
 8. Ringke ALLEKIRJOITUS
 9. FYY
 10. KAUPPANahka
 11. TENDLIN

1. Snugg

Haluatko yhden hienoimmista premium-nahkakoteloista iPhone 7 Plus -puhelimeesi? Snuggin lompakkokotelo on saanut kaikki ominaisuudet olevan erittäin arvostettava puku.

Laadukkaan PU-nahan ja pehmeän TPU-puskurin yhdistelmä antaa sille ylellisen ilmeen. Korttipaikkoja on kaksi ja käteistasku. Se on ihanteellinen lompakkokotelo iPhonelle, kun otetaan huomioon sen suojaominaisuudet ja ylellinen ulkonäkö. Lisäksi sitä on saatavana myös monissa eri ja suloisissa värivaihtoehdoissa.

USP: Laaja värivalikoima

Tutustu Amazoniin

2. Bella Fino Pad & Quilliltä

Bella Fino putoaa täydellisesti Luxury Pocket Bookin kanssa. Toisin kuin jälkimmäinen, kansi on valmistettu vain täysjyväisestä amerikkalaisesta nahasta ja heijastaa huippuluokan ammattitaitoa.

Suojus on UV-säteilyä ja pitää tyylikkään ulkonäön pitkään armollisen patinan ansiosta. Saat mahdollisuuden tallentaa jopa 5-7 korttia sisempiin paikkoihin. Ja erillisen taskun ansiosta voit myös kuljettaa rahaa.

Nahkakotelon voidaan luottaa kestävän iskuja ja tarjoavan olennaisen suojan älypuhelimelle. Lopuksi Bella Finon iPhone 7: n lompakkokotelo on saatavana useina väreinä, vaikuttavina vaihtoehdoina.

USP: Täysjyväinen amerikkalainen nahka

Katso Pad & Quill

3. Kulor

Nahkakoteloita on enimmäkseen saatavana ruskeana tai mustana, myöskään ilman muuta vetovoimaa. Rehellisesti, melkein kaikki nahkakotelot näyttävät identtisiltä, ​​vaikka eri valmistajat tekevät niistä. Kulorin kokoelma nahkakoteloita iPhone 7: lle on monipuolinen. Yritys tarjoaa kaksivärisen nahkakotelon, joka on samalla houkutteleva ja tyylikäs.

Sen lisäksi voit myös tulostaa nimesi, monogrammin tai logon kotelon takaosaan. Jos se ei riitä, voit myös saada henkilökohtaisen viestilaserisi kaiverrettu kotelon sisälle. Värivaihtoehtojen suhteen olet hämmästynyt värivaihtoehtojen lukumäärästä. Katso.

USP: Henkilökohtainen viestien kaiverrusvaihtoehto

Katso KulorCases

4. Dreem Fibonacci Luxury -sarja

Jos luulet, että sinulla on täydellinen paketti matkallesi, Dreem-lompakkokotelo olisi yksi parhaista vaihtoehdoista. Se on veistetty tekonahasta ja käsityönä urheilusta. Nahkarakenne rikastuttaa paitsi ulkonäköä myös tarjoaa paremman otteen.

Kolme korttipaikkaa ja iso käteisosasto takaavat, että et kaipaa kukkaroasi lainkaan. RFID-varkaussuoja tarjoaa olennaisen suojan korttisi tiedoille.

Ja telineominaisuuden avulla voit katsella melko mukavasti maisemaa. Lisäksi sinulla on useita värejä, joista valita musta, ruskea, harmaa jne.

USP: Ylellinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Jisoncase

Kuinka tyylikäs ja muotoileva Jisoncase näyttää iPhone 7: ltä! Jos pidät minimalistisemmasta profiilista, löydät tämän nahkakotelon ihanteellisen folion viehätyksellesi. Aidon nahan ansiosta se on laadukas olemaan miellyttävä puku älypuhelimelle.

Ulkokuori tuntuu melko lämpimältä kosketuksessa ja tarjoaa myös paremman otteen. Tämä tarkoittaa, että iPhone ei luiskahdu kämmenestäsi. Turvallisen lukon lisäksi Jisoncase on saatavana seitsemässä värivaihtoehdossa, mukaan lukien ruskea, punainen, musta, sininen jne.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Dockem

Esittelyssä johtava muotoilu, Dockem on laukauksen arvoinen iPhonellasi - varsinkin jos haluat lompakkokotelon, joka voi näyttää ohuelta ja täyttää samalla perustarpeesi. Synteettinen nahka tarjoaa hienostuneen tunnelman ja pitää samalla naarmut kohtuullisella etäisyydellä. Pehmeän tekstuurinen ulkokuori sopii kaikkiin kämmenesi ääriviivoihin. Sileä sisustus mahdollistaa kotelon kestävän iskuja.

Dockemin takana on pari korttipaikkaa, mikä riittää normaaliin käyttöön. Painikkeita on helppo painaa ja ne tarjoavat reagoivaa palautetta.

USP: Executive-suunnittelu

Tutustu Amazoniin

7. SnakeHive

SnakeHive-nahkakotelossa on ylellinen tyyli. Kirjatyylinen muotoilu yhdessä tarkkuuden kanssa näyttää houkuttelevalta iPhonessa. Siinä on kolme paikkaa, joiden avulla voit tallentaa kortin ja suuren taskun joillekin laskuillesi.

Magneettisen sulkimen avulla voit avata / sulkea kotelon helposti. Vahvistetut kulmat suojaavat näyttöä naarmuilta. Nahkakotelossa on useita värivaihtoehtoja.

USP: Aito Nubuck-nahka

Tutustu Amazoniin

8. Ringke ALLEKIRJOITUS

”Ringke SIGNATURE” -nahkakotelo on valmistettu huippulaadukkaasta nahasta. Käsityönä valmistettu nahkainen kotelo on ammattimainen ulkonäkö.

SIGNATURE on kaksivärinen ominaisuus, joka parantaa sen ulkonäköä. Kolme korttipaikkaa ja yleissuojaus, tämä lompakkokotelo varmistaa, että tarpeesi vastaavat täysin. Tätä klassista koteloa on saatavana kolmivärisenä, laivastonsinisenä, mustana ja ruskeana.

USP: Vaikuttava käsityönä muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. FYY

FYY iPhone 7 -nahkakotelo, jossa on viehättävä käsintehty muotoilu, voi tarttua silmämuniin heti. Se on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, joka paitsi tukee kestävyyttä myös tyyliä.

Tässä kiehtovassa lompakkokotelossa on RFID-suojaustekniikka, joka suojaa korttisi tietoja. Siinä on pari korttipaikkaa ja tasku, johon voit pitää rahaa. Jalustatoiminnon avulla rakastat puhelimesi käyttöä vaakasuunnassa. Lisäksi sitä on saatavana kahdeksassa kirkkaassa värissä, kuten kulta, violetti, vaaleanpunainen, viininpunainen ja paljon muuta.

USP: RFID-suojaustekniikka

Tutustu Amazoniin

10. KAUPPANahka

Etsitkö pitkäikäistä iPhone 7 -puhelimesi koteloa? IPhone 7: n “SHOP-LEATHER” -nahkakotelossa on kaikki ominaisuudet, jotka ovat valitsemasi arvoiset?

Valmius huippulaadukkaalla italialaisella nahalla on persoonallisuus. Siinä on taskut kortteja ja käteistä varten. Lisäksi se on riittävän tukeva suojautumaan kolhuilta ja putoamisilta. Jalustaominaisuus on ihanteellinen video-ajan piristämiseen.

USP: Korkealaatuista italialaista nahkaa

Tutustu Amazoniin

11. TENDLIN

TENDLIN-nahkainen lompakkokotelo houkuttelee hienosti hoikkaan ilmeeseen niitä, jotka haluavat minimalistista profiilia. Sekä mukavuuden että tyylin suhteen se on vankka booli.

Laadukkaan nahan ja kovan polykarbonaattisen sisäkuoren kaksoisrakenteella kotelo voi tarjota laitteellesi riittävän suojan pudotusten voittamiseksi. Sen takana on aukkoja parin kortin ja käteisen säilyttämiseksi. Älypuhelimen kaikkiin ohjaimiin ja portteihin pääsyyn ei saisi olla huolta.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos!

Ensiluokkaisesta nahasta veistetyt nahkakotelot ovat kestävämpiä ja toimivampia. Sen lisäksi, että tehdään mukava pari iPhonen kanssa, ne tarjoavat tarvittavan mukavuuden laitteen kuljettamiseen. Toivottavasti olet pitänyt tästä nahkakotelomallistosta. Jos jokin suosikkitapauksistasi puuttuu tästä luettelosta, ilmoita siitä minulle kommenteissa.

Haluat lukea myös:

 • Parhaat iPhone 7 -akkukotelot
 • iPhone 7: n armeijan luokan kotelot
 • Parhaat iPhone 7 -suojakuoret
 • Parhaat iPhone 7 -lompakkokotelot

Uusimmat viestit