Parhaat Mac-mustesuihkutulostimet vuonna 2021

Lasertulostimet ovat nopeatempoisia ja tekevät paperinkäsittelystä uskomattoman helppoa. Mustesuihkutulostimet ovat kuitenkin täällä. Ne säästävät kustannuksia enemmän kuin laserit ja pystyvät tuottamaan iskutulostuksen halutulla mukavuudella. Ottaen huomioon erilaiset tarpeet olen laatinut luettelon parhaista Mac-mustesuihkutulostimista.

 1. Canon PIXMA Pro-100
 2. Canon PIXMA Pro
 3. Brother MFC-J5930DW
 4. Brother MFC-J985DW
 5. Brother MFC-J5830DW
 6. Canon MB5120
 7. Canon PIXMA TS9520
 8. Brother MFC-J6930DW
 9. Canon PIXMA MG3620
 10. Epson Expression Photo HD XP-15000

1. Canon PIXMA Pro-100

“Canon PIXMA Pro-100” ruiskutustulostin onnistuu erinomaisesti suuritehoisten asiakirjojen tulostuksessa. Siinä on 8 väriainepohjaista mustetta erinomaisiin kaltevuuteen ja väreihin. Siinä on 3 erityistä harmaasävyistä mustetta erinomaisia ​​mustavalkoisia tulosteita varten.

Edistyksellinen kuvankäsittelyjärjestelmä toistaa värit täydellisesti valitsemalla parhaan musteyhdistelmän ja sijoittelun. 4800 x 2400 dpi uusimmalla tekniikalla tarjoaa vertaansa vailla olevat yksityiskohdat. Sen avulla voit tulostaa laadukkaita valokuvia eri materiaaleille jopa 13 tuuman x19 tuumaan asti. Lisäksi tämä mustesuihkutulostin toimii myös yksittäisten CLI-42-mustesäiliöiden kanssa.

USP: Erittäin vaikuttava tulostus

Tutustu Amazoniin

2. Canon PIXMA Pro

Tässä Canon PIXMA Pron tarjouksessa on paljon pidettävää. Ja yksi sen merkittävimmistä ominaisuuksista on 8 väriainepohjaista mustetta, jotka tarjoavat paljon paremman kaltevuuden ja värin.

PIXMA Prossa on kolme täysin erityistä harmaasävymustetta, jotka tuottavat mustavalkoisia tulosteita paikan päällä. Pääasiassa 4800 x 2400 dpi: n ansiosta asiakirjat näyttävät teräviltä ja ammattimaisilta.

Joustavuuden lisäämiseksi PIXMA Prossa on pari lokeroa paksumman materiaalin ja kiiltävien valokuvapaperien tehokkaaseen käsittelyyn.

USP: 8 väriainepohjaista mustetta

Tutustu Amazoniin

3. Brother MFC-J5930DW

Brotherin MFC-J5930DW-mustesuihkutulostin lupaa olla yhden luukun ratkaisu. Tarkasteltaessa sen teknisiä tietoja voin sanoa, että sillä on laatu, joka vastaa tehokkaasti laskutusta.

Pääasiassa luotettavan langattoman yhteyden ansiosta voit aloittaa tulostamisen paitsi Mac- ja Windows-tietokoneistasi myös mobiililaitteestasi. Erittäin tehokkaat kasetit voivat tuottaa jopa 1500 värisivua alle 20 dollaria ja 3000 mustaa sivua 30 dollaria. Ja tämä laatu tekee MFC-J5930DW: stä kustannustehokkaan tulostimen.

USP: Erittäin tehokkaat patruunat

Tutustu Amazoniin

4. Brother MFC-J985DW

Se on suunniteltu sekä koti- että toimistoympäristöihin. Tämän mustesuihkutulostimen avulla voit hallita tulostusta kokonaan ja pystyä tulostamaan enemmän sivuja kuluttamalla vähemmän rahaa.

Se maksaa alle yhden sentin mustaa sivua kohden ja alle viisi senttiä värisivua kohden. 4 INKvestment-mustepatruunassa on 2400 mustaa sivua / 1200 värisivua. Automaattinen kaksipuolinen tulostus mahdollistaa tehtävän suorittamisen hämmästyttävän nopeasti.

USP: Poikkeuksellisen kustannustehokas

Tutustu Amazoniin

5. Brother MFC-J5830DW

Canonin “MB5120” on yksi markkinoiden edullisimmista, mutta erittäin arvostetuista mustesuihkutulostimista. Minulle laatu, joka erottuu nopeassa tulostuksessa. Tulostusaika kestää jopa 24,0 kuvaa minuutissa mustavalkoisena ja 15,5 kuvaa minuutissa värillisenä. Useimmissa tapauksissa tämä nopeus voi olla riittävä työn tekemiseen.

AirPrint-tuen ansiosta MB5120 on täysin yhteensopiva Macin, iPhonen ja iPadin kanssa. Pääasiassa kaksipuolisen kopiointi- ja skannaustoiminnon ansiosta se varmistaa, että tulostuksessa kuluva aika pysyy puhtaana.

Eikä siinä kaikki, tässä mustesuihkutulostimessa on virrankäyttötoiminto, jonka avulla se voidaan kytkeä pois päältä ja päälle automaattisesti ennalta asetettuina aikoina. Tätä tarvitset estääksesi tarpeettoman virrankulutuksen.

USP: Kustannustehokas mustesuihkutulostin

Tutustu Amazoniin

6. Canon MB5120

Canonin ”MB5120” on yksi markkinoiden edullisimmista mutta arvostetuimmista mustesuihkutulostimista. Minulle laatu, joka erottuu nopeassa tulostuksessa. Tulostusaika kestää jopa 24,0 kuvaa minuutissa mustavalkoisena ja 15,5 kuvaa minuutissa värillisenä. Useimmissa tapauksissa tämä nopeus voi olla riittävä työn tekemiseen.

AirPrint-tuen ansiosta MB5120 on täysin yhteensopiva Macin lisäksi myös iPhonen ja iPadin kanssa. Pääasiassa kaksipuolisen kopiointi- ja skannaustoiminnon ansiosta se varmistaa, että tulostuksessa kuluva aika pysyy puhtaana.

Eikä siinä kaikki, tässä mustesuihkutulostimessa on virrankäyttötoiminto, jonka avulla se voidaan kytkeä pois päältä ja päälle automaattisesti ennalta asetettuina aikoina. Tätä tarvitset estääksesi tarpeettoman virrankulutuksen.

USP: AirPrint-tuki

Tutustu Amazoniin

7. Canon PIXMA TS9520

Laatu, joka nostaa Canon PIXMA TS9520 -kameran hyväksi, on kyky tulostaa teräviä valokuvia. Se on 5-väriinen yksilöllinen värijärjestelmä, joka antaa tulostimelle paremman tuloksen.

Toinen huomionarvoinen laatu on tuki useille protokollille, kuten AirPrint, Mopria Print Service, Wi-Fi ja Ethernet. Joten sinulla on joustavuus aloittaa tulostaminen mistä tahansa laitteesta.

Lisäksi 11 tuuman x17 tuuman paperituki, ylisuuri skannaus ja kätevä asiakirjansyöttölaite takaavat, että se sopii saumattomasti erilaisiin tarpeisiisi.

USP: 5-väri yksilöllinen värijärjestelmä

Tutustu Amazoniin

8. Brother MFC-J6930DW

Jos etsit halpoja tulostuksia, “Epson Expression ET-2650” pitäisi voittaa sinut helposti. Sen säiliössä on riittävästi mustetta jopa 4000 mustan ja 6500 värillisen sivun tulostamiseen. Voit säästää valtavasti jopa 80% musteesta edullisten korvaavien pullojen avulla.

Ylisuuret mustesäiliöt on erittäin helppo täyttää. Sisäänrakennetun langattoman ja Wi-Fi Direct -palvelun ansiosta voit nauttia parhaasta mukavuudesta vaikuttavien asiakirjojen tulostamiseen. Erittäin pienikokoisen rakenteen ansiosta se ei vie paljon pöytätilaa.

USP: 500 arkin kaksoispaperilokero

Tutustu Amazoniin

9. Canon PIXMA MG3620

Jos haluat varastaa erittäin käyttäjäystävällisen mustesuihkutulostimen edulliseen hintaan, sinun ei pitäisi katsoa pidemmälleCanon PIXMA MG3620, ”Mac-mustesuihkutulostin. Tulostamisen laatu 9.9 IPM musta / 5.7 IPM väri tekee siitä riittävän hyvän koti- ja toimistokäyttöön.

Se tarjoaa useita tulostusvaihtoehtoja, kuten AirPrint, Google Cloud Print, NFC, Mopria ja Canon Print, jne. Voit tulostaa nopeasti sivun molemmille puolille automaattisella kaksipuolisella tulostuksella. Vankalla sisäänrakennetulla ja kompaktilla ulkoasulla se löytää helposti täydellisen tilan työpöydälle.

USP: Tilaa säästävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Epson Expression Photo HD XP-15000

Ultra-HD-kuvanlaadun saamiseksi "Expression Photo HD XP-15000" voi olla melko luotettava veto. Tässä mustesuihkutulostimessa on kuusi värillistä Claria photo HD -mustetta, joiden avulla se voi tuottaa vaikuttavampia mustavalkoisia tulosteita ja erittäin laajan väriskaalan.

Tutustu 50 arkin takalokeroon, joka on suunniteltu antamaan sinun hallita mediaa. Lisäksi se tarjoaa valikoiman paperin viimeistelyjä ja reunattomia kokoja varmistaen, että sinulla on tarvittava joustavuus. Lopuksi, 2,4 tuuman värinäyttö on tarpeeksi hyvä auttamaan sinua liikkumaan vapaasti.

USP: 6-väriinen Claria photo HD -muste

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Joten mikä erottaa nämä mustesuihkutulostimet omasta puolestasi? Mikä on erän paras? Jos luettelosta puuttuu korkealaatuista mustesuihkutulostinta, ilmoita meille sen nimi alla olevissa kommenteissa. Haluan nähdä jokaisessa mustesuihkutulostimessa kaksi ominaisuutta - laadukas tulostus ja haluttu nopeus tehtävän sujuvaan hoitamiseen. Pidän tietysti myös kompaktista rakenteesta varmistaakseni, että se ei vie paljon pöydätilaa.

Haluaisit katsoa:

 • Parhaat lasertulostimet Macille
 • Parhaat tulostussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit