Parhaat iPhone SE-, 5- tai 5-pyörätelineet vuonna 2021

IPhone 5: n, 5: n ja iPhone SE: n polkupyörätelineet voivat olla käteviä moniin tarkoituksiin. Tarvitset pyörätelineet, jos haluat seurata pyöräilyäsi (tai käyttää GPS: ää). Tarvitset pyörätelineitä, kun haluat käyttää iPhonea toimintakamerana, joka tallentaa pyöräretkesi. Upeassa pyörätelineessä on paljon joustavuutta ja se pitää iPhonesi tukevasti paikallaan. Paitsi, että suuri pyöräteline suojaa myös iPhoneasi elementeiltä: maastopyöräretki osuu paljon pölyä, ja iPhonen on oltava turvallinen.

1. CAW.CAR-lisävarusteet

Mikä tekee ”CAW.CAR Accessories” -pyörätelineestä niin kätevän, on säädettävä kahva 360 °: n käännöksellä, jonka avulla voit säätää iPhonen turvallisesti haluttuun kulmaan mukavamman kokemuksen saamiseksi. Sen mukana tulee silikonivöillä varustettu kumipidike, joka tarttuu laitteeseesi tiukasti ilman naarmuja. Nauhat käärivät laitteen neljä kulmaa tukevasti varmistaakseen, että laite pysyy ehjänä paikoillaan. Se on erittäin kestävä ja voi suojata älypuhelinta pieniltä kolhuilta. Sinulla on vaivaton pääsy kaikkiin portteihin ja painikkeisiin.

USP: Säädettävä kahva

Tutustu Amazoniin

2. IPOW

IPOW on melko kevyt ja tarjoaa turvallisen lukitusmekanismin, joka pitää iPhonen vakaana ja turvallisena. Silikoniset perhosnauhat suojaavat myös iPhonea tyhjästä. Laadukas materiaali tekee siitä erittäin kestävän.

Voit kiertää kaistaa 360 astetta saadaksesi paremman katselukulman. Se on ihanteellinen varsinkin kun käytät sovellusta navigointiin. Lisäksi Ipow: lla on elinikäinen takuu.

USP: turvallinen lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

3. Widras

Polkupyörätelineen ostamisen yhteydessä yksi laatu, jonka tarkistan, on kolhuja vaimentava muotoilu. Olen löytänyt Widrasin melko vankan vaikutuksen leviämisessä. Tämä tarkoittaa, että älypuhelimesi pysyy turvassa myös kuoppaisella tiellä.

Tämä pyöräteline sopii turvallisesti kaikille moottoripyörille ja polkupyörille. Voit käyttää sitä älypuhelimien kanssa, joiden leveys on enintään 3,5 tuumaa.

Se on valmistettu korkealaatuisesta ABS-muovista ja silikonimateriaalista. Pääasiassa kestävän rakenteen ansiosta sillä on voimaa kestää kauan.

USP: Kuoppia vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Quad Lock

Quad Lock on vankka pyöräteline iPhone 5, 5s: lle ja iPhone SE: lle. Sen mukana tulee kaksivaiheinen lukitusmekanismi, joka pitää laitetta tukevasti pyörälläsi. 3M VHB-liima voi tarttua useimpiin tasaisiin, huokoisiin pintoihin, kuten muoviin, lasiin ja metalliin. Se on ihanteellinen GPS-navigointiin tai matkan seuraamiseen.

Iskunkestävän TPU-materiaalin ja pehmeän mikrokuituvuoren ansiosta se on erittäin suojaava ja kestävä. Sarja koostuu pyörätelineestä, ohuesta ja suojakotelosta iPhone 5 / 5s / SE: lle, säänkestävästä ponchosta iPhone 5 / 5s / SE: lle ja kiinnityslaitteista.

USP: Kaksivaiheinen lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

5. Mengo Lumi

Mengo Lumi -pyörätelineessä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, jota kutsutaan pimeässä hehkuvaksi ominaisuudeksi, joka tuottaa jopa kaksi tuntia valaistusta vain 15 minuutin latauksella. Hehkuvasta valosta on hyötyä etenkin heikossa valaistuksessa. Se sopii mihin tahansa laitteeseen, jossa on 4-6 tuuman näyttö.

Valmistettu korkealaatuisesta silikonimateriaalista, pyöräteline on erittäin kestävä. Se pitää laitteen turvallisesti paikallaan. Voit liukastaa laitteen vaivattomasti sisään tai ulos telineestä.

USP: Pimeässä hohtava ominaisuus

Tutustu Amazoniin

6. Bestrix

Bestrix-pyöräteline tarjoaa täydellisen pääsyn kaikkiin iPhonen ominaisuuksiin. Voit esimerkiksi käyttää helposti kaikkia painikkeita, portteja ja kuulokeliitäntää. Iskuja vaimentava materiaali suojaa laitettasi iskuilta.

Erittäin kätevä pallo- ja hylsyrakenne tarjoavat säädettävän 360 asteen pyörimisen. Sen mukana tulee kaksi silikoninauhaa, joiden avulla voit kiinnittää pidikkeen turvallisesti. Kiinnitä ja poista -rakenteen ansiosta voit asentaa ja irrottaa pidikkeestä helposti.

USP: Iskuja vaimentava materiaali

Tutustu Amazoniin

7. Vaeltaa

Vaelluspyöräteline on juuri sitä, mitä sinun pitäisi käyttää pitämään laitettasi turvallisesti ja nauttimaan matkanne seuraamisesta. Se pitää iPhonen tukevasti paikallaan ja tarjoaa erinomaiset katselukulmat. Se on luotu kovasta muovimateriaalista. Tukeva rakenne kestää helposti iskut. Silikoniverkko vahvistaa sen vahvuutta ja lisää turvallisuutta.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

8. Mongoora

Mongoora-polkupyöräteline on urheilullinen ja sen ulkonäkö on erittäin kätevä. Se on valmistettu korkealaatuisella muovilla ja metallilla. Pääasiassa vankan muotoilun ansiosta se voi varmistaa vaikutuksen helposti. Kolme silikoni-perhosnauhaa tarjoavat enemmän turvallisuutta. Koska se on kevyt, voit kantaa sitä mukavasti.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Okra

Tämä iPhone 5 / 5s -pyöräteline sopii melkein kaikkiin puhelimiin. Jos haluat päivittää iPhoneasi, sinun ei tarvitse ostaa toista pyörätelineä saatuasi tämän. Säädä vain ruuvi ja asenna se melkein kaikkiin pyörätankoihin tarvitsematta huolehtia pidosta; kiristä se maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.

Puhumalla iPhone-suojauksesta, silikoninauhat ovat pehmeitä laitteessa, mutta riittävän tiukat pitääkseen sitä paikallaan. Riippumatta siitä, kuinka kuoppainen reitti valitset, iPhonesi on turvallinen, kun se on alustalla.

USP: Sopii melkein kaikkeen iPhoneen

Tutustu Amazoniin

10. iOttie

Mikä tekee iOttiesta yhden markkinoiden hienoimmista pyörätelineistä, on kyky antaa sinun asentaa ja poistaa iPhonesi erittäin helposti. Toinen merkittävä piirre tässä pyörätelineessä on täysin säädettävä muotoilu. Voit siis sijoittaa älypuhelimesi sekä vaaka- että pystytilaan, jotta katselukulma olisi parempi navigoinnin aikana.

Hyvä tukeva rakenne; se pystyy hajottamaan vaikutukset. Telineen varret sopivat laitteisiin saumattomasti ja pitävät ne turvassa. Jotta se pysyisi vakaana, se peittää kolme kulmaa. Lisäksi voit valita tämän korkealaatuisen pyörätelineen kolmivärisenä; musta, indigosininen ja sähköinen kalkki.

USP: Säädettävät telineet

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Joten minkä polkupyörätelineen olet valinnut tekemään matkan seurannasta ihastuttavan kokemuksen? Olisi hienoa tietää sen nimi ja ominaisuudet, jotka ovat vaikuttaneet sinuun.

Kyky pitää laitetta turvallisesti ja tarjota optimaalinen katselukulma tekevät näistä pyörätelineistä erottuvat. Lisäksi niillä on kompakti muotoilu ja ne kestävät helposti iskuja.

Haluat vilkaista seuraavaa:

  • Parhaat iPhone 5 / 5s -autotelineet
  • iPhone 5 / 5s -laturit
  • Parhaat autolisävarusteet iPhonelle
  • Parhaat iPhone-virtapankit

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit