Paras yksikkömuunnin iPhone-sovellus vuonna 2021

Oletko koskaan törmännyt tilanteeseen, jossa sinulla on? Muuntaaksesi yksiköitä etkä rakasta matematiikkaa? No, siinä tapauksessa etsit usein yksinkertaista menetelmää tai käytät tekniikkaa yksiköiden muuntamiseen. Seuraavassa on luettelo sovelluksista, jotka voivat olla käteviä erityisesti yksikkömuunnosten yhteydessä, riippuen erityyppisistä yksiköistä ja niiden muunnoksista. Tällaiset sovellukset ovat välttämättömiä opiskelijoille ja voivat jopa auttaa opettajia. Tee laskelmistasi tarkkoja lukemisen lisäksi tällä iPhonen ja iPadin käyttäjien käytettävissä olevilla yksikkömuunnosohjelmilla.

1. Yksiköt - ilmainen yksikkömuunnin

“Yksiköt” on yksi suosikkini yksikkömuuntimista iOS: lle. Sovellus voi muuntaa yli 800 yksikköä yli 43 luokasta, kuten nopeus, aika, pituus, tilavuus, alue, teho, lämpötila, polttoaineenkulutus jne. Apple Watch -tuen ansiosta sen avulla voit muuntaa yksiköitä suoraan ranteestasi hyvin.

Siinä on myös sisäänrakennettu valuuttamuunnin, joka päivittää valuuttakursseja automaattisesti päivittäin, jotta pysyt helposti ajan tasalla. Vielä parempi, voit myös piilottaa yksiköt, joita et tarvitse, jotta käyttöliittymä näyttää siistiltä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Muunna yksiköt ilmaiseksi

Yli 24 miljoonan käyttäjän kanssa "Muunna yksiköt" on jo pitkään ollut erittäin arvostettu iOS-muunnosyksikkö. Sen avulla voit muuntaa välittömästi useita asioita, kuten alueen, kulmat, valuutta, tiedot, tiheys, energia, voima, pituus, massa, mittarilukema, teho, paine, nopeus, lämpötila, aika, tilavuus, tilavuusvirta ja paljon muuta.

Tarkastele reaaliaikaisia ​​valuuttamuunnoksia ja lajittele jopa kategoriat tarpeidesi mukaan. Etkö halua käyttää luokkia? Voit jopa sammuttaa ne.

Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on mahdollisuus antaa sinun luoda oma muunnos.

Hinta: Vapaa

ladata

3. XE-valuutta

Jos haluat muuntaa valuutan nopeasti ja tehokkaasti, XE-valuutta on sovellus sinulle. Hinnat päivitetään hetkessä, ja se tarjoaa jopa jalometallien hinnat. Joten sen avulla voit verrata hintoja ja ostaa tällaisia ​​asioita reaaliajassa.

Sovellus on suunniteltu vertaamaan jopa 10 valuuttaa kerralla. Voit päivittää sovelluksen pro-versioon seurataksesi lisää valuuttoja. Lisäksi voit käyttää XE-valuuttaa useilla kielillä, mukaan lukien englanti, saksa, kiina, ranska, italia, japani, portugali ja espanja.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Muunnin +

Converter + tarjoaa monille valuutoille ja yksiköille sadoissa luokissa tuen, ja se on helposti yksi alan parhaista. Voit käyttää tätä erittäin kätevää sovellusta muuntaa useita valuuttoja ja yksiköitä yhdellä kertaa.

Sisäänrakennetun laskimen ansiosta yksiköiden muuntaminen on helpompaa. Sen avulla voit muokata olemassa olevia malleja, lisätä omia ja jopa ladata niitä, jotka näyttävät täydelliseltä tiettyihin tehtäviin. Vielä parempaa, voit seurata 167 maailman valuutan valuuttakursseja tämän sovelluksen avulla!

Hinta: Vapaa

ladata

5. Milan työkalut ilmaiseksi

Olen löytänyt ”Milan työkalut” merkin tasolle kaikilta osin. Sovelluksen avulla voit muuntaa virheettömästi useita yksiköitä, kuten pinta-ala, bitit ja tavut, kapasitanssi, jae, polttoaine, pituus, neste (tilavuus), numerot, paine, lämpötila, aika, vääntömomentti, nopeus ja paino. Vielä parempi, se muuntaa automaattisesti useita yksiköitä kirjoittaessasi, jotta saat paitsi nopeimman mahdollisen tuloksen, mutta myös säästät arvokasta aikaa!

Sinun tarpeidesi mukaan voit ihanteellisesti mukauttaa sovellusta. Aktiivisen suodatuksen avulla voit löytää kaiken haluamasi nopeasti.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Muunna

Jos haluat yksinkertaisen mutta erittäin luotettavan yksikkömuunninsovelluksen, anna Muunna vakavasti. Se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden muuntaa nopeasti useita asioita, kuten pinta-ala, data, tiheys, voima, pituus, teho, paine ja paljon muuta.

Voi kyllä, sovelluksessa on myös älykäs kärjen laskin. Tämä tarkoittaa seuraavaa kerta, kun menet poikamiesjuhliin, ja voit määrittää tarkan vihjeen nopeasti. Lisäksi sen avulla voit jakaa laskun myös.

Hinta: Vapaa

ladata

7. GlobeConvert

GlobeConvert voi olla erittäin kätevä, jos joudut muuntamaan tiettyjä yksiköitä usein. Voit luoda luettelon kaikista suosikki muunnostyypeistäsi ja käyttää niitä nopeasti tarvittaessa.

Kohteliaisuus tukee yli 350 fyysistä yksikköä ja yli 160 valuuttaa; sovellus on peittänyt sinut kokonaan. Reaaliaikaisen valuuttakurssin päivityksen ansiosta GlobeConvert pitää sinut ajan tasalla.

Se näyttää myös maantieteellisen valuutan. Lisäksi voit päivittää sovelluksen premium-versioon (3,99 dollaria), jotta voit käyttää sovellusta ilman mainoksia ja jopa avata lisää teemoja.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Valuutta ja yksikkömuunnin

Valuutan ja yksiköiden muuntamiseksi taitavasti tämä sovellus on oikeassa rahassa. Sen suurin kohokohta on kyky muuntaa jopa 400 yksikköä yli 20 kategoriassa. Voit myös tehdä luettelon suosikkikategorioistasi tehtäviesi yksinkertaistamiseksi.

Tutustu tieteelliseen laskimeen, joka on suunniteltu täydentämään matematiikkaasi helposti. Yhdistettyjen laitteiden tuki tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta. Yksikkömuunnoksen lisäksi voit käyttää tätä erittäin käyttäjäystävällistä sovellusta useilla kielillä, kuten englanniksi, ranskaksi ja saksaksi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Toimenpiteet

Asia, joka on pakottanut minut sisällyttämään "Mitat" tähän erityiseen kokoonpanoon, on valtava tietokanta. Johtuen pääasiassa yli 1000 yksikön tuesta yli 40 kategoriassa, se ei koskaan anna sinun lopettaa vaihtoehtoja. Toinen laatu, joka erottaa tämän yksikkömuuntimen, on intuitiivinen käyttöliittymä.

Voit tarkastella päivitettyjä valuuttakursseja jopa 170 maassa. Jos et tuskin käytä yksiköitä tai luokkia, voit poistaa ne käytöstä. Lisäksi sen avulla voit lajitella yksiköt erityistarpeidesi mukaan saumattomasti.

Hinta: $2.99

ladata

10. Muunnin ja laskin Pro

Converter Pro on ylivoimainen yksikkömuunnin, joka tukee jopa 496 yksikkömuunnosta 27 eri luokassa. Tämän sovelluksen avulla voit muuntaa useita yksiköitä ja valuuttoja samanaikaisesti moitteettomasti.

Se tarjoaa sinulle helpon pääsyn yli 150 maailman valuuttakurssiin. Riippumatta siitä, muunnetaanko ruoanlaitto tai mitataan uusimmat valuuttakurssit, se pystyy ratkaisemaan kaikki laskelmat vertaansa vailla olevalla tarkkuudella.

Ominaisuudet, kuten desimaalin ja tuhansien erottimien automaattinen muotoilu ja in-line-määritelmät, auttavat sinua saamaan työn sujuvasti. Lisäksi on olemassa useita ihotyylejä ja värejä, joiden avulla voit mukauttaa sovellusta.

Hinta: $2.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Nyt kun olet vilkaissut hienoimpia yksikkömuunninsovelluksia iOS: lle, ilmoita meille sovelluksista, jotka näyttävät olevan täysin mukautettuja erityisvaatimuksiisi. Plus, kerro meille niistä, jotka voivat olla syytä sisällyttää yllä olevaan yhteenvetoon.

Älä missaa:

  • Parhaat laskinsovellukset iPhonelle ja iPadille
  • CRM-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat ERP-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat näppäimistöohjelmat iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found