Outoimmat iPhone- ja iPad-pelit vuonna 2021

Olen nauttinut toimintapeleistä ja imeytynyt RPG-pelien kunniaan, ja nyt olen asettanut silmäni tarkastelemaan 10 outoa iPhone-peliä, jotka vievät minut yksitoikkoisesta maailmasta. Oletko myös valmis ryhtymään syöksymään kanssani? Olen valinnut nämä pelit ensisijaisesti niiden ainutlaatuisen konseptin ja kyvyn perusteella tarjota loputtoman hauskaa. Ne eivät ehkä ole yhtä vaativia kuin jotkut pelottavimmista zombipeleistä, joita olet saattanut seurata, mutta heillä on enemmän kuin tarpeeksi elävöittääksesi pelikokemustasi. Tarpeeksi puhetta, uitaan yli löytääksemme erityisen, joka asettaa pudotuspelit pitkälle rullalle!

# 1. Steppy-housut

Oletko koskaan pannut kätesi kävelysimulaattorille? Kokeile tätä selvittääksesi, kuinka siistiä se todella voi olla! Lukuisat haasteet ja kertoimet kasvavat aina silloin tällöin, ja sinulla on hauskaa aikaa koko pelin ajan.

Mahtava käyttöliittymä yhdistettynä kauniiseen grafiikkaan, tämä peli tekisi sinusta pian riippuvuutta. Jos haluat joskus enemmän, voit hyödyntää sovelluksen sisäisiä ostoksia hyödyntämällä tehokkaampia ominaisuuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Dan Mies

Dan The Man on tuikea arcade-peli, joka saa sinut haluamaan enemmän. Mukana on joitain vihollisia ja pomoja, joita kohtaat, ja sinulla on aina uusi haaste, jonka voit ylittää. Haluatko varustaa itsellesi enemmän voimaa? Voit myös päivittää aseesi tekemään itsestäsi lyömätön. Se ei ole kaikki, on myös mahdollisuus muokata hahmosi näyttämään erilaiselta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Animaatio Throwdown

Animaatio Throwdown on upea korttipeli! Siinä on paljon kuuluisia hahmoja ja hetkiä tunnetuista jaksoista, kuten Bob's Burgers, Futurama, American Dad, King of the Hill jne. Sinun on kerättävä hahmokortteja ja hienosäädettävä kannellasi.

Varmista, että luot uusia komboja vastustajien ohittamiseksi. Jos haluat pysyä hallitsevana voimana, jatka päivittämistä ja sulauta korttisi tarttumalla sensaatiomaiseen voittoon. Haluatko intensiivisemmän taistelun? Mene maailmanlaajuisten pelaajien kanssa esittelemään vertaansa vailla olevaa taitoa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Grumpy Cat's Worst Game Ever

Jos olet pelannut pahimpia pelejä ja ajattelet, että ne olivat enimmäkseen kauheita, sinun on mentävä mukaan tähän peliin! Voit pelata minipelejä pääosassa Grumpy Cat. Monilla vaihtoehdoilla ikävystymisellä ei ole koskaan mahdollisuutta hiipiä.

Pelaa niin fiksusti kuin voit, jotta korkeat pisteet pysyisivät hallitsevana pelaajana. Lisäksi voit myös jakaa pahan kissan hilpeät meemit ystävällesi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Hallitsee

Entä järkevän kuninkaan roolin hankkiminen? "Hallitsee" on mitä tarvitset tarkentamaan mieltäsi ja kehittämään upean johtamistaidon. Pelistä puhuttaessa sinun on oltava älykäs kuningas, jonka on tehtävä vaikeita päätöksiä.

Kun eri ryhmittymistä tulee loputtomia pyyntöjä, sinun on löydettävä hieno tasapaino. Koska kukin päätöksestänne voi tehdä valtakunnan tai naida sen, sinun on oltava erityisen varovainen käsitellessäsi erilaisia ​​tilanteita.

Hinta: $2.99

ladata

# 6. Vuohen simulaattorin avaruusjätteet

Oletko valmis yksitoikkoisiin peleihin? Valitse "Goat Simulator Waste of Space", niin saat pelillesi todella jännitystä. Avaruusvuohena sinulla on paljon tutkittavia valmiita asioita. Lisäksi sinun on rakennettava upea avaruuskolonia hallitsemalla kaikkia. Nosta rahaa muilta ja nauti ylellisestä elämästä.

Loputon tila, jossa on upeita planeettoja, tekee sinusta erittäin utelias tietää kaikesta, mitä kohtaat. Yksinkertaisten hallintalaitteiden avulla voit pelata tätä peliä mukavasti, kun taas kiehtova grafiikka rikastaa visuaalista kokemusta.

Hinta: $7.99

ladata

# 7. Eggggg: Platform Puker

Egggggillä on naurettavan hauska käsite. Gilbertillä on valtava allergia muniin niin paljon, että syödessään hän alkaa oksentaa paljon. Hän on matkalla käymään ystävänsä syntymäpäiväjuhlissa samoin kuin tavan, jolla hänen on käytettävä oksentavaa voimaansa pysyäkseen hengissä kyborgi-kanojen julmassa maailmassa? Voiko hän selviytyä?

21 mielettömällä oksentamistasolla peli on saanut paljon pitämään sinut koukussa tuntikausia. Sujuvan pelin hallinnan ansiosta sinulla ei ole vaikeuksia hallita tätä hullua peliä.

Hinta: $2.99

ladata

# 8. Laser Kitty Pow Pow

Yksi hämmästyttävä sana, joka voi täydellisesti ilmaista tämän nopeatempoisen arcade-pelin. Useiden voimakkaiden vihollisten edessä et saa hengähdystaukoa pelatessasi peliä. Vilkkuu vain ja olet poissa koukusta!

Jos haluat pysyä metsästyksessä, varmista, että avaat kissan erityiset laservoimat. Vielä parempaa, voit myös valmistaa kauniita kissoja houkuttelevalla räätälöinnillä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Makkaralegenda

Oletko valmis hemmottelemaan kynsien pureskelua makkaraa vastaan? Sinun on oltava ehdottomasti paras voittaaksesi sen. Muuten, sinun on vaikea voittaa suuren makkaran jäykkä haaste.

Mukana 45 maailman makkaraa, se oli täynnä kaikkea mitä haluat antaa sinulle paljon iloa. Upealla 3D-grafiikalla varustettu peli on visuaalinen ylellisyys.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Hyvää Oink

Onko sinulla taipumusta lemmikkipeleihin? Jos kyllä, Happy Oink kannattaa katsoa. Avuton sika, joka on tuskin elossa, tulee tietäsi. Hän on menettänyt kaikki porsaat ja ystävät, eikä ole ketään, joka huolehtisi hänestä. Voitteko auttaa häntä saamaan kadonneen mojo takaisin?

Kun otat yhteyttä makeaan sikaan ja autat häntä, hän oppii vähitellen liikkumaan. Hitaasti hänestä tulee suloinen ystäväsi ja alkaa nauttia seurastasi.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Suosikkisi?

Joten, tämä on suosikkilista hulluista peleistä! Toivottavasti pidit heistä kurkistaa. Kumpi on keilannut sinut?

Haluat tutkia myös näitä pelilistoja:

  • Parhaat RPG-pelit iPhonelle ja iPadille
  • iPhone- ja iPad-toimintapelit
  • Parhaat Super Mario Run -vaihtoehdot
  • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit