Parhaat iPhone- ja iPad-uintisovellukset vuonna 2021

Olipa kyse kuntoilun näkökulmasta tai vain harrastustoiminnasta, uintia pidetään yhtenä parhaista harjoituksista, joihin voit sitoutua. Parhaimmillaan uinti auttaa fantastisella aineenvaihdunnalla ja terveydellä. Ei ihme, että meillä on satoja iPhonen ja iPadin uintisovelluksia App Storessa. Osana iPhone- ja kuntosarjaamme tässä on monia iPhonen ja iPadin uintisovelluksia, jotka vaihtelevat uintitunneista uimareitteihin.

1. TrainingPeaks

TrainingPeaks on huippuluokan kuntosovellus, joka on suunniteltu seuraamaan monenlaisten aktiviteettien määrää, kuten pyöräily, juoksu, pyöräily ja uinti. Useiden kaavioiden ja kaavioiden avulla voit seurata toimintaa paljon helpommin.

Pidä silmällä nopeutta, etäisyyttä, voimaa ja muuta. Voit lisätä tärkeitä mittareita, kuten painon ja unen, saadaksesi entistä paremman analyysin siitä, miten edet tehtävää. Mikä tärkeintä, se toimii yli 100 sovelluksen ja laitteen kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. MySwimPro

MySwimPro nimettiin vuoden 2016 Apple Watch -sovellukseksi. Se on suunniteltu täydentämään uintiasi ja saamaan parhaan hyödyn sinusta. Siinä on valtava kirjasto tonnia räätälöityjä uimaharjoituksia.

Voit kirjata uimasi ja pystyä seuraamaan edistymistäsi. Uintisovelluksen avulla voit viedä tietosi PDF-tiedostona.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Swim.com

Swim.com on räätälöity uimareille. Se tarjoaa reaaliaikaista palautetta tärkeistä mittareista uinnin aikana. Se tunnistaa uinnin ja muut tärkeät asiat, kuten aivohalvauksen tyypin, aivohalvauksen määrän jne.

Poratilassa voit seurata potkuasi ja porausmatkaa. Kriittisen analyysin avulla se antaa oikean kuvan edistymisestäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Q Ui

Tässä on ammattimainen uintisovellus, joka auttaa sinua arvioimaan, seuraamaan ja käsittelemään uima-altaan ulkopuolella olevaa kehosi asentoa parantamaan suorituskykyäsi uima-altaalla. Keskeinen piirre on uimaruudun valokuvien mittaaminen ja vertaaminen "ihanteelliseen esimerkkiin".

Se auttaa urheilijoita ja valmentajia tunnistamaan tietyt rajoitukset vedestä ja yhdistämään nämä ongelmiin uinnin aikana. Se on pakko kokeilla jokaiselle, joka haluaa kehittyä uimarina ja tasaantua.

Hinta: Vapaa

ladata

5. SwimtoFly

Vaikka SwimtoFly ei ole yhtä tehokas kuin MySwimPro tai yhtä kattava kuin Swim.com, se on erittäin hyödyllinen uintisovellus iOS: lle. Vaikka se näyttää suunnatulta aloittelijoille, edistyneet uimarit voivat myös löytää sen melko tehokkaaksi.

Siinä on viisi harkitusti suunniteltuja oppitunteja. Indeksoinnista perhonen tai rintauinti, se saa sinut täysin peitetty.

Koska jokainen oppitunti koostuu videoista, voit oppia helposti uinnin temppuja. Puhumattakaan, SwimtoFly antaa sinun myös tallentaa uintimatkan ja seurata suoritusta, jotta voit tarkistaa, kuinka hyvin olet menossa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. iSwimTimes

iSwimTimes on erittäin edistynyt ja toimii erinomaisena työkaluna uinnin seuraamiseen. Se kertoo tekemäsi lyhennysajan, kuinka paljon parannit ja mitä on tehtävä tavoitteesi saavuttamiseksi. Se tukee useita uimareiden seurantaa.

Voit tarkistaa henkilökohtaisen parhaasi, verrata aikoja selvittääksesi, miten muokkaat kilpailua nopeasti. Joustavilla aikastandardeilla sinulla on tarvittava vapaus harjoitella omaan tahtiisi, joka toimii sinulle parhaiten.

Hinta: $3.99

ladata

7. Ui PB

Tämä on joukon poikkeavuus. SwimPB on seurata kellojasi, kun teet freestyle tai perhonen tai mitä tahansa. Se pitää historian kaikista aikaisemmista aikoistasi.

Sovellus on taipuvaisempi kohti valmentajia, mutta jos etsit ratkaisua, joka vain seuraa kaikkia uintiaikojasi, tämä on hyvä sovellus.

Hinta: $0.99

ladata

8. Suorita uintiharjoitukset

Tällä työkalulla voit seurata ja analysoida uimaharjoituksiasi. Se on yksinkertainen mutta älykäs tapa kirjata harjoittelu, olitpa urheilija tai valmentaja. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on muistiin merkitä harjoitus muistiin sähköpostitse ja antaa algoritmin hoitaa loput.

Se antaa sinulle hyödyllistä tietoa edistymisestäsi kaavioidesi ja uintikausi trendien kanssa. Lisäksi voit kirjautua harjoituksiin, tehdä muistiinpanoja ja olla yhteydessä muihin valmentajiin. Se on erittäin muokattavissa ja auttaa seuraamaan tärkeitä mittareita samalla kun se on kevyt ja reipas iPhonessa tai iPadissa.

Hinta: Ilmainen (89,99 dollaria vuositilaukselle)

ladata

9. Swim Coach Plus HD

Katso tämä suorituskyvyn kehittämistyökalu, joka auttaa sinua parantamaan uintitekniikkaa. Se toimii tehokkaana videovalmentajana kaikille uimareille, aloittelijoista ammattilaisiin.

Harjoittelun ja kilpailujen visuaalinen palaute voi auttaa pitkälti parantamaan aivohalvauksiasi. Voit analysoida kehyksestä kehykseen päästäksesi yksityiskohtiin. Videoiden vieminen on myös helppoa.

Hinta: $2.99

ladata

10. Swimmo

Haluatko hioa uimataitojasi? Swimmo voi olla laukauksen arvoinen! Mitä olen pitänyt tästä sovelluksesta, on hauska elementti, jonka se tuo peliin.

Aloittamiseksi sinun tarvitsee vain asettaa tavoitteesi ja antaa sitten parhaansa sen saavuttamiseksi. Voit seurata edistymistäsi, jotta pysyt tahdissa tavoitteesi kanssa.

Haluatko kilpailla ystäviesi kanssa? Kutsu ystäväsi uimahaasteeseen ja ponnista 100%: lla hallita tulostaulukkoa!

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Suosikki uintisovelluksesi?

Nyt on aika hyödyntää näitä parhaita uintisovelluksia, jotta voit parantaa suorituskykyäsi ja tulla paremmaksi uimariksi. Olisin iloinen, jos jaat palautteesi näistä sovelluksista. Jos sinulla on sovellus, jonka haluat nähdä tässä kokoonpanossa, ilmoita siitä meille.

Olen varma, että haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat krikettisovellukset iPhonelle
  • Kalorilaskurin sovellukset iPhonelle
  • Parhaat NFL-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat terveysohjelmat iPhonelle

Uusimmat viestit