Parhaat iPad-ilmansuojat vuonna 2020

Pitäisikö sinun käyttää iPad Airissa näytönsuojaa? Onko se ehdottoman välttämätöntä? Kiistanalaiset kysymykset sellaisina kuin ne ovat, on silti järkevää olla näytönsuoja iPad Airille. Se palvelee muutamaa tarkoitusta heti lepakosta: se estää liian usein esiintyviä tahattomia naarmuja ja estää öljyisiä tai kosteita sormenjälkiä vaikuttamasta näyttöön.

Markkinat ovat täynnä iPad Air -näytönsuojuksia. Jotkut armeijan tason näytönsuojista ovat vähittäiskaupassa yli 30 dollaria ja juuri silloin, kun luulet "kuka kuluttaa niin paljon yksinkertaiseen näytönsuojaan", haluan kertoa teille, että nämä tuotteet ovat erittäin suosittuja.

Parhaat näytönsuojat iPad Airille vuonna 2020

# 1. Tech Armor

Tech Armorin iPad Air -näytönsuoja on huomattavan ohut HD-läpinäkyvä kalvo. Se on sama japanilainen PET-seula, josta suurin osa seulansuojuksista on valmistettu. Näytönsuoja ei vaikuta kosketuskokemukseen. Näyttö estää enimmäkseen myös sormenjäljet ​​ja voi suojata iPad Air -näyttöä naarmuilta ja pölyltä. Se on melko hyvä panssari näytölle.

USP: Ohut ja HD-elokuva

Tutustu Amazoniin

# 2. Supershieldz

Supershieldz on matta näytönsuoja. On vaikea; siinä on häikäisemättömät ominaisuudet, jotka on suunniteltu tarjoamaan erittäin selkeä, terävä ja tarkka näyttö. Suoja ei tule kosketusherkkyydelle: mattapinnan ansiosta se on uskomattoman sileä ja toimii erittäin hyvin. Tämä on valmistettu myös japanilaisesta PET: stä. Suunniteltu erityisillä aukoilla iPadille, Supershieldz on erinomainen, pitkäikäinen näytönsuoja iPad Airille.

USP: Saumaton kosketusherkkyys

Tutustu Amazoniin

# 3. iCarez

iCarezilla on 3-H-kovuusluokitus. Se on yksi vaikeimmista näytönsuojista. Mutta se ei ole niin paksu, että se vaikuttaa iPad Airin käytettävyyteen. iCarez sisältää melkein samat tiedot kuin muut iPadin näytönsuojat: se on naarmuuntumaton, häikäisemätön, pölyä estävä ja estää sormenjälkien jäljet, joten sinulla on selkeä näyttö koko ajan.

USP: Naarmuuntumaton materiaali

Tutustu Amazoniin

# 4. ArmorSuit MilitaryShield

ArmorSuit on ehkä ainoa iPad Airin sotilasluokan näytönsuoja. Näiden näytönsuojusten toiminnassa ei kuitenkaan ole paljon eroa. Yksi suuri ero on se, että näytönsuoja oletettavasti kestää myös teräväkärkisten esineiden iskut sen lisäksi, että suojaa iPad Airia naarmuilta ja pölyltä. Lajikkeisiin kuuluu yksityisyydensuoja, joka estää muita näkemästä iPadin näyttöä kulmasta.

USP: Sotilasluokan näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

# 5. Anker

Ankerin iPad Air -suojus on kovapinnoitettu näytönsuoja. 9H-kovuudella Anker on todella kova, mutta se on kauhean sileä. Sen mukana tulee heijastamaton ja sormenjälkitunnistin, joka varmistaa, että näytönsuoja ei estä iPad Air -kokemustasi. Ja se estää naarmuja ja säännöllisen kulumisen vaikutuksia iPadin verkkokalvonäyttöön.

USP: Häikäisemätön ja sormenjälkitunnistetut ominaisuudet

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Käärimistä…

Kevyemmällä tavalla, vaikka sitä kutsutaan iPad Airiksi, sitä ei ole pakotettu lentämään ilmassa. Se on herkkä laite, joka on taipuvainen vaurioitumaan, ellei sitä hoideta. Siellä nämä näytönsuojat auttavat meitä. Ne suojaavat laitteen näyttöä ja antavat meidän tehdä työtämme rauhallisesti. Olen melko varma, että löysit luettelosta täydellisen suojan laitteellesi. Jos meiltä puuttui mahtava tuote, tiedät poran; kommentti alla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  • 10 parasta iPad Air -näppäimistökoteloa vuonna 2019, saat aina kätesi päälle
  • Parhaat iPad Air Folio -kotelot vuonna 2019 iPadin suojaamiseen ja kantamiseen tyylikkäästi
  • Sotilasluokan iPad-ilmakotelot parasta suojaa varten vuonna 2019
  • Parhaat iPad Air Slim -kotelot vuonna 2019: Suunniteltu pitämään iPad turvallisena ja äänettömänä

Mikä luettelosta pidit? Kaipasimmeko jotain? Kerro meille mielipiteesi kommentoimalla alla.

Uusimmat viestit