Parhaat iPad Mini 5 -kotelot vuonna 2021

IPad mini five on parantunut ainutlaatuisilla spec-kuoppilla. Tämä kannustaa monia Applen faneja valitsemaan tämän pienen mutta mahtavamman tabletin. Mutta kuinka kauan pystyt pitämään välilehden uudena? No, luit mieleni! Kotelot ja kannet säilyttävät vuoden 2019 iPad minisi kiillon ja glamourin. Tarkista tämä kokoelma iPad mini 5: n parhaista folio-koteloista. Miksi folio-kotelot mini-tabletillesi? Toisin kuin muissa tapauksissa, folio-kotelo peittää iPadisi kokonaan kaikista kulmista ja sivuilta. Lisäksi se tarjoaa erinomaiset toiminnot korttipaikoissa, valuuttataskuissa, kynänpidikkeissä ja muissa. Nämä ovat riittävät syyt kaikille kuluttajille tai ammattikäyttäjille parhaiden foliotapausten valitsemiseksi.

 1. Fintie
 2. Ztotop
 3. ESR
 4. Veco
 5. Cookk
 6. KAVAJ
 7. ROARTZ
 8. Luibor
 9. DTTO
 10. Casii

1. Fintie

Fintie on saavuttanut täydellisyyden folio-kotelon valmistuksessa. Joten näyttää siltä, ​​että tämä iPad mini -älykotelo tukee automaattista lepotilaa. Tämän taskussa olevan suojakannen avulla voit säätää laitettasi useisiin kulmiin. Älä missaa asiakirjakorttitaskua, johon voi tallentaa käyntikorttisi, pankkikorttisi, valuuttasi jne.

Fintie käyttää ensiluokkaista materiaalia nahan ulkopinnan ja pehmeän mikrokuituliinan rakentamiseen. Tämä ei vain tee kotelosta tiukasti istuvan, vaan pitää myös kestävän ja suojaavan.

USP: Ensiluokkainen koostumus

Tutustu Amazoniin

2. Ztotop

Ztotop on onnistuneesti antanut korkealaatuista laatua ja huomattavaa tyylikkyyttä tälle folio-kotelolle. Juuri väri (ruskea) kiinnittää huomionne pitkään. Kun olet toipunut värikarismasta, sen ominaisuudet peittävät sinut. Automaattinen uni / herätys, lompakon tasku, kynänhihnan pidike ja mitä muuta!

Nauti nopeasta ja täydellisestä pääsystä kaikkiin iPadin ominaisuuksiin ja hallintalaitteisiin. Käyttäjäystävällisyys on avain tässä, koska Ztotop on kudonut loistavat käsityöt monitoiminnallisilla ominaisuuksilla. Katso näitä useita syviä uria säätääksesi iPadiasi lukuisissa vaakakulmissa.

USP: Ylimääräinen taiteellisuus

Tutustu Amazoniin

3. ESR

Tuo kotiin ESR: n premium-folio-kotelon urbaani viehätys, joka esittelee kirjankannen. Tämän monikulmaisen katselukotelon merkittävä piirre on ilmanvaihto. Jotta laite pysyy viileänä, ESR on asentanut tietokoneen taustalevyn, jossa on suuri ilmanvaihtoaukko.

Maagisen vaikutuksen luomiseksi ESR on käyttänyt PU-nahkaa, jossa on puun syyt ja koristeompeleita. Pehmeän ulkokannen ja kestävän kehyksen yhdistelmä pitää iPad minisi turvassa.

USP: Koristeompeleet

Tutustu Amazoniin

4. Veco

Veco ei jätä yhtään kiveä vaikuttamatta iPad mini -käyttäjiin - kuluttajiin ja ammattikäyttäjiin. Tässä Vecon Denim-sarjasta otetussa folio-kääntöjalustakotelossa on lyijykynän pidike. Jos käytät ensimmäisen sukupolven Apple Pencil -laitetta, voit kiinnittää sen helposti tähän koteloon.

Tämä kirja-tyylinen folio-kotelo lisää tyylikkään persoonallisuuden iPad miniin. Muodin lisäksi Veco on kiinnittänyt täyttä huomiota ominaisuuksiin, kuten liukastumisen esto, mukava kosketus denimipinnalla ja hikoilunesto.

USP: Farkkupinta

Tutustu Amazoniin

5. Cookk

Ottaen huomioon iPad mini 5: n aloitushinnan monet vanhemmat haluavat ajatuksen tämän laitteen hankkimisesta lapsilleen. Mutta ennen kuin luovutat sen butterfingersille, kääri se folio-koteloon. Yli 35 pandakuvion avulla Cookk tarjoaa lapsillesi vaikuttavan valikoiman folio-koteloita.

Cookk on käyttänyt korkealaatuista materiaalia kompaktin ja kevyen kotelon valmistamiseen. Lapsesi voivat käyttää sisäänrakennettua jalustaa ja asettaa useita kulmia katsomaan videoita ja elokuvia iPad minillä.

USP: Värikäs alue

Tutustu Amazoniin

6. KAVAJ

KAVAJ on kaiverranut kapealla foliotapausten maailmaan. Kavaj on iPad iPad 5: ssäsi käyttänyt aitoa lehmännahkaa ja muotoillut ohut, älykäs folio-kansi. Tässä kevyessä ja kestävässä kotelossa Kavaj on osoittanut ohut ja minimaalisen muotoilunsa.

Orgaanisen nahan tyylikkyys ei koskaan varjele iPad minin kirkasta näyttöä. Olitpa katsomassa elokuvia tai soittanut FaceTime-puheluita, voit aina taittaa tämän folio-kotelon täydelliseen kulmaan.

USP: Orgaanista nahkaa

Tutustu Amazoniin

7. ROARTZ

ROARTZ tarjoaa valikoiman silmiinpistäviä folio-koteloita iPad minille. Tämä metallinen magenta-kotelo on valinta naisille, joilla on tarkat makut. Ohut ja kevyt kotelo ei lisää laitteeseen paljon irtotavaraa, ja haluaisit kantaa tablettiasi kaikkialla.

Vankan polyuretaanin ulkopinnan kumipinta takaa koko kehon suojan sormenjäljiltä ja naarmuilta.

USP: Kumipinta

Tutustu Amazoniin

8. Luibor

Luiborin erittäin kevyt folio-kotelo on sileä kuin voi, silkkinen. Kun kosketat koteloa, voit tuntea sen kiiltävän pinnan. Klassinen ja ammattimainen muotoilu kohtaa vankan rakenteen, ja näin saat ensiluokkaisen koostumuksen PU-nahasta ja pehmeästä mikrokuituliinasta.

Tieteellisen suunnittelun tekemiseksi Luibor on leikattu tarkasti kaikki aukot, jotta voit käyttää kaikkia hallintalaitteita ja toimintoja nopeasti. Lisäksi sen vakaa jalusta tarjoaa mukavan katselun.

USP: Tieteellinen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

9. DTTO

Nahkatuotteiden ystäville DTTO tuo mukanaan iPad mini folio -kotelon, jossa on Apple Pencil -pidike. Sen monikäyttöinen muotoilu sisältää nahkaisen käsirannekkeen helppoa käsittelyä varten ja järjestäjätaskun muiden iPad-lisävarusteiden ja pankkikorttien säilyttämiseen.

Vasemmanpuoleisessa sisäosassa on useita paikkoja, joissa asetetaan vaakasuorat jalustakulmat videoiden katseluun, tekstien kirjoittamiseen ja FaceTime-puhelujen soittamiseen. Kestävä materiaali ja synteettinen nahka ulkopinta tekevät siitä täydellisen kotelon iPad mini -välilehdellesi.

USP: Vakaa jalustatila

Tutustu Amazoniin

10. Casii

Casii esittelee kovan takakannen folio-kotelon Apple iPad mini 2019 -laitteellesi. Kova takakotelo suojaa laitettasi tehokkaasti vaaroilta, kuten naarmuilta, iskuilta, pudotuksilta ja iskuilta. Tablettisi akun säästämiseksi tässä tapauksessa on automaattinen lepo- / herätystoiminto, joka herättää ja laittaa laitteen lepotilaan, kun avaat tai suljet kannen.

Casii on käyttänyt korkealaatuista PU-nahkaa ja kestävää PU-selkää takaamaan yleisen suojan. Säädä iPad mini useisiin katselukulmiin kirjoittaessasi sähköposteja / viestejä, katsellessasi videoita tai lukea e-kirjoja.

USP: Tarkat aukot

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Käärimistä…

Folio-tapauksen profiili sopii paremmin ihmisille, jotka elävät rauhallista ja sävellystä elämästä. Voit korvata lompakkokotelon korkealaatuisilla, edellä mainituilla folioilla.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Parhaat iPad Mini 5 raskaat kotelot
 • Parhaat iPad Mini 5 -nahkakotelot
 • iPad Mini 5 karkaistu lasi näytönsuojat
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air -näppäimistökotelot

Minkä folio-kotelon haluat ostaa luettelosta? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit