Parhaat Twitter-sovellukset iPhonelle kokemuksen parantamiseksi (2021)

Rakastatko käyttää Twitteriä? Sitten tarvitset oikeat sovellukset, jotta voit optimoida twiittikokemuksesi, pysyä mukana maailmassa ja hyödyntää kaikkia tämän suositun sosiaalisen median alustan tarjoamia ominaisuuksia. Jokaisen käyttäjän tarpeet ovat erilaiset, ja on paljon vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa kokemustasi. Tutki niitä kaikkia näillä iPhonen ja iPadin parhailla Twitter-sovelluksilla.

 1. Viserrys
 2. Twitterific
 3. Tweetbot 6
 4. Hootsuite
 5. Echofon Twitterille
 6. Tweetlogix
 7. Fenix
 8. Yökyöpeli
 9. Janetter
 10. Twiitit

1. Twitter

Oletusarvoinen Twitter-sovellus tarjoaa tietysti erinomaisen kokemuksen kaikille, jotka nauttivat pysyä mukana kaikkialla maailmassa. Katso trendit ja liity keskusteluun. Käyttöliittymä on uskomattoman intuitiivinen ja hyvin järjestetty.

Lisäksi voit keskustella yksityisesti tai jopa aloittaa ryhmäkeskustelun kenenkään kanssa, joka seuraa sinua. On paljon muita hienoja ominaisuuksia, jotka pitävät sinut kiinnostuneina ja ajan tasalla, kuten suoratoistotapahtumat kaikesta uutisista ja urheilusta viihteeseen, pelaamiseen ja muuhun.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Toimittajan valinta - Twitterific

Tässä on palkittu Twitter-sovellus, joka vie mainostettujen twiittien sekaan. Voit jopa mukauttaa sen piilottamaan tweettejä, jotka sisältävät tiettyjä sanoja, lauseita, hashtageja tai ihmisiä.

Lisäksi voit tehdä siitä näyttävän haluamallasi tavalla kirjasimilla, ulkoasuilla, kuvien pikkukuvilla ja muulla. Voit vastata nopeasti twiitteihin, vaihtaa tiliä tai tarkastella keskusteluketjuja pienellä vaivalla. Se auttaa myös löytämään hauskoja GIF-tiedostoja ja videoita, ja lukupisteesi synkronoidaan iPhonen ja iPadin välillä.

Hinta: Ilmainen (kuukausittain: 0,99 dollaria)

ladata

3. Tweetbot 6 Twitterille

Tweetbot on palkittu iOS Twitter -sovellus, joka tarjoaa loistavan nopean suorituskyvyn, kronologiset aikataulut eikä mainoksia sotkuisasta kokemuksesta. Voit tarkastella aikajanaa juuri haluamallasi tavalla ja priorisoida twiitit, jotka haluat nähdä.

Lisäksi voit luoda Twitter-luetteloita useina aikatauluina ja tarkastella niitä haluamallasi tavalla. Pysy järjestyksessä synkronoimalla lukematon tila ja aikajanan sijainti kaikilla laitteillasi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Hootsuite

Jos jongleeraat useita sosiaalisen median tilejä tai luot sisältöä yleisölle, sinun kannattaa tarkistaa tämä sosiaalisen median hallintasovellus. Se tekee tuulesta luoda ja julkaista viestejä, muokata luonnoksia ja aikatauluttaa asioita etukäteen.

AutoScheduler-ominaisuus helpottaa elämääsi julkaisemalla twiittejäsi parhaalla mahdollisella hetkellä. Lisäksi voit pitää välilehden tykkäyksistäsi, uudelleentwiittauksista, kommenteista jne., Jotta tuotemerkin hallinta olisi tehokasta.

Hinta: Ilmainen (Pro: 14,99 dollaria)

ladata

5. Echofon Twitterille

Erittäin nopea ja tehokas mutta helppokäyttöinen - tämä iPhone- ja iPad-Twitter-sovellus tarkistaa kaikki ruudut ihanteellisen kokemuksen suhteen. Siinä on kaunis käyttöliittymä ja lukuisia ominaisuuksia.

Keskustelutila yksinkertaistaa yhteydenpitoa Twitter-seuraajiin. Voit myös mykistää valitut käyttäjät, hashtagit ja muun ei-toivotun sisällön nopeasti. Lisäksi voit käyttää kaikkia Twitter-tilejäsi yhdessä paikassa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Tweetlogix

Ota kaikki irti Twitteristä tämän mukautettavan asiakkaan avulla. Leikkaa melu ja keskity sisältöön, jonka todella haluat nähdä. Lisää lisäksi räätälöinti omilla väriteemoillasi, Twitter-luetteloillasi, hae lähistöllä ja paljon muuta.

Sovelluksen avulla on helppo suodattaa sisältöä mieltymystesi mukaan. Lisäksi voit mykistää käyttäjät, avainsanat, lauseet, uudelleentwiittaukset jne. Häiriöiden estämiseksi. Luo Twitter-luetteloita ja kirjoita viestejä nopeuttaessasi ominaisuuksia, kuten käyttäjänimien ja hashtagien automaattinen täydennys.

Hinta: Ilmainen (Pro: 4,99 dollaria)

ladata

7. Fenix ​​Twitterille

Hanki tuore ja moderni kokemus Twitterversestä tällä mainoksettomalla sovelluksella, jonka avulla voit selata aikajanaa intuitiivisessa ja aikajärjestyksessä. Voit myös mykistää meluisia tai ei-toivottuja käyttäjiä, hashtageja ja avainsanoja.

Hyödynnä lisäksi mukautettavia päänäytön välilehtiä, erinomaista monisarakkeista asettelua iPadissa ja tehokkaita widgetejä, jotka antavat sinulle pääsyn aikajanallesi, mainintoihisi ja luetteloihisi suoraan laitteen aloitusnäytöltä.

Hinta: $4.99

ladata

8. Nighthawk Twitterille

Nighthawk on ainutlaatuinen sovellus, joka näyttää twiitit päinvastaisessa aikajärjestyksessä. Se on suunniteltu antamaan sinulle sinulle tärkeätä sisältöä sen sijaan, mitä Twitter-algoritmi haluaa sinun näkevän.

Lisäksi se erottaa sen, että se on suunniteltu hyödyntämään tonnia iOS-keskeisiä ominaisuuksia. Tämä sisältää monipuoliset linkkien esikatselut, haptit, mukautetut aloitusnäytön kuvakkeet jne. Tämän lisäksi se on nopea ja nopea sovellus.

Hinta: $2.99

ladata

9. Janetter Twitterille

Tässä on Twitter-sovellus, joka on suunniteltu erityisesti iPadille. Se sopii monen tilin käyttöön, ja voit selata kirjanmerkillä merkittyjä aikajanoja pyyhkäisemällä. Se tukee myös erilaisia ​​aikajanan näyttöjä, kuten luetteloita ja hakuja.

Sen avulla voit määrittää napautuksen, kaksoisnapauttamisen ja pitämisen tweeteissä haluamillesi toiminnoille. Voit myös piilottaa mykistystoiminnon avulla twiitit tietyillä avainsanoilla tai tiettyjen käyttäjien tai sovellusten varalta.

Hinta: Vapaa

ladata

10. twiitit

Tweetings on Twitter-asiakas, jolla on laaja luettelo muokattavista ja käyttäjäystävällisistä ominaisuuksista. Se tukee automaattisia vaaleita ja tummia tiloja toimiakseen hyvin iPhonen ja iPadin kanssa. Se tukee myös 3D-kosketusta tuetuissa laitteissa.

Voit lisäksi lähettää twiitin Sirin, Spotlight-haun avulla löytääksesi ystäväsi, muokata twiittejä nopeasti, mykistää käyttäjiä, hashtageja ja muuta. Erottava piirre on, että se toimii myös Apple Watchissa, jotta voit käyttää Twitteriä ranteestasi.

Hinta: $1.99

ladata

Optimoi twiittikokemuksesi parhaiden Twitter-asiakkaiden kanssa

Mitä Twitter-sovellusta rakastat käyttää iPhonessa tai iPadissa? Jaa suosituksesi alla olevissa kommenteissa. Haluat ehkä myös tarkistaa, miten voit ladata Twitter-videoita.

Voit myös lukea nämä:

 • Twitter-välimuistin tyhjentäminen iPhonessa ja iPadissa
 • Kuinka 2FA otetaan käyttöön Twitterissä
 • Parhaat RAW-valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit