3 helppoa tapaa pienentää PDF-tiedostokokoa Macissa

Yksi parhaista tavoista säästää tilaa Macissa on pienentämällä suurten PDF-tiedostojen kokoa. Kun se ei auta edes roskakorin purkamisen ja sovellusten poistamisen jälkeen, se voi auttaa sinua vapauttamaan ylimääräistä tilaa uudelle projektillesi. Samaan aikaan on mahdollista, että pakattu versio saattaa menettää sisällön todellisen laadun. Löytyi tapa tehdä tämä tinkimättä laadusta. Anna meidän opastaa kuinka pienentää PDF-tiedostokokoa Macissa.

 • PDF-tiedoston koon pienentäminen Macissa esikatselun avulla
 • Paras PDF-pakkausohjelmisto Macille
 • Ilmainen online-PDF-kompressori

PDF-tiedoston koon pienentäminen Macissa esikatselun avulla

 1. Avaa pakattava PDF-tiedosto.
 2. Klikkaa Tiedostopäävalikosta.
 3. Klikkaus Viedä.
 4. Anna sille nimi ja lisää tageja, jos haluat.
 5. Aseta oikea sijainti tallentaaksesi sen Maciin.
 6. Napsauta vieressä olevaa palkkia Kvartsisuodatin.
 7. Valitse Pienennä tiedostokokoa.
 8. Klikkaa Tallentaa.

Tiedosto viedään valitsemaasi sijaintiin. Voit selvittää alkuperäisen pdf: n ja pakatun version koon eron. Tehdä niin, napsauta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella → napsauta Saada tietoa vaihtoehdoista, tarkastele tiedostokokoa pdf-nimen vieressä.

Kun avaat pakatun tiedoston, saatat huomata, että sisällön laadusta puuttuu yksityiskohdat (enimmäkseen kuvat ja grafiikat) verrattuna alkuperäiseen versioon.

Paras PDF-pakkausohjelmisto Macille

Saatavilla on runsaasti verkkosovelluksia, joiden avulla voit pienentää pdf-tiedostojen kokoa Macissa menettämättä laatua. Vaikka jotkut niistä saattavat olla maksettuja, voit myös löytää ilmaisohjelmia, joiden avulla voit pakata pdf-tiedostoja väliaikaisesti. Tässä on luettelo parhaista sovelluksista.

 1. PDF-asiantuntija
 2. PDF-elementti
 3. PDF SAM

Ilmainen online-PDF-kompressori

Alla mainitut verkkosivustot voivat auttaa sinua pienentämään PDF-tiedostojen kokoa sekunneissa.

 1. Adobe Acrobat
 2. PDF-kompressori
 3. Rakastan PDF-tiedostoa

Käärimistä

Joten mitä luulet, pdf-tiedostojen pakkaaminen auttoi sinua säästämään enemmän tilaa? Pienemmillä tiedostoilla ei ole mitään järkeä, mutta suuremmat tiedostot saattavat säästää tarpeeksi tilaa uusien projektien tuomiseen. Sitä paitsi, mikä tapa on mielestäsi helpoin pienentää tiedostokokoa Macissa? Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta! Lisäksi, jos rakastat PDF-tiedostojen käyttämistä Macissa, haluat ehkä tietää parhaan muokkaustyökalun.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found