Parhaat Safari-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille

Safari on monipuolinen ja turvallisempi verkkoselain. Mutta se ei ole täydellinen! Jos et enää pidä sitä houkuttelevana, sinulla on kokeilla melko monta parasta Safarin vaihtoehtoa iPhonelle ja iPadille.

Olemme valinneet verkkoselaimet kolmen tärkeimmän asian perusteella. Saumaton kokemus, nopea verkkoselaaminen ja mukauttaminen. Ja nämä sovellukset ovat täyttäneet asetetut parametrit erittäin tehokkaasti!

Suosituimmat Safari-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille

# 1. Kromi

Chrome ei tietenkään tarvitse mitään käyttöönottoa. Googlen selain hallitsee kaikkia käyttöympäristöjä. Sovelluksen avulla voit selata nopeasti ja voit käyttää nopeasti aiemmin vierailemiasi sivuja. Voit etsiä myös äänelläsi, jos et ole tyytyväinen kirjoittamiseen.

Sen avulla voit synkronoida välilehdet ja kirjanmerkit kaikkien laitteidesi kanssa. Lue verkkosivut kaikilla kielillä älykkään käännösominaisuuden ansiosta. Haluatko saada enemmän yksityisyyttä? On myös incognito-tila, jonka avulla voit selata tallentamatta historiaasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Delfiini

Jos haluat henkilökohtaisemman kokemuksen, Dolphin olisi parempi vaihtoehto. Sen lisäksi, että voit selata verkkoa nopeasti ja turvallisesti, sovelluksen avulla voit tweetata verkkosivuja, lähettää ne Facebookiin ja jopa jakaa niitä sähköpostitse.

Välilehtien avulla voit siirtyä verkkosivujen välillä paljon nopeammin. Hyödynnä kaikki Chrome / Firefox / Safari-laajennusten edut lähettääksesi linkkejä, karttoja, puhelinnumeroita ja muuta työpöydältäsi puhelimeen ja päinvastoin. Lisäksi voit synkronoida historian, kirjanmerkit ja salasanat laitteidesi välillä.

Hinta: Vapaa

Lataa [iPhonelle]

Lataa [iPadille]

# 3. ooppera Mini

Huolestutko nopeasta tiedonkulutuksesta iOS-laitteellasi? Opera Minin avulla voit paitsi selata nopeammin myös vähentää tarpeetonta datankäyttöä.

Sovelluksen avulla voit estää mainoksia parantaaksesi lukukokemustasi. Käytä yksityisiä välilehtiä selataksesi verkkoa huomaamattomasti. Siinä on video boost -ominaisuus tietojen tallentamiseen videoiden katselun aikana. On myös yötila, jonka avulla voit selata Internetiä mukavammin yöllä. Lisäksi voit saada trendiuutisia ja käyttää myös uutisia, joita pidät lukemisesta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Microsoft Edge

Microsoft Edge tarjoaa saumattomamman web-selailukokemuksen. Yksi ominaisuuksista, joista olen pitänyt paljon tässä sovelluksessa, on “Hub”, jonka avulla voit organisoida verkon työnkulkuun sopivaksi.

Sovellus ei vain poista sotkua, vaan myös helpottaa verkkosivujen löytämistä, tarkastelua ja hallintaa. Se synkronoi suosikkisi, salasanasi ja lukulistat automaattisesti laitteiden välillä henkilökohtaisemman kokemuksen saamiseksi.

Sisäänrakennetulla QR-koodinlukijalla on paljon helpompaa lukea QR-koodeja yhdellä napin painalluksella. Lisäksi voit käyttää ääntäsi myös nopeaan hakuun.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Firefox

Firefox on erittäin arvostettu muutamasta pääominaisuudesta: enemmän yksityisyyttä ja nopeaa selaamista. Sovellus ehdottaa tuloksia aiemmin etsittyjen hakutulosten perusteella suosikkihakukoneissasi. Näin voit selata nopeammin. Intuitiivisten visuaalisten ja numeroitujen välilehtien avulla voit käyttää sisältöä kätevästi myöhempää tarvetta varten.

Sen avulla voit synkronoida historiaa ja kirjanmerkkejä laitteidesi välillä. Yksityinen selaustila varmistaa, että sinulla on ylimääräistä yksityisyyttä verkon selaamiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Yandex

Kun maailmasta on tulossa globaali kylä päivittäin, on erittäin vaikeaa suojata yksityisyyttämme. Mutta miksi meidän pitäisi huolehtia siitä, kun sinulla on niin paljon vaihtoehtoja. Voit suojata henkilötietojasi Yandex-selaimella, kun käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä ja muita tunnistamattomia verkkoja.

Onneksi tällä selaimella olet varma, että pysyt poissa haitallisilta tai vilpillisiltä sivuilta, jotka saattavat murtautua iPhoneen tai iPadiin. Toisin sanoen, sovellusselaimen aktiivinen turvajärjestelmä suojaa tällaisia ​​hakkereita pääsemästä järjestelmään.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. DuckDuckGo-tietosuojaselain

Jos ajattelet Internetin selaamista entistä yksityisemmin, "DuckDuckGo" voi olla yksi paremmista vaihtoehdoista. Sovelluksella on siisti käyttöliittymä ja sen avulla voit liikkua verkossa parantamalla tietoturvaa.

Se estää automaattisesti kaikki kolmannen osapuolen seurannat, jotta selaimesi pysyy yksityisenä. Ennakoivalla salaussuojauksella se suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Voit puhdistaa kaikki välilehdet ja tiedot helposti. Lisäksi voit suojata DuckDuckGon Touch ID: llä tai Face ID: llä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Turbo VPN Yksityinen selain

Jos haluat selata verkkoa nopeasti ja turvallisesti, ”Turbo VPN Private Browser” voi olla paras valinta. Voit käyttää tätä sovellusta verkkosivujen selaamiseen nimettömänä ja henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi seurantojen silmiltä.

Erinomaisen VPN-välityspalvelimen ansiosta voit käyttää verkkosivustoja nopeasti. Sovellus piilottaa IP-osoitteesi yksityisyyden suojaamiseksi. Siksi online-yksityisyytesi ei ole alttiina käytettäessä julkisia Wi-Fi-hotspotteja hotelleissa, lentokentillä jne.

Lopuksi sovellus tarjoaa viikoittaisen tilauksen hintaan 9,99 dollaria ja kuukausittain 11,99 dollaria. Sen vuositilaus on saatavana hintaan 35,99 dollaria.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Yksityinen selaus -selain

Tämä on melko hyvä antaa sinun selata verkkoa halutulla yksityisyydellä. Sovelluksen käyttöliittymä näyttää yksinkertaiselta, joten voit edetä yrityksessäsi täysin mielenrauhalla.

Heti kun suljet sovelluksen, kaikki historiasi, evästeesi ja välimuistisi pyyhitään automaattisesti. Siksi henkilötietosi pysyvät turvassa.

Sovelluksen käyttöliittymä on samanlainen kuin Safar ja se piilottaa tilarivin ja navigointisäätimet lisää tilaa. Joten, jos arvostat verkkoselainta, todennäköisesti löydät sen myös kiitettäväksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Cake-selain

Suoraan sanottuna olen pitänyt Cake-verkkoselainta erittäin vaikuttavana. Parasta tässä sovelluksessa on kyky tarjota henkilökohtaisempi kokemus.

Voit ihanteellisesti mukauttaa haut parhaan tuloksen saamiseksi. Ryhmähaun ansiosta voit löytää haluamasi hakutulokset paljon nopeammin.

On myös yksityisyystila, jolla voit selata verkkoa huomaamattomasti. Selaa helposti kirjanmerkillä merkittyjä sivustojasi ja järjestä ne täydellisesti nopeaa käyttöä varten.

Rakastatko räätälöintiä? No, voit hyödyntää kuvakekirjastoa sovelluksen mukauttamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 11. Aloha-selain

"Aloha Browser" on paljon muutakin kuin vain tavallinen verkkoselain. Sen lisäksi, että sovellus antaa sinun liikkua verkossa omassa tahdissasi ja tarvittavan suojauksen kanssa, sovellus toimii myös kätevänä tiedostojen hallitsijana.

Voit käyttää tätä sovellusta pitämään yksityiset valokuvasi ja videosi järjestyksessä. Kun käytettävissäsi on rajoittamaton VPN, henkilökohtaisilla tiedoillasi on parempi suoja.

Sovellus pakkaa VPN-liikenteen automaattisesti tietojen tallentamiseksi. Plus, siellä on myös QR-koodinlukija linkkien nopeaa avaamista varten.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Olet kai pitänyt näistä verkkoselaimista. Ne ovat helposti suosituimpia ja tarjoavat virtaviivaisemman kokemuksen. Onko sinulla palautetta? Ammu se alla olevissa kommenteissa.

Saatat pitää myös:

  • Parhaat Safari-laajennukset iPhonelle ja iPadille
  • Selaushistorian tyhjentäminen Safarissa
  • Hakukoneen vaihtaminen Safarille

Uusimmat viestit