Paras jatkosovellus iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Työttömät vai tarvitsetko uuden haasteen? Näiden iPhonen ja iPadin jatkosovellusten avulla uusi työsi voi olla vain napautuksen päässä! Kun markkinat kilpailevat yhä enemmän, oikean työpaikan löytämisestä on tullut pelottava tehtävä. Työn löytämisessä riippuu paljon ansioluettelostasi. Anna näiden sovellusten auttaa sinua saamaan täydellisen vaikutelman. Tässä on luettelo iPhonen ja iPadin jatkosovelluksista, joiden avulla voit luoda erinomaisia ​​ansioluetteloita ja ansioluetteloita helposti.

1. LinkedIn

LinkedIn ei ole vain loistava paikka työpaikkojen löytämiseen, mutta se pitää sinut hyvin yhteydessä. Yritysten sosiaalinen verkosto pitää sinut yhteydessä oikeisiin ihmisiin.

Voit rakentaa virtuaalisen ansioluettelon, luoda kontakteja, saada suosituksia ja etsiä sinua kiinnostavia työpaikkoja. Aivan kuten Facebook, LinkedInillä on syöte, joka näyttää piirisi ihmisten päivitykset ja uutiset. Voit myös nähdä kuka tai mikä mahdollinen työnantaja näki profiilisi. On myös monia LinkedIn-ryhmiä, joihin voit liittyä pysyäksesi ajan tasalla uusimmista uutisista ja työpaikkojen avaamisesta.

Hinta: Ilmainen (tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia)

ladata

2. PathSource Résumé

“Jatka” on ihanteellinen sovellus luoda ammattimainen ansioluettelo tarvittavalla mukavuudella. Kymmenen laadukkaan mallin välillä on valittavissa, joten sinulla ei ole mitään ongelmia halutun ansioluettelon luomisessa.

Et vain ole tyytyväinen ennalta määritettyihin malleihin, voit ostaa premium-malleja sovelluksen sisäisillä ostoksilla. Sen avulla voit lisätä, muokata ja järjestää osioita juuri haluamallasi tavalla. Kun olet luonut ansioluettelon, arvioi se poistaa kirjoitusvirheet, virheet ja esikatsella sitä. Vielä parempi, mahdollisuus viedä ansioluettelosi suoraan PDF-tiedostona tuo peliin paljon mukavuutta.

Hinta: Ilmainen (Pro-jäsenyys (30 päivää) - 7,99 dollaria | (180 päivää) - 29,99 dollaria)

ladata

3. Jatka Star: Pro CV Maker -sovellusta

Resume Star -ohjelman avulla voit luoda vaikuttavan ansioluettelon nopeasti. Sinun tarvitsee vain täyttää tietosi, ja sovellus luo oikein muotoillun PDF-jatkeen, jonka voit lähettää sähköpostilla, tulostaa tai lähettää verkossa.

Se käyttää korkealaatuisia malleja täydellisillä osioilla varmistaakseen, että ansioluettelosi näyttää merkittävältä ja että sillä voi olla ratkaiseva etu muihin nähden. Sopivien fonttien avulla teksti saa näyttämään siistiltä ja puhtaalta. Sovellus pitää räikeät värit ja tyylit poissa varmistaakseen, että CV: llä on ammattimainen valitus.

Hinta: Ilmainen (normaalihinta - 5,99 dollaria)

ladata

4. Jatka Builderin kirjoittamista kukaan

Tämä jatkosovellus poistaa mallien päänsäryn pöydältä; sen avulla voit keskittyä ensin sisältöön. Kun olet tehnyt tärkeimmän näkökohdan, aseta sisältösi ennalta määriteltyihin tyyleihin.

Täynnä upeita ominaisuuksia sovellus sisältää myös Live-esikatselun (iPadissa), AR-esikatselun, joustavan editorin ja PDF-viennin. Pilvitallennustuen avulla voit käyttää useita laitteita; muokkaa ansioluetteloa iPadilla tai iPhonella mielijohteesi mukaan.

Hinta: Ilmainen (Pro-versio - 14,99 dollaria)

ladata

5. Jatka Builder + Professional -ohjelmaa

Ammattimaisen laadun jatkaminen tällä sovelluksella on melko suoraviivaista. Ensinnäkin yli 100 suunnittelijamallin kirjasto on todella kätevä. Lisäksi sovellus sisältää oppaita hyvän ansioluettelon luomisesta.

Voit myös käyttää ehdotuksia ja kirjoitusvinkkejä työn kuvauksen mukaan. Sovelluksella on myös täysi PDF-tuki, jossa voit ladata PDF-muodossa, tulostaa tai jakaa sähköpostitse tai tallentaa myöhempää käyttöä varten.

Hinta: Ilmainen (Resume Three-Pack - 1,99 dollaria)

ladata

6. Jatka rakentajaa, jatka luomista

“Resume Maker” on huippuluokan sovellus, jonka avulla voit luoda houkuttelevan CV: n pienellä vaivalla. On olemassa useita ennalta määritettyjä malleja, joista voit valita ja antaa ansioluettelollesi ratkaisevan edun.

Erityisvaatimuksesta riippuen lisäät ja järjestät osioita uudelleen. Kun olet luonut ansioluettelosi, saat mahdollisuuden esikatsella ansioluetteloa varmistaaksesi, että se on tehtävän mukainen. Saatekirje ja henkilökohtainen allekirjoitus lisäävät ansioluettelosi arvoa.

Hinta: $2.99

ladata

7. Resume Builder - CV-suunnittelija

Tämä on erinomainen mallityökalu täydellisen ansioluettelon luomiseen tien päällä! Se on melko yksinkertainen ja yksinkertainen sovellus, jonka avulla voit luoda ansioluettelosi tarvittaessa. On ennalta määritetty malli, jossa on osioita, kuten Kokemus, Taidot, Tavoitteet ja tykkäykset, jotka sinun tarvitsee vain täyttää tietosi ja tietosi nopeasti.

Voit myös luoda mukautettuja osioita. Voit myös lisätä tapahtumaosion ja luoda luettelon tärkeistä tapahtumista, jotka näytetään järjestyksessä. Kun olet valmis, vain lähetä sähköposti tai tulosta CV itse sovelluksesta. Kaiken kaikkiaan se on erinomainen sovellus hyvännäköisen asiakirjan luomiseen erittäin nopeasti!

Hinta: Ilmainen (Pysäytä mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

8. Pika jatka

“Quick Resume” pitää ansioluettelon luomisprosessin melko suoraviivaisena, mutta erittäin tehokkaana. Syötä vain kaikki tarvittavat tiedot ja tämä jatkosovellus tuottaa kokeillun ja testatun ansioluettelon.

Tarpeesi mukaan sinulla on täydellinen vapaus järjestää osiot uudelleen ja lisätä moduuli. Seitsemän PDF-jatkutyylin tuen avulla voit muuntaa ansioluettelosi ensisijaiseksi PDF-tiedostoksi. Puhdas käyttöliittymä ja 3D Touch -tuki parantavat käyttökokemusta.

Hinta: Ilmainen (Poista ilmoitukset - 0,99 dollaria)

ladata

9. Jatka Builder-hakua työnhakuun

“Jatka rakentajalla” on tarpeeksi työkaluja, joiden avulla voit luoda laadukkaan ansioluettelon. Siinä on 16 mallia ja sen avulla voit mukauttaa marginaaleja ja tyyliä mukavasti.

Sovelluksen avulla voit lisätä saatekirjeen houkutellaksesi huomiota heti. Voit myös lisätä allekirjoituksen saatekirjeeseesi. Kaiken lisäksi Resume Builder on integroitu useisiin pilvipalveluihin, kuten Google Drive, iCloud, OneDrive ja Dropbox.

Hinta: Ilmainen (Resume Builder Pro -versio - 6,99 dollaria)

ladata

10. Helppo Resume Builder

“Easy Resume Builder” on poikkeuksellisen käyttäjäystävällinen. Pidän tästä jatkosovelluksesta siitä, että sen avulla voit luoda useita profiileja. Se tarkistaa tiedot ja tarkistaa, että ansioluettelo on virheetön ja virheetön.

Voit lisätä ansioluettelosi saatekirjeen ja tavoitteen vaatimuksen perusteella. Se luo ansioluettelosi PDF-muodossa sivunvaihdon avulla. Merkittävämmin se tukee jopa 15 kieltä.

Hinta: Vapaa

ladata

Viimeiset sanat

Nämä ovat suosikkini iDevices-jatkosovellukset sen perusteella, kuinka tehokkaasti ja vaikuttavasti niiden avulla voit luoda vaikuttavan ansioluettelon. Odotan innolla palautettasi heistä. Jos tiedät jotain muuta sovellusta, jonka arvoinen portti kaatuu tähän ylelliseen luetteloon, ilmoita siitä meille.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Time Zone Converter -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhonen ja iPadin HR-hallintasovellukset
  • Suosituimmat asiakirjojen luominen iPhone- ja iPad-sovellukset
  • Parhaat kustannusten seurantasovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit