Parhaat iPhone-osakemarkkinat vuonna 2021

Oletko koskaan ajatellut, että voit seurata varastojasi vaivattomasti, jopa liikkeellä ollessasi, ja käyttää kaikkia olennaisia ​​tietoja, kuten oikea-aikaiset tarjoukset, ilman vaivaa? Nämä ovat parhaita iPhone-osakemarkkinat antaa sinun pysyä ajan tasalla ja hallita osakkeitasi täydellisesti helposti. Voit perustaa salkun ja seurata osakkeitasi. Luo suosikkilistasi, jotta saat loistavan mukavuuden peliin. Ota kaikki irti analyyttisistä kaavioista saadaksesi keskeisen oivalluksen, joka voi osoittautua yrityksesi katalysaattoriksi. Voit tehdä kaikki nämä asiat suoraan iPhonessa ja iPadissa. Selvitetään, mitä muuta nämä iPhonen ja iPadin pörssisovellukset ovat sinulle varastossa!

1. CNBC Business News and Finance

Jos olet osa pörssimarkkinoita ja sinulla ei ole tätä sovellusta, menetät jotain todella tärkeää. Käytä CNBC-sovellusta ja hanki kaikki kaupankäynnin ja valuuttakaupan yritystiedot. Tämä sovellus on luokiteltu parhaaksi sovellukseksi ensimmäistä kertaa sijoittajille.

Voit käyttää ajankohtaisia ​​markkinatarjouksia, globaaleja markkinatietoja. Mukautettavien tarkkailulistojen avulla voit pitää silmällä tiettyjä osakkeita. Suoratoista CNBC-televisiota ja ole ajan tasalla uutisista missä ja milloin tahansa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Yahoo Finance

Yahoo Finance on yksi sellainen sovellus, joka tarjoaa enemmän vaihtoehtoja personointiin. Voit seurata sinua kiinnostavia osakkeita ja käyttää kaikkia ajankohtaisia ​​tarjouksia, sijoitusilmoituksia ja muita tärkeitä tietoja.

Henkilökohtainen uutisvirta auttaa sinua pitämään itsesi täydellisessä synkronoinnissa kaikkien tärkeimpien tapahtumien kanssa tehokkaammin. Lisäksi sen avulla voit myös seurata valuuttoja ja hyödykkeitä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Osakkeiden seuranta

"Osakkeiden seuranta" antaa sinun pitää täydellisesti välilehden osakkeista ja seurata kaikkia tärkeitä asioita reaaliajassa. Suoratoistolainausten, edistyneen koko näytön kaavion, salkun seurannan globaalien indeksien, valuuttojen ja push-ilmoitusten avulla se auttaa pysymään ajan tasalla.

Voit myös tarkistaa tapahtuma- / tuloskalenterin, markkinasignaalin skannauksen ja tärkeimmät talousuutiset. Tarpeesi perusteella voit luoda niin monta katselulistaa kuin haluat. Lisäksi sen avulla voit tarkastella viimeisten kuuden vuosineljänneksen tulotietoja.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Varastomestari

Stock Master on yksi tehokkaimmista varastosovelluksista iOS: lle. Reaaliaikaisen osakekurssin (vain Yhdysvalloissa) / osake, markkina-arvo, tuntien jälkeen tapahtuva hinta, ennakkomarkkinat ja paljon muuta se pitää sinut ajan tasalla uusimmista trendeistä.

Voit myös määrittää osakehälytykset mukautetuilla laukaisimilla. Sen avulla voit hallita salkkujen varastoja ja osakekauppoja. Testaustyökalujen avulla voit löytää kaikkein kannattavimmat tekniset kaupankäyntistrategiat.

Hinta: Vapaa

ladata

5. TD Ameritrade Mobile

Käytä pääoma- ja optiokauppaa, reaaliaikaisia ​​tarjouksia, tasapainotusta, rahansiirtoja suoraan iOS-laitteeltasi. Erilaisten kaavioiden avulla se näyttää selkeän kuvan markkinoista ja siitä, miten asiat liikkuvat.

Voit lukea analyytikkoraportteja ja viimeisimpiä uutisia. Se tarjoaa myös suoratoistovideoita pyynnöstä CNBC: ltä ja Thomson Reutersilta. Touch ID: n avulla voit suojata tiliäsi luvattoman käytön estämiseksi. Koska se toimii Apple Watchin kanssa, tärkeiden tietojen jäljittäminen on niin helppoa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Super-osakkeet

"Super Stocks" tekee osakkeiden seurannasta erittäin helppoa. Ajankohtaisten pörssikurssien avulla (ennen ja tunnin kuluttua) se varmistaa, että pysyt ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista. Kehittynyt kaavio, jossa on useita indikaattoreita, kuten peittopalkit, liikkuvat keskiarvot, Fibonacci-viivat, kääntöpiste, hintatasot jne., Tarjoavat sinulle rikkaan näkökulman.

Voit helposti hallita joitain salkkuja. Yhteenvetonäkymän avulla voit tarkistaa kaikki salkut, saldot, voitot ja muutokset. Lisäksi sen avulla voit tuoda salkkuja suurilta yhdysvaltalaisilta välittäjiltä, ​​kuten TradeStation, TradeKing, Robinhood, OptionsHouse jne.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Osakkeet Live: Broker Sync -osakemarkkinat

“Stocks Live” on erittäin arvostettu pörssisovellus iOS: lle. Voit luoda rajoittamattomia tarkkailulistoja, joissa on useita osakkeita, jotta voit seurata tärkeitä tietoja helpommin. Sen avulla voit seurata yli 450 markkinatoimintaa ja etsiä nopeasti sijoitusrahastoja, ETF-indekseja, indeksejä, maailman valuuttoja jne. Yksityinen varmuuskopio salkuille ja tarkkailulistoille varmistaa, että tärkeät tietosi eivät vain ole turvallisia, vaan myös helposti saatavilla.

Hinta: $9.99

ladata

8. Osake + Optio

“Varasto + optio” on tarkoitettu niille, jotka haluavat seurata osakkeita kattavasti. Se tarjoaa uusimmat edistyneet lainaukset pitämään sinut yllä ja oikean näkökulman.

Erittäin käyttäjäystävälliset kaaviot, joissa on useita teknisiä indikaattoreita, kuten hintarajat, peittokuvat, liikkuvat keskiarvot, kääntöpiste ja muut läsnäolot, tuovat sinulle ratkaisevan analyysin. Sen avulla voit hallita useita katselulistoja helposti. Laajan taloudellisen tiedon avulla se varmistaa, että ymmärrät perusteellisesti markkinat ja kriittiset tekijät, jotka voivat osoittautua pelinvaihtajaksi.

Hinta: $149.99

ladata

9. Investing.com -osakkeet

Investing.com on iso nimi osakkeiden, hyödykkeiden ja Forexin hintojen seuraamisessa. Heillä on miljoonia käyntejä verkkoversiossaan, mutta sama toiminto on nyt saatavilla heidän iOS-sovelluksessaan iPhonelle ja iPadille.

Sovellus tarjoaa reaaliaikaiset hinnat suosikkikannastasi ja myös kaaviot teknistä analyysiä varten. Yksi tämän sovelluksen parhaista ominaisuuksista on, että voit seurata hintoja 70 pörssistä ympäri maailmaa, eikä vain NYSE.

Hinta: Vapaa

ladata

10. TradingView

TradingView on kuin sijoittajien ja kauppiaiden sosiaalisen median foorumi. Voit luoda henkilökohtaisen tarkkailulistan osakkeilla, valuutoilla ja hyödykkeillä reaaliaikaisten hintojen seuraamiseksi. TradingView antaa sinulle pääsyn 40 kansainväliseen pörssiin.

Mutta ne ovat vain keskimääräisiä ominaisuuksia. TradingView'ssa on ainutlaatuista, että yksittäiset käyttäjät luovat ideansa, strategiansa ja analyysinsa sisäänrakennettujen kaavioiden avulla. Nämä kaupankäyntistrategiat ovat julkisia, ja käyttäjät pitävät / eivät pidä siitä, kommentoivat ja keskustelevat kaupankäyntistrategioistaan. Jos haluat oppia teknistä analyysiä, TradingView on sovellus, jonka sinulla pitäisi olla.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos

On aika ottaa nämä pörssisovellukset pyörimään ja seurata osakkeita helposti. Erityisen tarkoituksesi perusteella voit valita iPhonellesi sopivimman sovelluksen ja pysyä rauhassa jatkuvasti muuttuvien markkinoiden kanssa. Mikä näistä sovelluksista on vaikuttanut sinuun eniten toiminnallisuudessa? Jaa näkemyksesi kommenttikentässä.

Voit myös lukea tämän aiheeseen liittyvän viestin:

  • Lisää, poista ja järjestele iPhonen ilmoituskeskuksessa näkyviä varastoja

Uusimmat viestit