IPhonen tai iPadin uudelleenkäynnistys (kaikki mallit)

Aina kun käynnistät iPhonen tai iPadin uudelleen, se sammuu ja kytkeytyy sitten uudelleen päälle. Tämä yksinkertainen prosessi voi korjata useita pieniä ongelmia, joita laitteellasi voi esiintyä säännöllisen käytön aikana. Tietenkin, kun uudelleenkäynnistys ei toimi ja laite on reagoiva, voiman uudelleenkäynnistys on tarpeen, mutta se tapahtuu vain harvoin. On suositeltavaa käynnistää iPhone tai iPad uudelleen säännöllisin väliajoin, kuten muutaman päivän välein, jotta se toimii moitteettomasti. Katsotaan siis, mihin prosessiin liittyy erilaisia ​​iPad- ja iPhone-malleja.

  • Kuinka käynnistää iPhone 12, 12 mini, iPhone 11, X ja XR uudelleen
  • IPhonen SE 2020, 8, 7 tai 6 tai aikaisemman ja iPadin (jossa on kotipainike) uudelleenkäynnistys
  • Kuinka käynnistää iPad, jolla on kasvotunnus, uudelleen

Kuinka käynnistää iPhone 12, 12 mini, iPhone 11, X ja XR uudelleen

Vaihe 1. Pidä Sivupainike laitteen oikealta puolelta ja joko Ääni kovemmalle tai Äänenvoimakkuutta pienemmälle laitteen vasemmalta puolelta. Jätä molemmat painikkeet, kun näet liukusäätimen.

Vaihe # 2. Vedä liukusäädintä vasemmalta oikealle.

Vaihe # 3. Odota vähintään 30 sekuntia.

Vaihe # 4. Kytke iPhone päälle Face ID: llä pitämällä oikeaa sivupainiketta painettuna. Jätä se, kun näet Apple-logon näytöllä.

IPhonen SE 2020, 8, 7 tai 6 tai aikaisemman ja iPadin (jossa on kotipainike) uudelleenkäynnistys

Toisen sukupolven iPhone SE, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone SE 1. sukupolvi, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s / 5c / 5 ja kaikki Koti-painikkeella varustetut iPadit ovat sama tapa käynnistää uudelleen.

Vaihe 1. Pidä Sivupainike laitteen oikealta puolelta (Yläpainike pienille iPhonille ja iPadille). Lopeta painikkeen painaminen, kun näet liukusäätimen.

Vaihe # 2. Vedä liukusäädintä vasemmalta oikealle.

Vaihe # 3. Odota vähintään 30 sekuntia.

Vaihe # 4. Kytke iPhone tai iPad päälle Koti-painikkeella pitämällä oikeaa sivupainiketta (tai Yläpainiketta) painettuna. Jätä se, kun näet Apple-logon näytöllä.

Kuinka käynnistää iPad, jolla on kasvotunnus, uudelleen

Jos sinulla on 12,9 tuuman iPad Pro 4. tai 3. sukupolvi, iPad Pro 11 tuuman alkuperäinen tai 2. sukupolvi, uudelleenkäynnistysprosessi on melkein sama kuin kasvotunnuksella varustettujen iPhone-laitteiden kanssa. Katso.

Vaihe 1. Pidä Yläpainikeja joko Ääni kovemmalle tai Äänenvoimakkuutta pienemmälle laitteen oikealta puolelta. Jätä molemmat painikkeet, kun näet liukusäätimen.

Vaihe # 2. Vedä liukusäädintä vasemmalta oikealle.

Vaihe # 3. Odota vähintään 30 sekuntia.

Vaihe # 4. Kytke iPadisi päälle Face ID: llä pitämällä Yläpainiketta painettuna. Jätä se, kun näet Apple-logon näytöllä.

Siinä kaikki, kaveri!

Kirjautua ulos…

Tämä on tavallinen tapa, jolla voit käynnistää minkä tahansa iPhonen tai iPadin uudelleen. On kuitenkin myös mahdollista käynnistää laite uudelleen ilman virta- tai kotipainikkeita. Lopuksi, jos yksinkertainen uudelleenkäynnistys tai pakotettu uudelleenkäynnistys ei pysty ratkaisemaan kohtaamaasi ongelmaa, sinun on ehkä käytettävä palautustilaa tai DFU-tilaa. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos sinulla on muita kysymyksiä.

Lue myös:

  • Näyttökuvan ottaminen iPhonessa ja iPadissa
  • Tapoja säästää akkua iPhonessa
  • Kuinka asettaa automaattinen vastaus tekstiviesteihin iPhonessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found