Parhaat sähköpostisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kiireisessä elämässämme sähköpostin hallinta on välttämätöntä asioiden seuraamiseksi. Onneksi monet sovellukset voivat auttaa. Niillä kaikilla on hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten useiden postilaatikoiden käsittely yhdessä paikassa, räätälöidyt asetukset, edistyneet suodattimet jne. Tämä voi tehdä elämästä paljon helpompaa, varsinkin kun sitä käytetään yhdessä muiden tuottavuusohjelmien kanssa. Joten mene eteenpäin ja hallitse postilaatikkosi näiden parhaiden sähköpostisovellusten avulla iPhonelle ja iPadille.

 1. Apple Mail -sovellus
 2. Yahoo sähköposti
 3. Microsoft Outlook
 4. Gmail - Googlen sähköposti
 5. Edison Mail
 6. Spark Mail - sähköposti Readdle-palvelulla
 7. myMail
 8. Sininen sähköposti
 9. Citrix Secure Mail
 10. Newton Mail
 11. Proton Mail
 12. Lentoposti

1. Apple Mail -sovellus

Oletussähköpostisovellus iPhonessa ja iPadissa tarjoaa runsaasti ominaisuuksia sähköpostien hallintaan helposti. Voit lisätä useita tilejä ja synkronoida ne laitteiden välillä. Lisäksi on helppoa järjestää ketjuja ja pysyä ajan tasalla.

Lisäksi voit luoda upeita viestejä täydellisellä tekstimuotoilutyökaluilla. Lisää liitteitä vain muutamalla napautuksella ja merkitse, arkistoi, poista tai merkitse keskusteluja pyyhkäisemällä. Voit jopa estää ei-toivotut lähettäjät ja mykistää yksittäisten viestiketjujen ilmoitukset.

Katsotaanpa nyt joitain parhaita Apple Mail -sovellusvaihtoehtoja.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Yahoo Mail

Yahoo Mail sisältää tyylikkään käyttöliittymän ja tekee siitä melko yksinkertaisen käsitellä sähköposteja. Parasta tästä sähköpostisovelluksesta on 1000 Gt ilmaista pilvitallennustilaa. Siksi sinulla on aina runsaasti tilaa arvokkaiden tietojen säilyttämiseen.

Tämä sovellus tukee jopa muita kuin Yahoo-sähköpostiosoitteita, kuten Gmail, Outlook, AOL ja muita. Mukavuudestasi riippuen voit mukauttaa pyyhkäisyeleitä käsittelemään viestejä taitavasti.

Hinta: Ilmainen (Yahoo Mail Pro kuukausittain - 0,99 dollaria)

ladata

3. Microsoft Outlook

"Microsoft Outlook" on helposti kattavin sähköpostisovellus iOS: lle. Sovelluksen avulla voit tuoda kaikki sähköpostitilit ja kalenterit yhteen paikkaan. Joten voit hallita postilaatikkoa ja ajoittaa myös sähköpostin lähettämisen myöhemmin.

Pyyhkäisyn avulla voit ajoittaa, poistaa ja arkistoida viestejä helposti. Selaa OneDriven, Dropboxin kanssa synkronoituja tiedostojasi ja liitä ne helposti sähköpostiisi. Lopuksi Outlook-sähköpostisovelluksella on tuki monille kielille, mukaan lukien ranska, afrikaans, galicia, saksa, kreikka jne.

Hinta: Ilmainen (Microsoft 365 Personal - 6,99 dollaria)

ladata

4. Gmail - Googlen sähköposti

Tuottavuusluokan ykkössovellukseksi luokiteltu ”Gmail” on epäilemättä huipputason sähköpostisovellus kaikilla alustoilla. Sen avulla voit vaihtaa useiden tilien välillä helposti. Voit kumota lähetyksen, jotta virheet eivät kiusaa sinua.

Nopealla pyyhkäisyllä voit arkistoida tai poistaa sähköposteja. Tarkista sähköpostisi ketjutetuilla keskusteluilla ja vastaa nopeasti Google-kalenterin kutsuihin. Koska Gmail on yhteensopiva monien kielten kanssa, voit kommunikoida parhaalla kielelläsi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Edison Mail

Ohjaa ylivuotavaa postilaatikkoa tämän iPhonen ja iPadin sähköpostisovelluksen intuitiivisten ominaisuuksien avulla. Voit esimerkiksi määrittää ilmoitusasetukset, perua roskapostin, estää ei-toivotut lähettäjät jne.

Siinä on uskomattoman nopea tekoälypohjainen hakutyökalu, jonka avulla löydät etsimäsi hetkessä. Se toimii samanaikaisesti kaikilla lisätyillä sähköpostitileilläsi. Sovellus paranee entisestään, kun sitä käytetään samanaikaisesti Macissasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 5,99 dollaria)

ladata

6. Spark Mail - sähköposti Readdle-palvelulla

Ota mukaan sähköpostin tulevaisuus tämän nopean ja intuitiivisen sovelluksen modernilla suunnittelulla. Sen avulla näet tärkeimmät ja automatisoitavat tehtävät, jotta saat todella henkilökohtaisen kokemuksen, joka parantaa tuottavuuttasi.

Merkittävimmän ominaisuuden avulla voit tehdä yhteistyötä tiimikavereiden kanssa ammattilaisten sähköpostien laatimisessa reaaliaikaisen editorin avulla. Voit myös kutsua joukkuetovereita keskustelemaan tietyistä ketjuista ja pitämään asiaankuuluvat ihmiset ajan tasalla.

Hinta: Vapaa

ladata

7. myMail

Mikä tekee "myMail" -kohdasta tarkistamisen arvoisen, on täysi valikoima mukautuksia. Aivan kuten kaikki muut kollegansa, sen avulla voit myös lisätä useita tilejä vaivatonta hallintaa varten. Lisäksi voit asettaa hiljaisen ajan kullekin tilille, mikä voi olla erittäin hyödyllistä käsiteltäessä useita sähköpostitilejä.

Toinen ominaisuus, joka tekee siitä erottuvan, on henkilökohtaiset ilmoitukset. Voit suodattaa ilmoituksesi useiden asioiden, kuten kansioiden, sosiaalisten verkostojen, verkkotunnusten, sähköpostiosoitteiden jne. Mukaan. Suosittujen palveluiden profiilikuvien ja kuvakkeiden avulla pystyt navigoimaan sähköposteissasi nopeammin.

Hinta: Vapaa

ladata

8. BlueMail

Tyylikäs muotoilu, Blue Mail tarjoaa mahdollisuuden hallita rajoittamatonta määrää sähköpostitilejä. Värikoodaustoiminnon avulla saat helposti selville, mikä sähköpostitili on saanut viestin.

Huomattava piirre on People Toggle, jonka avulla voit vähentää postilaatikon sotkua ja mukauttaa näkymääsi. Avatarin napauttaminen näyttää kaikki keskustelut sähköpostin osallistujien ja sinun välillä.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Citrix Secure Mail

Jos yksityisyys ja luotettavuus ovat prioriteettejasi, tämä iOS-sähköpostisovellus on käyttökelpoinen vaihtoehto. Se pitää tietosi turvassa ja tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja helpottaakseen sekä yksityishenkilöiden että yritysten elämää.

Voit lisätä useita tilejä ja luoda erillisen kansion liitteille. Tämä helpottaa tiedostojen löytämistä. Lisäksi sovellus toimii saumattomasti muiden työkalujen kanssa, kuten Skype for Business, Citrix Files, Citrix QuickEdit ja GoToMeeting.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Newton Mail

Newton Mail on luultavasti monipuolisin sähköpostisovellus iPhonelle ja iPadille. Tämä sovellus toimii saumattomasti monien suosittujen palveluiden kanssa, kuten Gmail, Exchange, Yahoo Mail, Hotmail / Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 ja kaikki IMAP-tilit.

Se tarjoaa lukutilan jokaiselle lähettämällesi sähköpostille ja integroi useita tuottavuussovelluksia, kuten Todoist, Evernote, OneNote, Pocket, Trello, Wunderlist ja Instapaper. Siksi voit suorittaa tehtävän poistumatta sovelluksesta.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Proton Mail

ProtonMail on luettelon kärjessä turvallisuuden suhteen. Se käyttää ainutlaatuista matemaattista end-to-end-salausta sähköposteihisi. Tämä tarkoittaa sitä, että viesti on salattu lähettäjän päästä ja voidaan purkaa vain vastaanottajan lopussa.

Lisäksi voit lukita lähetetyt viestit salasanoilla, ja niillä voi olla jopa vanhentumispäivä. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, ja siellä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten etäkirjautuminen, postisuodattimet, automaattinen vastaus ja paljon muuta. Katso kaikki yksityiskohdat tarkasta tarkastuksestamme.

Hinta: Ilmainen (ProtonMail Plus 1 vuosi - 59,99 dollaria)

ladata

12. Lentoposti

Tämä on suhteellisen uusi sovellus kentällä, mutta tarjoaa lupaavia mahdollisuuksia. Se tukee 3D Touchia, asiakirjojen nopeaa esikatselua, korkealaatuista PDF-tiedostojen luomista ja tehokasta integrointia muihin sovelluksiin ja palveluihin sujuvan työnkulun takaamiseksi.

Tämän sovelluksen ydin on työnkulun mukauttaminen, mikä tekee ilmoitusten torkuttamisesta tarpeen mukaan, roskapostin jne. Välttämisen. ICloud-synkronointi varmistaa, että kaikki tilisi ja asetuksesi pysyvät synkronoituna.

Hinta: Ilmainen (Airmail Pro kuukausittain - 2,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Joten mikä on ensisijainen sähköpostisovelluksesi iPhonelle ja iPadille? Sano mielipiteesi alla olevissa kommenteissa. Haluat ehkä myös tarkistaa parhaat Mac-sähköpostisovellukset.

Voit myös lukea nämä:

 • Oletussähköpostitilin vaihtaminen iPhonessa
 • Parhaat puhelinvastaaja iPhone-sovellukset
 • Parhaat Apple Watch -sähköpostisovellukset
 • Yahoo-sähköpostitilin poistaminen pysyvästi

Uusimmat viestit