Parhaat iPhone SE -näytönsuojat vuonna 2021

Aiemmin julkaisimme parhaat puskurikotelot iPhone SE: lle ja karkaistusta lasista valmistetut näytönsuojat. Ja nyt olemme taas palaamassa parhaisiin iPhone SE: n näytönsuojiin. Applen uusi pieni mestariteos on pienempi, mutta se lisää myös putoamisriskiä. Pidä tämä ajatus mielessä ja olemme valinneet muutaman näytönsuojapinoista. Luettelo koostuu muovista ja lasista valmistetuista näytönsuojista. Tämä tarkoittaa, että jokaisella on valintansa luettelosta.

1. Supershieldz

Supershieldz-näytönsuoja iPhone SE: lle tulee pakkauksen sisällä 6 määrällä. Suojakalvo tarjoaa suuren läpinäkyvyyden iPhone-näyttöä katseltaessa. Lisäksi näyttöä kosketettaessa ei ole juurikaan havaittu eroa, mikä on lisäetuna. Viimeisenä, näytönsuojalla on naarmuuntumaton pinnoite pidempään käyttöikään.

USP: Todellinen kosketusherkkyys

Tutustu Amazoniin

2. amFilm

AmFilm-näytönsuoja on erittäin ohut, melkein kuin ei olisi elokuvaa lainkaan iPhone SE: ssä. Tämä tarjoaa voita kosketuskokemuksen ja läpinäkyvyydessä ei myöskään havaita melkein mitään eroa. Pakkauksen sisällä on kolme elokuvanäytönsuojaa iPhone SE: lle. Lopuksi, kalvo ei jätä jäännöksiä sen poistamisen jälkeen.

USP: Kolmikerroksinen PET-kalvo

Tutustu Amazoniin

3. Herra Shield

"Herra. Kilpi ”olet katsonut kaikkia näkökohtia. Ominaisuus, joka tekee siitä toimivamman näytönsuojan, on tarkka aukko ja tarvittava vahvuus rikkoutumisen estämiseksi. Lisäksi pyöristetyt reunat mahdollistavat näytönsuojan asentamisen tahattomasti ja tarjoavat koko näytön kattavuuden.

Puhuessaan selkeydestä, herra Shield on saanut laadun vastaamaan yrityksen parasta. Korkean herkkyyden ansiosta se varmistaa, ettei kosketusnäytön herkkyys ole viivästynyt. Lisäksi kolmen paketin saatavuus ja elinikäinen takuu tekevät siitä täydellisen paketin.

USP: Särkymisenesto

Tutustu Amazoniin

4. Tech Armor

Vielä yksi karkaistun lasin näytönsuoja liittyy luetteloon. Tämä on Tech Armorilta ja se on melko vaikuttava. Ensiluokkainen ballistinen lasisuoja on naarmuuntumaton ja suojaa myös iPhonen SE-näyttöä rikkoutumiselta putoamisen tai säännöllisen kulumisen takia. Muita ominaisuuksia ovat kuplaton asennus, pölyn ja liankestävyys, teräväpiirtotarkkuus ja suuri kosketustarkkuus.

USP: Ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

5. Isot kirjaimet

Isojen kirjainten näytönsuoja on melkein timantti sinulle. Jos luulet sen olevan liioittelua, haluan kertoa teille, että timantin kovuus on 10H, ja tämän näytönsuojan kovuus on 9H. Elokuva on valmistettu aidosta karkaistusta lasista, jonka reunat ovat pyöristetyt, jotta iPhone-näyttö olisi sujuvaa.

Tuotemerkki on käyttänyt silikonipäällystämätöntä liimaa, joka ei vaikuta kosketusherkkyyteen. Silikoniliima varmistaa, ettei kuplia jää asennuksen aikana.

USP: Silikoniliima

Tutustu Amazoniin

6. Spigen

Spigen on arvokas vaihtoehto antaa kosketusnäytölle pitkäaikaista hoitoa. Koteloystävällisen muotoilun ja tarkkojen aukkojen ansiosta se sopii virheettömästi näytölle. Koska kuplia ei ole, et törmää ongelmiin, kun asennat näytönsuojaa.

Kovuuden takia voi mukavasti kestää jopa ikäviä iskuja. Näyttö ei anna lian tai pölyn kasaantua. Tämän seurauksena se ei menetä selkeyttä ja reagointikykyä.

USP: Tapausystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona

Näytönsuojusten on oltava ensimmäiset älypuhelinten lisävarusteiden luettelossa, koska ne suojaavat puhelimesi herkkää näyttöä. Kun teet päätöksen, tarkista kunkin elokuvasuojan kaikki ominaisuudet ja tekniset tiedot ja osta sitten parhaat suojat iPhone SE: lle.

Voit viitata:

  • iPhone SE Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone SE -kotelot
  • Parhaat iPhone SE Bluetooth-kaiuttimet

Kaipasimmeko muuta mahtavaa näytönsuojaa iPhone SE: lle? Kerro meille kommentoimalla alla.

Uusimmat viestit