5 parasta iPad Mini -koteloa vuonna 2021

Applen oletusarvoinen iPad Mini SmartCover tekee erinomaisen työn pitää iPad Mini turvassa. Se tulee näyttöön. Jos SmartCover on hukkunut tai yllättynyt, muista, että se ei ole "täydellinen suoja". Ei loukkausta, mutta Applen SmartCover ei ole hyvä tarjous 40 dollaria. Markkinat ovat täynnä runsaasti iPad Minin koteloita. Löydät todennäköisesti jokaisesta suuresta tuotemerkistä, kuten Otterbox (jolla on Defender-sarja iPad Minille) tai Case-Mate. Olemme kuitenkin asettaneet kohteemme kouralliseen iPad minikoteloihin, jotka täyttävät iPad minia koskevat säännöt.

1. Ztotop

Etsitkö tyylikästä folio-koteloa iPad Minille? Ztotopin pitäisi olla melko hyvä vaihtoehto.

Kansi on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta ja siinä on suuri etutasku, jonka avulla voit tallentaa kortteja ja käteistä turvallisesti. Pehmeällä sisävuorella se voi myös absorboida iskuja.

Kahden liukastumattoman uran avulla voit nauttia handsfree-median katselusta. Lisäksi Ztotop iPad Mini -kotelossa on kahdeksan kaunista värivaihtoehtoa, mukaan lukien ruskea, musta, punainen ja paljon muuta.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. OtterBox-PUOLUSTUSSARJA

Onko iPad Minin tinkimätön suoja suoraan tutkan päällä? Miksi et valitsisi OtterBox DEFENDER -sarjaa, jolla on poikkeuksellisen kestävä kotelo.

Kotelossa on kolminkertaiset puolustuskerrokset, jotka takaavat tabletin luotettavan suojan. Parasta tässä kannessa on kuitenkin se, että se ei näytä lainkaan isolta.

Suojateline varmistaa, että sinulla on mukavampi handsfree-kokemus. Lisäksi sisäänrakennettu näytönsuoja tarjoaa lisäsuojaa suurelle näytölle.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

3. Tyylikäs valinta

Elegant Choise on suunniteltu tyylikkääksi suojakoteloksi. Aivan kuten DEFENDER-SARJASSA, siinä on myös kolmikerroksiset rakenteet, jotka kestävät iskuja.

Liukastumisen estävä ulkopinta tarjoaa kaivatun otteen, kun taas reagoivat painikkeet tarjoavat kosketettavaa palautetta.

Lisäksi siinä on sisäänrakennettu jalusta, joka parantaa handsfree-kokemustasi. Lisäksi Elegant Choise -suojakotelossa on seitsemän houkuttelevaa väriyhdistelmää.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Dteck

Entä, kun valitset tabletillesi kiehtovan suunnittelijakotelon? Dteck on kauniisti suunniteltu ja siinä on tonnia eloisia värejä upeilla kuvioilla. Joten jos metsästät näyttelyitä, sinun ei tarvitse katsoa pidemmälle.

Kotelo on veistetty pehmeästä PU-nahasta ja siinä on sileä sisustus vastustamaan pieniä iskuja. Jalustatoiminnon avulla voit asettaa tabletin vaakasuunnassa etukannen avulla elokuvien katseluun mukavasti. Lisäksi tässä folio-kotelossa on myös kolme korttipaikkaa ja rahatasku.

USP: Houkutteleva kuvio

Tutustu Amazoniin

5. JETech

Jos haluat esitellä iPad Mini: n ohut kotelo, kokeile JETechiä. Kotelo näyttää melko kompaktilta ja sopii tiukasti tabletin ympärille.

PU-nahkapäällyste tuntuu miellyttävältä ja tarjoaa myös paremman pidon. Tukevan PC-kotelon ansiosta se voi kestää myös vahingossa tapahtuvia putoamisia.

Magneettisuljin tukee automaattista lepotilaa ja herätystoimintoa pidentääksesi tablet-laitteen akun kestoa. Lisäksi JETech on saatavana seitsemässä lumoavassa värivaihtoehdossa, kuten sininen, vihreä, musta ja paljon muuta.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset! Luulen, että olet nauttinut iPad Mini -kuorien tutkimisesta kanssani.

Valintasi?

Nyt on sinun vuorosi kertoa meille suosikkikotelostasi iPadille. Jos haluat sisällyttää minkä tahansa tapauksen yllä olevaan kokoonpanoon, kerro siitä meille myös.

Älä missaa myös seuraavia pyöristyksiä:

  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -kotelot
  • 12,9 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot
  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 9,7 tuuman iPad-kotelot

Mikä on suosikkisi iPad-kotelon valmistaja ja miksi? Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found