Paras selfie-tikku iPhone 7: lle ja iPhone 7 Plus: lle vuonna 2021

Tämä on mobiilivalokuvauksen ikä parhaimmillaan. Uusimmalla iPhonella on vertaansa vailla oleva kamera, joten useimmat meistä eivät koskaan pidä kiinni sieppaamasta kuumia selfieitä missä ja milloin tahansa. Siksi on tarkoituksenmukaista tehdä upea kokoelma parhaista selfie-tikuista iPhone 7: lle ja iPhone 7 Plus: lle.

Joten, jos et koskaan halua päästää irti ikimuistoisia hetkiä tai sinulla on valtava taipumus sieppata ihastuttavia selfiejä, olemme peittäneet hienoimmat selfie-tikut. Mikä tekee heistä niin ainutlaatuisia, on täydellinen mukavuus, jonka he tuovat näytelmään. Olipa kyseessä upea muotoilu tai edistynyt tekniikka, nämä selfie-tikut on siunattu ominaisuuksilla, jotka parantavat itsesi kokemusta. Katsotaanpa ulos!

 1. BlitzWolf
 2. TimeLED
 3. Anker
 4. GEANOV
 5. Foneso
 6. Yoozon
 7. Mpow
 8. CamKix
 9. MoKo
 10. iOttie

1. BlitzWolf

BlitzWolf on ensiluokkainen selfie-keppi, jossa on 3-in-1-toiminnot. Voit käyttää sitä myös kätevänä jalustana videoiden kuvaamiseen ja kauniiden otosten sieppaamiseen. Sisäänrakennetulla kaukosäätimellä sen avulla voit napsauttaa kuvia ilman epätarkkuutta.

360 asteen käännettävä puhelimen pidike tarjoaa sinulle haluamasi vapauden ottaa valokuvia useista kulmista. Sen pituutta voidaan pidentää välillä 10,6 ”-26,77”. Lyhyellä pituudella voit kaapata lähikuvia ja hyödyntää pidempää ryhmäkuvien ottamista.

USP: 360 asteen käännettävä puhelimen pidike

Tutustu Amazoniin

2. TimeLED

TimeLED on merkin päällä, kun on kyse selfie-ajan parantamisesta. Sen lisäksi, että se on kätevä selfie-keppi, se toimii myös hyödyllisenä jalustana. Joten, jos olet kiinnostunut kuvaamaan videoita tai ottamaan upeita kuvia, saat mahdollisuuden sytyttää mobiilivalokuvasi aplombilla.

Sisäänrakennettu kaukosäädin tuo peliin enemmän mukavuutta. Voit kääntää puhelimen pidikettä jopa 360 °, jotta voit napsauttaa kuvia eri kulmista. Valmistettu korkealaatuisesta ABS- ja PC-materiaalista, se on uskomattoman kestävä ja sillä on 18 kuukauden takuu.

USP: ABS- ja PC-materiaali

Tutustu Amazoniin

3. Anker

Anker-selfie-tikku on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät halua tinkiä laukausten laadusta. Alumiiniseosrunko vahvistaa rakennettaan. Pehmeällä ja kämmenystävällisellä kahvalla saat paljon paremman otteen. Joustavan puhelintelineen avulla voit napsauttaa kuvia useista kulmista.

Bluetooth-yhteyden avulla voit liittää selfie-tikku iPhoneen välittömästi. Rannehihna auttaa pitämään laitetta tukevasti kiinni upeiden kuvien saamiseksi. Mikä tärkeintä, sen akku kestää 20 tuntia täyteen ladattuna. Lisäksi saat tälle tuotteelle 18 kuukauden takuun.

USP: Joustava puhelinteline

Tutustu Amazoniin

4. GEANOV

GEANOVin kaltainen huippuluokan selfie-tikku ansaitsee erityisen maininnan tässä eliittiliigassa. Se, mitä olen huomannut ihailtavaksi, on trendikäs taitettava muotoilu. Tämä tarkoittaa, että voit taittaa kepin vaivattomasti ja viedä sen mihin tahansa.

Toinen merkittävä ominaisuus on 1500 mAh: n akku, joka auttaa sitä kestämään pitkään latausten välillä. Mitä toiminnallisuuteen tulee, sillä on melko hyvä rooli sekä jalustalla että selfie-kepillä. Lisäksi voit valita sen useissa väreissä, kuten kulta, valkoinen ja ruusukulta.

USP: Pitkä akun käyttöikä

Tutustu Amazoniin

5. Foneso

Kuin laajennettu selfie-tikku hämmästyttävällä tekniikalla upeiden valokuvien ottamiseen? Foneso-selfie-keppi voi olla täydellinen panoksesi, kun olet napsauttamassa valokuvia mistä tahansa kulmasta.

Tässä selfie-kepissä on luistamaton silikoni, jonka avulla se voi pitää pitosi täydellisesti. Rannehihnan avulla voit pitää sen kädessäsi kätevästi. Kalansilmälinssin avulla on uskomattoman helppoa kaapata erinomaisia ​​kuvia. Koko paketti sisältää Bluetooth-kauko-ohjaimen, kalansilmäobjektiivin, sulkurengas, rannehihnan ja metallijalan.

USP: Melko pehmeä sisustus

Tutustu Amazoniin

6. Yoozon

Yoozon luopuu saumattomasti selfie-kepin ja erittäin kannettavan jalustan roolista. Joten, kun haluat kuvata kuumin selfietä, se toimii tehokkaana tikkuna sieppaamaan sekä laajakulma- että lähikuvia.

Napsautettavien kuvien tyypistä riippuen voit pidentää pituutta 7,9 tuumasta 26,6 tuumaan. Voit kääntää telineen päätä jopa 360 ° ottaaksesi valokuvia halutusta kulmasta.

Sisäänrakennetun 65 mAh: n akun ansiosta Yoozonin avulla voit ottaa tonnia valokuvia kerralla. Lisäksi voit valita tämän kestävän kepin kahdessa värissä: musta ja sininen.

USP: Pitkä akun käyttöikä

Tutustu Amazoniin

7. Mpow

Mpow iSnap X: llä on kaikki ominaisuudet, jotta se olisi hyvä voimavara selfie-ammuntaasi varten. Kevyt muotoilu ja joustava puhelinteline antavat sille edun suurten monopodien yli. Siinä on sisäänrakennettu Bluetooth-kaukosäädin, jonka avulla voit ottaa erinomaisia ​​kuvia vaivattomasti.

270 asteen säädettävä pää tarjoaa halutun mukavuuden ottaa selfietä eri kulmista. Taitettavan muotoilun avulla voit kuljettaa Bluetooth-selfie-tarraa helposti. Mukana on myös rannehihna, jonka avulla voit pitää monopodia tukevasti.

USP: 270 asteen säädettävä pää

Tutustu Amazoniin

8. CamKix

Pidän CamKix-selfie-tikkuista uskomattomasta mukavuudesta, jonka avulla se voi ottaa kuvia. IPhonen liittämisessä selfie-tikkuun ei ole mitään ongelmaa.

Bluetooth-kauko-ohjaimen avulla voit ottaa nopeasti muistettavia kuvia. Teline voidaan säätää asettamaan iPhone oikein.

Pienikokoinen muotoilu auttaa kantamaan sitä vaivattomasti. Lisäksi voit valita CamKixin useilla väreillä, kuten vihreällä, mustalla ja vaaleanpunaisella.

USP: Täysin laajennettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. MoKo

Etsitkö selfie-keppiä, joka on suunniteltu upeaan selfie-aikaan? MoKon on oltava huippuluokan osto.

Mikä erottaa tämän monopodin on muodikas muotoilu. Tarvittaessa se myös jättää hyödyllisen jalustan roolin. Ja kun kaukosäädin on mukana, viileiden kuvien napsauttaminen ei ole koskaan iso kysymys. Mukavan otteen ansiosta se ei vain pidä laitettasi tukevasti, vaan tarjoaa myös tarvittavan mukavuuden kaapata merkittävät hetket.

Valmistettu korkealaatuisesta alumiinimateriaalista, se on ruostesuojattu ja erittäin kestävä. Taitettavan rakenteen ansiosta voit kuljettaa tätä monopodia missä tahansa tarvittavalla mukavuudella.

USP: Kestävä rakennettu

Tutustu Amazoniin

10. iOttie MiGo Mini

Etsitkö ultramodernia selfie-keppiä iPhonellesi? iOttie MiGo Mini voi täyttää toiveesi élanin kanssa.

MiGo Minissä on säädettävä teline, joka varmistaa, että sinulla on haluamasi kulma laukauksellesi. Valmistettu korkealaatuisesta alumiinimateriaalista, se on kestävä.

Voit pidentää sitä 9: stä 28 tuumaan mukavasti. Lisäksi iOttie MiGo Mini on saatavana kahtena värinä, kuten mustana ja valkoisena.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Paketoida

Joten sieppaa jokainen hetki kauniisti säilyttääksesi sen ikuisesti. Näiden korkealaatuisten selfie-tikkujen avulla voit ottaa silmiinpistäviä kuvia vaivattomasti. Minkä selfie-kepin valitset iPhonellesi? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluaisit katsoa:

 • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autotelineet
 • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autolaturit
 • iPhone 7/7 Plus -virtapankit
 • Arvostelu: AirSelfie, AIR PIX

Uusimmat viestit