Parhaat taajuuskorjainsovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Aivan kuten kuuntelemasi musiikkilaji, suosima äänilähtö voi myös olla erilainen. Jotkut saattavat esimerkiksi pitää siitä iskevänä ja toiset haluavat selkeää, tasapainoista ääntä. Ja vaikka iPhonen sisäänrakennetulla taajuuskorjaimella on useita vaihtoehtoja, se ei anna täydellistä hallintaa. Onneksi nämä parhaat taajuuskorjainsovellukset iPhonelle ja iPadille voivat auttaa sinua mukauttamaan äänikokemustasi kuunteluasetuksiksi.

 1. Taajuuskorjain Fx
 2. Taajuuskorjain + HD-musiikkisoitin
 3. Puomi: Bassokorostin ja taajuuskorjain
 4. Flacbox: FLAC-soittimen taajuuskorjain
 5. Taajuuskorjain Pro +
 6. Taajuuskorjain ja bassotoiminto
 7. jetAudio - MP3-musiikkisoitin
 8. Musiikkisoitin X - taajuuskorjain DJ
 9. Evermusic Pro
 10. Taajuuskorjain

1. Taajuuskorjain Fx

Ei vain yksinkertaisilla taajuuskorjaimen säätöillä, Equalizer Fx, voit parantaa musiikkia tai äänenlaatua makusi mukaan. Käytä sisäänrakennettuja genre-esiasetuksia tai luo nopeasti mukautettu esiasetus 7-kaistaisella taajuuskorjaimella.

Se sisältää melkoisen hämmästyttäviä ominaisuuksia, mukaan lukien voimakkaat bassotehostefektit, yli kahdeksan houkuttelevaa taajuuskorjaimen visualisointia ja DJ-siirtymiä. Lisäksi! Voit käyttää pilvimusiikkia, toistaa offline-tilassa, luoda ja hallita soittolistaa helposti.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

2. Taajuuskorjain + HD-musiikkisoitin

Jos olet musiikin junkie, tässä on all-in-one-musiikkisoitin, jonka hupun alla on paljon ominaisuuksia. Ensinnäkin siinä on 7-kaistainen taajuuskorjain, bassotoiminto, 10 taajuuskorjaimen esiasetusta, mukautetut esiasetukset, AirPlay-yhteensopivuus, erinomaiset visualisointilaitteet, jonojärjestelmä ja uniajastin.

Equalizer + tuo kaiken musiikkisi iTunesista, Google Drivesta tai Dropboxista yhdelle alustalle. Kätevän offline-tilan ansiosta voit toistaa sitä ilman Internetiä tai WiFi: tä. Lisäksi se voi myös optimoida äänenlaadun automaattisesti käytettävien kuulokkeiden mukaan.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

3. Boom: Bass Booster & Equalizer

Rakastatko kuunnella musiikkia parilla kuulokkeita tai nappikuulokkeita? No, Boom voi lisätä 3D-surround-äänen taikuuden koko kokemukseen. Sen lisäksi saat bassoäänivahvistimen, 16-kaistaisen taajuuskorjaimen, 29 käsityönä valmistettua taajuuskorjaimen esiasetusta ja paljon muuta.

Boom tarjoaa liiketoiminnan viimeisimmän trendin ymmärtämisen saumattomasti musiikin suoratoistopalveluille, kuten Spotify ja TIDAL. Voit myös suoratoistaa yli 40 000 maailmanlaajuista radioasemaa ja podcasteja samalla kun hienosäätää niiden lähtöä mieltymystesi mukaan.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

4. Flacbox: FLAC-soittimen taajuuskorjain

Tehokas musiikkisoitin ja latausohjelma, jossa on sisäänrakennettu äänen taajuuskorjain ja bassotoiminto. Olipa MP3 tai WMA, iCloud tai HiDrive, Flacbox tukee lukemattomia äänimuotoja ja offline- tai online-tallennuspalveluja.

Ammattitason äänen tasausasetuksilla voit tehdä musiikista todella oman. Esimerkiksi, jos ääni ei ole tarpeeksi kovaa, voit nopeasti muuttaa esivahvistimen vahvistusta. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat musiikin automaattinen synkronointi, toistonopeuden hallinta, äänikirjanmerkit ja taustamoodi.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

5. Taajuuskorjain Pro +

Tässä taajuuskorjainsovelluksessa on erittäin optimoitu tasoitusalgoritmi, joka kuluttaa paljon vähemmän akkua kuin muut vastaavat sovellukset. Voit nauttia laadukkaasta tasauksesta ilman vääristymiä.

Se on hieno lisäpuhelulle iPhonessa tai hienosäätää ääntä autossa. Se auttaa hienosäätämään ääniä niin, että mitä kuunteletkin, kuulostaa upealta, olipa kyseessä sitten metalli, kantri, räppi tai jokin muu.

Hinta: $2.99

ladata

6.Equalizer & Bass Booster

Koe hämmästyttävä musiikin selkeys valmiiden esiasetusten ja basson säätämisen avulla. 10-kaistaisella taajuuskorjaimella voit mukauttaa musiikkia vaativaan makuun. Ja 20 esiasetusta lisää hauskaa.

Täysimittainen mediasoitin ja uniajastin varmistavat, että sinulla on kaikki olennaiset ominaisuudet musiikkiajan lisäämiseen. Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on tuki useille äänimuodoille, kuten MP3, FLAC jne.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

7. jetAudio - MP3-musiikkisoitin

Merkittävä asia jetAudiossa on sen helppokäyttöinen käyttöliittymä ja laaja äänitiedostomuotojen yhteensopivuus. 16 taajuuskorjaimen esiasetuksen lisäksi siinä on myös 10/20 bändin graafinen taajuuskorjain niille, jotka rakastavat oman äänikokemuksen mukauttamista.

Voit myös tallentaa taajuuskorjaimen mukautukset ja soveltaa sitä muihin vastaaviin soittolistoihin. jetAudiossa on myös edistyneitä toistotoimintoja, kuten toistonopeuden hallinta, ristihäivytys, ReplayGain, äänenkorkeuden korjaus ja AGC.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

8. Musiikkisoitin X - taajuuskorjain DJ

Erityisesti iTunesille suunniteltu Music Player X on kevyt ja toimiva musiikkisoitin. Ja vaikka se on melko yksinkertainen, se onnistuu pakkaamaan hienoja ominaisuuksia. Aluksi Bass Booster, 5-kaistainen taajuuskorjain, DJ crossfader ja 3D Audio FX.

Sitten se sisältää myös kappaleiden ajastimen, Playlist Managerin ja live-synkronoinnin. Eikä siinä kaikki, voit myös mukauttaa sovelluksen värivalikoimaa. Eli vain musiikki, sovellus on kaikki valmiina tekemään tarjouksesi.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

9. Evermusic Pro

Mikä on pakottanut minut valitsemaan Evermusic Pron, on kyky paitsi piristää musiikkiaikaa ominaisuuksilla, kuten äänen taajuuskorjaimella ja bassotoiminnolla, mutta myös parantaa yleistä kokemusta.

Se on huippuluokan MP3-musiikkisoitin, joka varmistaa, että musiikkiaikasi ei koskaan osu esteeseen, vaikka olisit offline-tilassa. Sisäänrakennetun soittolistanhallinnan avulla voit pitää kappaleesi täydellisesti makusi kanssa.

ID3-tunnisteiden muokkausohjelma on kätevä, kun sinun on muokattava äänitunnisteita helposti. Parasta Evermusic Prossa on kuitenkin se, että voit käyttää sitä mukavana äänikirjojen soittimena.

Hinta: $4.99

ladata

10. Taajuuskorjain

Melko suosittu audiofiilien keskuudessa, tämä on täynnä reunoja upeilla ominaisuuksilla. Mutta tärkeintä on, että taajuuskorjain on tehokas, voit tuoda esiasetuksia sähköpostitse (tai lähettää ne). Ja upean käyttöliittymän ansiosta kaikkea voidaan hallita suoraan sovelluksesta.

Taajuuskorjaimen avulla voit hienosäätää taajuuskorjaimen käyrää vasempaan tai oikeaan korvaan. Voit valita yli 10 melko hyvältä esiasetuksesta, ja musiikin visualisointiin on myös erittäin kätevä spektrianalysaattori.

Hinta: $3.99

ladata

Kirjautua ulos

Musiikki on hyvin henkilökohtainen kokemus. Ja olitpa onnellinen vai masentunut, suosikkikappale voi parantaa, tukea ja kohottaa mielialaasi. Oikea taajuuskorjain-sovellus voi auttaa suuresti, joten suosittelemme, että valitset erän erittäin viisaasti.

Kerro meille valintasi alla olevasta kommenttiosasta. Jos olet hämmentynyt tai sinulla on kysyttävää, ammu rohkeasti meille.

Voit myös lukea:

 • Paras kirjasinsovellus iPhonelle
 • Ilmaiset soittoäänisovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found