Parhaat autolaturit iPhone 6s / 6s Plus -puhelimelle vuonna 2021

Kuuntelet hienoimpia kappaleitasi iPhonen kautta samalla kun nautit rauhallisesta ratsastuksesta. Yhtäkkiä löydät iOS-laitteesi akun juuri kuolemassa. Etkö halua ladata älypuhelinta nopeasti ja turvallisesti varmistaaksesi, että ikimuistoinen matkasi on edelleen jännittävä kaikilla laitteellasi olevilla upeilla kappaleilla? Kymmenen yhteen, olisit! Siksi; Selaa tätä pitkää luetteloa parhaista iPhone 6s / 6s Plus -autolatureista ja valitse luotettava laturi, joka pystyy lataamaan nopeasti.

1. FIMARR

Kun lataat iPhonea autossa, laitteiden turvallisuuden pitäisi olla ensisijainen huolenaihe. Tästä syystä FIMARR on valmistanut täydellisen yhteensopivan autolaturin. Tämä erittäin pienikokoinen autolaturi tarjoaa täyden turvallisuustakuun; Tuote suojaa laitteitasi ylijännitteeltä, lämpötilalta, ylivirralta, oikosululta ja tulelta.

Voit nopeasti löytää portit laitteen lataamiseksi yöllä. Laturissa on kaksi salamakaapelia, joissa on käännettävä liitin, kompakti kuori ja vahvistettu liitos.

USP: 15% nopeampi latausnopeus

Tutustu Amazoniin

2. Ainope

“Ainope” on erittäin kannettava muotoilu ja tehokas latausratkaisu. Alumiiniseosrakenne tekee siitä erittäin kestävän.

CE-, FCC- ja RoHS-sertifikaatit tekevät siitä luotettavamman. Siksi älypuhelimellasi on tarvittava suojaus uhkia vastaan, kuten ylivirta ja oikosulku.

Kaksinkertaiset USB-portit tuottavat 4,8 A: n kokonaistehon, joka riittää käynnistämään laitteesi huippuvaihteella. Lisäksi sinulla on kolme väriä valita musta, punainen ja hopea.

USP: CE-, FCC- ja RoHS-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

3. HUNDA

Tehokas kaapelinhallinta autossa voi tehdä matkastasi nautinnollisen. Lisäksi kaapelit voivat aiheuttaa onnettomuuksia, ellei niitä hallita oikein. HUNDA ymmärtää tämän, ja siksi se on rakentanut joustavan kaapelin autolaturiinsa. Kierretty kaapeli pitää autosi järjestyksessä. Ylimääräisen USB-portin avulla voit ladata kaksi laitetta laitteessasi.

HUNDA ymmärtää myös ajan arvon. Nopeaan lataamiseen laturi tarjoaa 24 W / 4,8 A korkean virtalähteen ja tarjoaa nopeimman mahdollisen latauksen jopa 4,8 ampeeria tai 2,4 ampeeria kohti porttia.

USP: Joustava kaapeli

Tutustu Amazoniin

4. Syncwire

Turvallisen latauksen tarjoamiseksi iPhonelle "Syncwire" on epäilemättä yksi paremmista vaihtoehdoista. Apple MFi sekä UL-, CE- ja FCC-sertifikaatit todistavat, että se on merkki.

Autolaturissa on kaksi USB-porttia ja se tarjoaa 4.8A-kokonaistuloksen, joka on melko hyvä lataamaan useita laitteita yhdellä kertaa. Pääasiassa i-smart-sirun ansiosta se pitää yleiset vaarat, kuten ylikuormitus ja ylikuormitus, poissa. Lisäksi sillä on kompakti mutta kestävä rakenne, joka kestää pitkään.

USP: Apple MFi -sertifioitu

Tutustu Amazoniin

5. RAVPower

RAVPower on tehokas autolaturi, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokas latausratkaisu. 4.8A: n kokonaistuotannon ansiosta se voi ladata iPhonen täydellä nopeudella. ISmart-tekniikan avulla laturi mukauttaa älypuhelimeesi sopivan virran sekä turvalliseen että nopeaan lataamiseen.

Siinä on älykäs piiri, joka takaa välttämättömän suojan oikosululta ja ylijännitteeltä. LED helpottaa virtatilan välilehden pitämistä. Tukevan rakenteen ansiosta tämä iPhone-autolaturi on poikkeuksellisen kestävä. Lisäksi tällä vankalla laturilla on elinikäinen takuu, ja sitä on saatavana kolmessa värissä, kuten musta, punainen ja kulta.

USP: Ennakkovirtapiirin suunnittelu

Tutustu Amazoniin

6. Gembonics

Gembonics esittelee puhtaan valkoisen Apple Mfi -sertifioidun autolaturin. IPhone 6s ja 6s Plus -laitteiden lisäksi tämä laturi on yhteensopiva useiden iOS-laitteiden kanssa. Yksi Mfi-sertifioidun autolaturin ostamisen eduista on, että se lataa laitteitasi ilman virheilmoituksia.

Laturi tunnistaa laitteesi nopeasti ja toimittaa latauksen vastaavasti. Ja sitten laturi antaa sinulle nopeimman mahdollisen latauksen. Laitteesi turvallisuuden vuoksi se lopettaa lataamisen automaattisesti, kun on olemassa ylilatauksen tai ylijännitteen vaara.

USP: Turvallinen ja luotettava

Tutustu Amazoniin

7. GemDox

Riippumatta siitä, minkä iOS-laitteen omistat, GemDoxin autolaturi tuottaa nopeimman latauksen. Tämän laturin merkittävä ominaisuus on yhteensopivuus uusimpien ja vanhojen Apple-laitteiden kanssa; Voit ladata iPhonesi ja iPadisi ilman virheitä. Lataa iPhonesi liikkeellä ollessasi ja ole yhteydessä ystäviin ja perheeseen.

Tällä rahalaitossertifioidulla salama-autolaturilla on pitkä käyttöikä, joka ei putoa palasiksi toistuvassa käytössä. Tuotteessa on 3,3 jalan kaapeli, jonka avulla voit ladata laitteitasi ollessasi auton takaistuimella.

USP: Rahalaitos-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

8. TIKALONG

Tässä on erittäin kätevä ja kevyt mini-autolaturi, joka pitää laitteesi virran päällä tien päällä. Pehmeä LED auttaa paikantamaan portit pimeässä häiritsemättä.

Lisäksi huippuluokan 22AWG-kuparisydän varmistaa latausnopeuden 15% nopeammin kuin muut latauskaapelit. Voit myös ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Älykäs piirirakenne pitää sinut turvassa.

USP: Nopea latausnopeus

Tutustu Amazoniin

9. AmazonBasics

AmazonBasics on yksi tunnetuista iPhone-lisävarusteita myyvistä tuotemerkeistä. Tämä yritys on voittanut miljoonien kuluttajien luottamuksen, ja siksi ihmiset ostavat autolatureita ja muita lisävarusteita luottavaisin mielin. Tämä suora kaapelilla varustettu salamaautolaturi on matkakumppanisi. Suurella tehokkuudella tästä autolaturista tulee pakollinen matkatarvike.

Apple Mfi -sertifioitu autolaturi on yksinkertainen, mutta suorituskykyinen. Voit kytkeä sen suoraan auton DC-sovittimeen nopeaa lataamista varten. Sen 3 jalan pitkä kaapeli varmistaa joustavan sijoituksen autoon.

USP: Joustava sijoittelu

Tutustu Amazoniin

Paketoida!

Joten mikä näistä autolatureista käynnistää iPhonen? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa. Näissä iPhone-autolatureissa pidän kahdesta ominaisuudesta - kompakti muotoilu ja kyky ladata laitetta hyvällä nopeudella. Lisäksi ne ovat erittäin kannettavia ja suojaavat laitettasi oikosulun kaltaisilta uhilta.

Haluat ehkä vilkaista läpi:

  • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -pankit
  • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemat

Uusimmat viestit