Paras iPhone SE -panssarilasi vuonna 2021

Uusi iPhone SE on melko vaikuttava ominaisuuksiltaan, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Applen lippulaite, iPhone 6s. Merkittävä ero näiden kahden välillä on näytön koko ja 3D Touch. Näiden kahden lisäksi kaikki pysyy samana. Vaikka iPhone SE: ssä ei ole 3D Touchia, se ei tarkoita, että se ei tarvitse suojaa. Muuten, iPhone-näytöt ovat paljon kalliimpia kuin luulet. Joten on parempi hankkia yksi parhaista iPhone karkaistusta lasista.

1. YLIKOTE

On parempi suojata iPhone SE: n näyttö luokkansa parhaimmalla kovuudella. Siksi isojen karkaistujen lasien suoja on tässä luettelossa. Sen kovuus on 9H, joka on hieman alle timantin kovuuden 10H: ssa. Se varmistaa, että laitteesi näyttö pysyy ehjänä voimakkaista putoamisista eikä myöskään anna pölyn tai lian tarttua siihen.

USP: Luokkansa paras kovuus

Tutustu Amazoniin

2. OMOTON

Ihmiset ymmärtävät väärin paksuuden kovuutena. Se ei ole aina totta. Sen todistamiseksi Omoton karkaistu lasisuoja on täydellinen esimerkki. Se on vain 0,23 mm paksu, mutta se on melkein yhtä kova kuin timantti, jonka kovuus on 9H.

Liima on käsitelty täydellisesti varmistaakseen, että se ei jätä kuplaa, kun asennat sen iPhone SE: hen. Lopuksi sen mukana tulee kaksi määrää laatikon sisällä.

USP: Laserleikatut mitat

Tutustu Amazoniin

3. Maxboost

Jos Omotonin paksuus ei vaikuttanut sinuun, meillä on karkaistu lasisuoja Maxboost, joka on maailman ohuin näytönsuoja. Se on vain 0,2 mm paksu ja riittävän vahva suojaamaan iPhone SE: n näyttöä.

Sen lisäksi sillä on 99,9%: n kirkkausaste, mikä on melkein sen vieressä, että siinä ei ole lainkaan näytönsuojaa. Lopuksi on olemassa erilaisia ​​määrävaihtoehtoja tämän kirjoitushetkellä.

USP: Ohuin 0,2 mm karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

4. JETech

Toisin kuin Maxboost ja Omoton, JETech-karkaistu lasisuojus on vähän paksumpi. Se on 0,33 mm paksu ja sen kovuus mitataan 9H: ssa. Lisäksi se on erittäin herkkä kosketukselle, erinomainen läpinäkyvyys ja tuntuu melkein näkymättömältä iPhone SE: lläsi. Lisäksi se pitää myös sormenjäljet, pölyn ja lian poissa laskeutumiselta ruudulle.

USP: Korkea vaste ja korkea läpinäkyvyys

Tutustu Amazoniin

5. Voimateoria

On tosiasia yleisesti hyväksytty, että iPhone tuo erinomaisen jälleenmyyntiarvon. Hyvin huollettu laite voi kuitenkin ansaita sinulle muutaman ylimääräisen dollarin. Ja ylläpitääksesi iPhoneasi, tässä on salaisuus: Power Theoryn lasisuoja iPhone SE: lle. Tässä näytönsuojuksessa on japanilainen karkaistu Asahi-lasi, joka suojaa puhelinta lialta, naarmuilta ja halkeamilta.

Täydelliseen ja kuplattomaan asennukseen käytä Power Theoryn työkalua täydelliseen kohdistukseen. Pakkauksesi mukana toimitetaan kaksi lasista valmistettua näytönsuojaa ja muita tarvittavia esineitä. Power Theory tarjoaa sinulle 9H-luokitellun kovan lasin suojan laitteen etukameran, ALS- ja läheisyysantureiden suojaamiseksi.

USP: Kristallinkirkas läpinäkyvyys

Tutustu Amazoniin

6. Tech Armor

Kuten nimestä voi päätellä, Tech Armor on ensiluokkainen ballistinen karkaistu lasisuoja. Lasin tarkka laserleikkaus antaa täydellisen istuvuuden iPhone SE: lle. Lisäksi sillä on 99,99% teräväpiirtotarkkuus, mikä on kuin ei ole suojusta ollenkaan.

Sen lisäksi se on erittäin helppo asentaa jättämättä kuplia ruudulle. Lopuksi se on myös naarmuuntumaton.

USP: Ensiluokkainen materiaali ja asiantuntijasuunnittelu

Tutustu Amazoniin

7. Supershieldz

Supershieldz on valmistanut tämän korkealaatuisen karkaistun lasin, jossa on 100% kuplattomia liimoja, jotka takaavat helpon levittämisen jättämättä jäämiä. Tämän näytönsuojan silmiinpistävä piirre on sen 99,99%: n teräväpiirtotarkkuus, joka antaa sinulle alkuperäisen kosketuskokemuksen.

Kosketusnäytön suojaamiseksi näytön suojassa on 9H: n kovuus, joka säästää puhelimen näytön naarmuilta. Tämä elokuva on kolme kertaa vahvempi kuin tavalliset näytönsuojat. Älä missaa hydrofobisia ja oleofobisia pinnoitteita, jotka pitävät hiki ja öljyiset jäännökset poissa.

USP: Elinikäinen korvaustakuu

Tutustu Amazoniin

8. Herra Shield

Shield tarjoaa sinulle kolme kappaletta karkaistua lasia, jotka ovat täysin yhteensopivia iPhone SE: n kanssa. Sen kirkas HD-ballistinen lasi ihmettelee puhelimesi näyttöä, joka on hyvin suojattu iskuilta ja naarmuilta. Tarkista lisäksi sen vaikuttava pintakovuus 9H, jotta saavutat paremman kestävyyden ja naarmunkestävyyden.

Shieldin elokuvan merkittävä kohokohta on laserleikattu tarkkuus kiillotetuilla pyöristetyillä reunoilla. Nauti sen 99,99% teräväpiirtotarkkuudesta ja vaikuttavasta kosketusnäytön tarkkuudesta päivittäisessä vuorovaikutuksessa.

USP: Ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

9. HPTech

Tämä näytönsuoja on 0,33 mm ohut ja lupaa täydellisen yhteensopivuuden kosketusnäytön herkkyyden kanssa. Se on hieman pienempi kuin laitteen todellinen koko toimiakseen melkein kaikissa tapauksissa. Saat myös elinikäisen takuun varmistaaksesi, että olet tyytyväinen tuotteen laatuun.

USP: Suuri asiakastuki

Tutustu Amazoniin

10. RKINC

RKINC esittelee teräväpiirtoisen karkaistun lasin näytönsuojan, jonka läpinäkyvyys on 99,9% ja joka tarjoaa sinulle maksimaalisen luonnollisen katselukokemuksen. Se on hyvä silmillesi ja älypuhelimellesi. Kosketusnäytön herkkyyden säilyttämiseksi RKINC on suunnitellut tämän lasin, jonka paksuus on 0,3 mm, ja silti lasi on luotettava ja joustava.

9H-pinnan kovuus tekee siitä erittäin kestävän ja naarmuuntumaton. Tarkista oleofobinen pinnoite, joka vähentää sormenjälkiä ja muita tahroja.

USP: Luonnollinen katselukokemus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Käärimistä

Korostan aina kosketusnäytön suojausta, kun ostat älypuhelimen. Näyttö on minkä tahansa älylaitteen kasvot, ja jos kasvot ovat pilaantuneet, laite muuttuu ruma. Kauniille iPhone SE: lle laadukkaat näytönsuojat ovat välttämättömiä lisävarusteita. Joten minkä näytönsuojan aiot ostaa iPhone SE: lle?

Voit myös lukea:

  • Parhaat iPhone SE -autolaturit
  • Parhaat iPhone SE -kotelot
  • iPhone SE Lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone SE -telakointiasemat kaiuttimella

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found