Parhaat venyttävät sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Venyttämisen tulisi olla olennainen osa päivittäistä rutiiniasi, koska sillä on monia etuja. Sen on osoitettu auttavan lievittämään kipua, vähentämään lihaskipua, parantamaan joustavuutta, helpottamaan jännitystä ja välttämään vammoja. Vaikka on olemassa monia terveyssovelluksia, jotka tarjoavat erilaisia ​​harjoitteluja, joiden avulla voit saada kuntoasi, katsotaanpa joitain, jotka on suunniteltu lempeämmiksi. Hanki taivutus ja taivutus näillä iPhonen ja iPadin parhailla venytyssovelluksilla.

 1. Päivittäiset harjoitukset kunto-ohjaaja
 2. Yksinkertaisesti jooga - kotiopettaja
 3. Aloita venyttely
 4. 5 minuutin pilates-harjoitus
 5. StretchIt - venyttelyluokat
 6. Kaia Backpain Relief
 7. Joustavuus ja joustavuus kotona
 8. Päivittäinen sydänharjoittelu - kouluttaja
 9. Halkaisee harjoituksen, tee halkeamat
 10. Seuraa joogaa

1. Päivittäiset harjoitukset kunto-ohjaaja

Käytä muutama minuutti kehosi työskentelyyn tänään, ja se kiittää sinua huomenna. Hanki tämä sovellus ja aloita venytysmatkasi kätevillä 5-30 minuutin harjoituksilla, jotka sopivat sekä miehille että naisille.

Harjoitukset osoittaa sertifioitu kunto-ohjaaja ja ne kohdistuvat kaikkiin tärkeimpiin lihaksiin. Lisäksi se integroituu Terveys-sovellukseen ja näyttää kuinka paljon kaloreita poltat.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Yksinkertaisesti jooga - kotiopettaja

Tämä jooga-sovellus auttaa sinua rakentamaan voimaa ja joustavuutta. Siinä on kuusi tason 1 rutiinia, ja sertifioidut ohjaajat ohjaavat sinut jokaisen asennon läpi. On myös suoratoistoja joogatunteja, joihin voit virittyä aikataulun mukaan.

Siinä käsitellään yksityiskohtaisesti siirtymistä eri asentoihin ja muistutetaan sinua hengittämään liikkuessasi. Lisäksi se integroituu Apple Health -sovellukseen, jotta saat tarkan kuvan poltetuista kaloreista.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Aloita venyttely

Jos haluat parantaa joustavuutta, tämä sovellus toimii valmentajana ja opastaa sinua lievissä tai keskivaikeissa aloittelijoiden tasolla. Se parantaa vähitellen terveyttäsi ja liikkumistasi, vaikka omistat vain muutaman minuutin päivässä.

Siinä on helppo seurata ohjeita ja grafiikkaa sisäänrakennetulla ajastimella. Lopuksi voit integroida tietosi Apple Health -sovellukseen seurataksesi ja tallentaaksesi harjoituksiasi ja poltettuja kaloreita.

Hinta: Ilmainen (Aloita Stretching Premium - 1,99 dollaria)

ladata

4. 5 minuutin pilates-harjoitus

Pilates on erinomainen tapa venyttää vartaloasi, parantaa joustavuutta ja lisätä ydinvoimaa muodon saavuttamiseksi. Tämä sovellus auttaa sinua rakentamaan rutiinin vain 5 minuutissa päivässä.

Kaikissa harjoituksissa on tarkat kuvaukset ja 3D-animaatiot, jotka auttavat sinua saamaan sen oikein. Joten se on ihanteellinen aloittelijoille, varsinkin jos tarvitset aikaa. Työssä on yli 70 istuntoa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

5. StretchIt - venyttelyluokat

Tässä on venytyssovellus iPhonelle ja iPadille, joka tarjoaa tavoitteellisia videoluokkia joustavuuden parantamiseksi. Asiantuntijoiden ohjeet yhdistetään henkilökohtaisiin harjoitussuosituksiin, edistymisen seurantaan ja muuhun.

Tarjolla on tuhansia harjoituksia, virtauksia ja helppoja ohjeita kaiken ikäisille ja kuntotasolle. Voit edelleen nopeuttaa edistymistäsi kuratoiduilla joustavuushaasteilla, kaappaamalla matkalla "ennen ja jälkeen" -kuvia nähdäksesi edistymisen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

6. Kaia Backpain Relief

Jos kärsit selkäkipuista, tämä sovellus voi auttaa sinua hallitsemaan sitä kotona vain 15 minuutissa päivittäisissä jaksoissa. Se tarjoaa satoja harjoituksia, jotka lääkärit ja terveysasiantuntijat ovat kuratoineet ja suunnitelleet selkäkipujen lievittämiseksi.

Lisäksi siinä on älykkäitä algoritmeja, jotka säätävät harjoitukset kiputasosi, kivun lokalisoinnin ja päivittäisen palautteen mukaan. Se yhdistää myös erilaisia ​​liikkuvuus-, vahvistus- ja hengitysharjoituksia kivun fyysisten ja psykologisten syiden korjaamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Joustavuus ja joustavuus kotona

Tämä iOS-venytyssovellus on aamulämmittelystä nukkumaanmenoon, se on kumppanisi vahvalle ja terveelle vartalolle. Siinä on rutiineja erilaisiin tarpeisiin, kuten kivun lievittämiseen tai ennen juoksua.

Ääni- ja video-opas varmistaa, että voit seurata helposti ja saada liikkeet oikein. Voit jopa luoda omia harjoitusrutiineja vaihtamalla venytyksiä, säätämällä järjestystä jne. Seuraa myös kaloreitasi ja painoasi.

Hinta: Ilmainen (Premium kuukausittain - 4,99 dollaria)

ladata

8. Päivittäinen sydänharjoittelu - kouluttaja

Hanki nopea 5–10 minuutin päivittäinen sydänrutiini omasta kodistasi tämän sovelluksen avulla. Siinä on sertifioitu henkilökohtainen kouluttaja, joka esittelee harjoituksia, jotka ruoskaavat kehosi muotoon hetkessä.

Pienin käyttöliittymä, jossa on video ja ajastin, antaa sinun seurata ja ymmärtää jokaista harjoitusta helposti. Lisäksi se voi toimia offline-tilassa, joten missä tahansa oletkin, saat kehosi liikkumaan sydämesi terveyden vuoksi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Halkaisee harjoittelun, tee halkeamat

Venytä tiesi täyteen jakoon tämän sovelluksen avulla, mikä auttaa sinua etenemään vaihe vaiheelta vain 10 minuutissa joka päivä. Siinä on sekoitus staattisia ja dynaamisia jakoja, joiden avulla voit parantaa joustavuutta ja saavuttaa tuloksia nopeammin.

Se on ihanteellinen harjoittelusovellus tanssiin, balettiin, voimisteluun tai taistelulajeihin. Mene lähemmäksi lattiaa, koska halkeamat estävät loukkaantumiset, lisäävät lihasvoimaa, lievittävät lihasjäykkyyttä ja parantavat verenkiertoa.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 5,99 dollaria)

ladata

10. Seuraa joogaa

Sisällytä jooga elämääsi tämän sovelluksen lempeillä venytystunneilla. Siinä on asiantuntijoiden kuratoimia istuntoja vastaamaan erityistarpeitasi, kuten laihtuminen, joustavuuden parantaminen jne.

Voit asettaa viikoittaiset tavoitteet ja seurata edistymistäsi keräämällä merkkejä matkan varrella motivaation ylläpitämiseksi. Siinä on jotain kaikille terveystarpeillesi, stressin lievittämisestä ja joogasta masennuksen torjumiseen, matkajoogaan ja ruoansulatusta lisääviin rutiineihin.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona!

Oletko valmis menemään joustavaksi näiden iPhone- ja iPad-venytyssovellusten kanssa? Muista jakaa kokemuksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa. Ja jos kuntotavoitteesi on leikata joitain tuumaa vyötärölinjalta, tutustu parhaisiin laihtumisohjelmiin.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat laihdutusohjelmat iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat meditaatiosovellukset iPhonelle ja iPadille
 • iPhonen harjoitusohjelmat naisille
 • Parhaat kalorilaskurisovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found