Activity App ei toimi Apple Watchilla ja iPhonella

WatchOS-sovelluksen on tarkoitus synkronoida tietoja, kuten kalorien polttaminen, vaiheet jne., Saumattomasti pariliitetyn iPhonen vastineen kanssa. Joissakin tapauksissa toimintosovellus ei toimi kunnolla, eikä siksi näytä näyttävän harjoittelutietoja.

No, se on tapahtunut minulle muutaman kerran. Joten tiedän kuinka turhauttavaa se voi osoittautua. Koska pidän välilehteä edistymisestä suorituskyvyn mittaamiseksi, haluan, että Activity-sovellus näyttää harjoitustiedot mahdollisimman tarkasti. Ja kai jokainen kuntoa rakastava henkilö ei halua tinkiä siitä.

Puhuminen ratkaisusta; on joitain temppuja, jotka ovat toimineet minulle ongelman korjaamisessa. Ja mielestäni olisi parempi jakaa ne. Kokeile, jos kohtaat tämän ongelman ja haluat päästä eroon siitä heti!

Ratkaisut korjata toimintosovellus, joka ei näytä tietoja Apple Watchissa ja iPhonessa

Ratkaisu # 1. Force Quit Activity App ja käynnistä se uudelleen

Ensimmäinen temppu, jonka sinun pitäisi yrittää ratkaista tämä ongelma, on pakko lopettaa Activity-sovellus ja käynnistää se uudelleen. Monta kertaa sen pitäisi päästä eroon ongelmasta.

Jos haluat tappaa Activity-sovelluksen kellossasi, varmista, että olet sovelluksessa. Sitten sinun on painettava Sivupainiketta ja pidettävä sitä alhaalla virran katkaisuvalikon avaamiseksi. Vapauta sitten sivupainike. Sen jälkeen pidä Digital Crown -näppäintä painettuna. Sovellus tapetaan ja siirryt aloitusnäyttöön.

Pyyhkäise iPhonen 11- tai X-sarjassa kotipalkista ylöspäin ja pidä näytön keskellä. Sulje sitten pyyhkäisemällä sovelluskortti ylös.

IPhone 8/8 Plus tai vanhempi, kaksoisnapsauta Koti näppäin ja sitten pyyhkäise ylös sovelluskortilla lopettaaksesi sen.

Siirry nyt Activity-sovellukseen nähdäksesi, onko se alkanut avata tietoja tai alkanut toimia oikein. Jos se on, olet valmis menemään!

Jos se ei ole selvittänyt ongelmaa, siirry seuraavaan vihjeeseen.

Ratkaisu # 2. Varmista, että kuntoseuranta on käytössä iPhonessa ja Apple Watchissa

Liike ja kunto -toiminnon avulla sovellukset voivat käyttää monia tärkeitä tietoja, kuten askelmäärää, portaita, kehon liikkeitä ja muuta. Joten varmista, että se on käytössä.

Siirry iOS-laitteellasi kohtaan Asetukset-sovellus → Tietosuoja → Liike ja kunto → ja kytke sitten kuntoseurannan ja terveyden kytkimet päälle.

Lisäksi avaa Watch-sovellus iPhonessa → Oma kello → Tietosuoja → Nyt, varmista, että kuntoseurannan ja sykkeen kytkimet ovat PÄÄLLÄ.

Käynnistä seuraavaksi sekä älykello että iPhone. Kun heidät on käynnistetty uudelleen, avaa Activity-sovellus tarkistaaksesi, onko kaikki palannut normaaliksi.

Ratkaisu # 3. Päivitä sekä iPhone että Apple Watch

Jos ongelma jatkuu, on aika päivittää Apple Watch ja iPhone. Ohjelmistopäivitys onnistuu usein ratkaisemaan virheet ja jopa parantamaan suorituskykyä. Joten kokeile myös sitä.

IPhonen päivittäminen: Avaa laitteesi Asetukset-sovellus → Yleiset → Ohjelmistopäivitys → Lataa ja asenna päivitys.

Apple Watchin päivittäminen: Varmista, että iPhone on jo päivitetty uusimpaan versioon. Älykellossasi on oltava vähintään 50%: n lataus ja se on asetettava laturiin.

Lisäksi iPhonen on oltava lähellä ja yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Avaa Watch-sovellus iPhonessa → Oma katselu -välilehti → Yleiset → Ohjelmistopäivitys. Lataa ja asenna sitten päivitys tavalliseen tapaan.

Ratkaisu # 4. Palauta iPhone uudeksi / Määritä Apple Watch uudeksi

Jos mikään temppuista ei ole saanut aikaan ongelmaa, on aika etsiä radikaali ratkaisu. Ja sitä varten sinun on palautettava iPhone uudeksi ja asetettava älykello tyhjästä. Joo, se on erittäin tylsä ​​tehtävä, mutta kannattaa kokeilla.

  • Kuinka palauttaa iPhone ja iPad iTunesin tai iCloud-varmuuskopion avulla
  • Apple Watchin ja iPhonen purkaminen

Se on melkein kaikki!

Käärimistä…

Useimmissa tapauksissa uudelleenkäynnistys tai ohjelmistopäivitys voi ratkaista ongelman. Joissakin harvoissa tapauksissa joudut kuitenkin joutumaan tekemään radikaalin toimenpiteen. Toivottavasti voit päästä eroon asiasta menemättä niin pitkälle.

Tietysti, jos hengähdystaukoa ei ole lainkaan edes kaiken kokeilemisen jälkeen (arvasit sen!); Applen tuki on aina käytettävissä ongelman vianmäärityksessä.

Katso myös nämä viestit:

  • Parhaat unen seurantasovellukset Apple Watchille
  • Parhaat kalorien seurantasovellukset iPhonelle
  • Terveystietojen siirtäminen uuteen iPhoneen tai Apple Watchiin
  • Apple Watch ei vastaa tai ei käynnisty? Kuinka korjata se

Mikä yllä olevista ratkaisuista ratkaisi ongelman sinulle? Olemme kiitollisia siitä, että palautteesi on alla kommenteissa.

Uusimmat viestit