Paras iPhone 6/6 Plus -telakointiasema kaiuttimella vuonna 2021

Musiikin kuunteleminen ja nauttiminen iPhonesta on ollut viihdeke jo pitkään. Suurin osa ihmisistä rakastaa musiikin kuuntelua hyvillä kuulokeparilla, mutta jos haluat koko huoneesi kokea todellisen musiikin ilon, tarvitset laadukkaita kaiuttimia. Tässä telakointiasemat tulevat viisaana vaihtoehtona. Saatat ajatella, että telakat eivät ole pelissä langattomien kaiuttimien ja Bluetooth-tekniikan lisääntyessä.

1. LuguLake

LuguLake Bluetooth -telakointikaiuttimen avulla voit liittää puhelimesi telakkaan lähes 33 metrin etäisyydeltä. Se sisältää Bluetooth 4.0 -tekniikan ja 3,5 mm: n audioportin laitteellesi, kun et käytä Bluetoothia.

Tämän telakan avulla voit suoratoistaa sekä jakaa musiikkia, videoita ja käsitellä puheluja missä tahansa. Se muodostaa parin puhelimesi kanssa ilman tarttumista.

Kaiutin on valmistettu Bass Enhance -tekniikalla, joka antaa sinulle teräväpiirtoisen äänen. Telakka koostuu kiinteästä ja kestävästä telineestä, joka pitää puhelimesi tiukasti katseluun sopivassa kulmassa. Telakan mukana tulee kannettava kaiutin, 3,5 mm: n ääniliitin ja mikro-USB-kaapeli.

USP: Tehokas lataus

Tutustu Amazoniin

2. DPNAO

“DPNAO” sisältää kaksi huipputarkkaa kaiutinta, jotka lisäävät musiikkiaikaa. Lisäksi on taajuuskorjain-toiminto, jonka avulla voit hienosäätää ääntä makusi mukaan.

FM-radiossa on jopa 20 esiasetettua asemaa, mikä voi olla enemmän kuin tarpeeksi radion kuunteluun. Voit käyttää uniajastinta nauttimaan musiikista yöllä ja nukahtaa täydellä mielenrauhalla.

Kaksoishälytyksen tulisi olla melko hyödyllinen, jos pysyt synkronoinnissa kiireisen elämäsi kanssa. Lisäksi DPNAO: ssa on aux-in-liitäntä, jonka avulla kaiutin voidaan liittää muihin digitaalisiin audiosoittimiin.

USP: Taajuuskorjain-toiminto

Tutustu Amazoniin

3. iHome iPL8XHG

Mikään luettelo parhaista iPhone-telakoista, joissa on kaiutin, ei ole täydellinen ilman iHomea. iPL8XHG: n mukana tulee Reason8-kaiutinkammio, joka tuottaa korkean stereoäänen. Joten jos rakastat laadukasta ääntä, löydät tämän telakointipaikan.

Telakka pitää tukevasti kiinni älypuhelimestasi, jotta voit olla mukavasti vuorovaikutuksessa sen kanssa. Laitteesi lataaminen on erittäin tehokasta.

FM: n sisällyttäminen varmistaa, että saat kiinni ohjelmistasi. Lisäksi uniajastin ja hälytys tekevät siitä täydellisen paketin.

USP: Syy8 kaiutinkammio

Tutustu Amazoniin

4. Paina Play ONE Dock Beat -painiketta

”Press Play” on tunnettu laadukkaiden telakointiasemien tuottamisesta iPhonelle. Ja sen ”ONE Dock Beat” voi turvallisesti väittää olevansa parempi vaihtoehto.

Telakan mukana tulee tehokas langaton kaiutin, joka tarjoaa kiitettävän äänen syvällä bassolla. Se on suunniteltu toimimaan sekä Apple Watchin että iPhonen kanssa.

Lisäksi on olemassa pari USB-porttia, jotta voit ladata muita laitteita. Korkealaatuinen alumiinirakenne yhdistettynä siistiin kaapelihallintaan antaa sille ammattilaisen ilmeen. Lisäksi ONE Dock Beatilla on elinikäinen takuu.

USP: Ihanteellinen telakka sekä iPhonelle että Apple Watchille

Tutustu Amazoniin

5. iHome iDL44

Tämä on jälleen yksi iHomen telakointiasema. Mutta iDL44 on tehokkaampi ja tarjoaa erinomaisen äänenlaadun. Voit liittää iPhonen nopeasti siihen ja suoratoistaa musiikkia langattomasti.

Pakattu huippuluokan syy8-kaiutinkammioihin, se sai mahdollisuuden parantaa musiikkiaikaa. Kaksoishälytys auttaa sinua pysymään ajan tasalla, kun taas FM tarjoaa sinulle vapauden kuunnella suosikkiohjelmasi.

Koteloystävällisen muotoilun ansiosta sinun ei tarvitse poistaa koteloa iPhonen telakointia varten.

USP: Erinomainen äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

Siinä se, ihmiset!

Lue lisää: Paras iHomen iPhone 6/6 Plus -telakointiasema

Mikä on sinun suosikkisi?

Nyt kun olet tutustunut suosituimpiin telakointiasemiin, ilmoita meille, kumpi on läpäissyt testisi. Sitä paitsi, jos haluat jonkun muun ylimmän telakan yllä olevaan kokoonpanoon, kerro siitä meille myös:

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -pankit
  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -autolaturit
  • iPhone 6/6 Plus -autotelineet
  • Eikö iPhone-kaiutin toimi? Kokeile näitä korjauksia

Uusimmat viestit