Parhaat Apple Watch -sovellukset vuonna 2021

Koska olen urheilua rakastava henkilö, haluan seurata viimeisimpiä pisteitä ja suosikkipelieni kaikkia suuria hetkiä. Kun Apple Watch istuu melkein aina ranteeni ympärillä, liven tuloksiin ja tilastoihin kiinni saaminen on melko yksinkertaista.

Mitä tulee Apple Watchin suosikkiurheilusovelluksiini, olen valtava ESPN-fani, koska se on täynnä energiaa. Uutisten ja ajankohtaisten push-ilmoitusten ansiosta se pitää minut aina latauksessa. Joten, en koskaan menetä mitään hienoja hetkiä.

On kuitenkin olemassa melko monia muita sovelluksia, jotka ovat yhtä vaikuttavia. Mene seuraavaan kokoonpanoon ja tutustu watchOS: n suosituimpiin urheilusovelluksiin!

1. ESPN

ESPN istuu mukavasti aivan tämän kokoonpanon yläosassa. Ja se ansaitsee todella numero-uno-sijainnin, koska kyky antaa reaaliaikaisia ​​ilmoituksia ja kaikki tärkeimmät kohokohdat. Lisäksi sen avulla voit myös suoratoistaa pelejä.

Parasta tässä sovelluksessa on, että se hienosäätää syötteesi kiinnostuksesi perusteella. Siksi kaikki, mitä haluat lukea tai seurata, on helposti saatavilla. Lisäksi ESPN valitsee myös päivän parhaat pelit, joiden avulla voit helposti seurata NBA-pudotuspelejä ja kuumimpia kilpailuja.

Hinta: Vapaa

ladata

2. NCAA March Madness Live

Jotta saisit kaikki suurimmat koripallohetket, sinun on pidettävä tämä sovellus käytettävissäsi. Se tuo sinulle live-haun ja reaaliaikaisen kommentin.

Ota mukaan kaikki 67 peliä CBS: ssä, TBS: ssä, TNT: ssä ja truTV: ssä. Pidä myös silmällä kannattimen sijoitusta katsellessasi live-pelejä. Kaipasitko jännittävää peliä? Voit halutessasi toistaa aikaisempien pelien kohokohdat.

Ja kyllä, se tarjoaa myös perusteellisen analyysin, kulissien takana tapahtumia ja urheilutähtien haastattelut.

Hinta: Vapaa

ladata

3. pisteet

theScore on jo pitkään ollut yksi suosituimmista iOS-urheilupeleistä. Ja sen Apple Watch -kumppani näyttää täysin varustellulta vastaamaan tarpeitasi.

theScore on suunniteltu yhden luukun alustaksi NFL: lle, NBA: lle, NCAA: lle, MLB: lle, NHL: lle, Englannin Valioliigan jalkapallolle, La Liga Soccerille, Mestarien liigan jalkapallolle ja kaikille kuuluisille liigoille. Se tarjoaa reaaliaikaisia ​​pisteytyspäivityksiä ja uutisia, jotta voit pysyä synkronoituna.

Siinä on myös henkilökohtainen syöte, jotta voit käyttää kaikkia suosikkijoukkueidesi uutisia ja päivityksiä. Lisäksi sovellus tarjoaa halutun räätälöinnin, jotta voit järjestää urheilua ja lähteitä parhaan mielesi mukaan ja pitää myös turhat poissa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Valkaisuaineraportti

"Bleacher Report" voi olla ihanteellinen sovellus, jos haluat seurata kaikkia seuraamiesi joukkueiden viimeisimpiä uutisia. Kiinnostuksenne perusteella voit mukauttaa sovellusta pääsemään helposti suosikkitiimiesi uusimpiin päivityksiin.

Seuraa live-pelejä ja pidä silmällä tuloksia. Reaaliaikaisilla ilmoituksilla tämä urheilusovellus varmistaa, että pysyt ajan tasalla kaikista tärkeistä asioista. Katso ottelun suurimmat kohokohdat ja selvitä, kuka varasti koko näyttelyn. Kaiken lisäksi, tutustu eksklusiivisiin tarinoihin saadaksesi paremman käsityksen peleistä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. 365 pisteet

Olen rakastanut 365Scoresin käyttöä useista syistä. Ensinnäkin, sillä on todella hyvin suunniteltu ja siisti käyttöliittymä, joka helpottaa navigointia ja mukauttamista.

Ja toinen, se tarjoaa täyden kattavuuden kymmenelle suurelle urheilulajille, kuten jalkapallo, koripallo, baseball, jääkiekko, jalkapallo, tennis, kriketti, käsipallo, rugby ja lentopallo. Tämän lisäksi se tarjoaa kattavan kattavuuden yli 2000 kilpailusta, mukaan lukien NFL, NBA, NHL, MLB, NCAA, MLS, Wimbledon, US Open, French Open, Australian Open ja paljon muuta.

Vielä tärkeämpää on, että 365Scores antaa sinun myös valita suosikkijoukkueesi ja -liigasi, jotta sinulla on helpompaa pysyä synkronoituna pelin muuttuvien hetkien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Urheiluhälytykset

Kun haluat pitää yhteyttä kentän sisällä tapahtuviin asioihin, “Sports Alerts” voi olla hyödyllinen, kun autat sinua saamaan reaaliaikaiset tilastot ja tulokset MLB: lle, NFL: lle, NBA: lle, NHL: lle, CFL: lle, jalkapallo, tennis, golf, ja enemmän.

Kellotaulun dynaamisten komplikaatioiden ansiosta voit selvittää pelin todellisen tilan erittäin helposti. Se tarjoaa myös pelin jälkeisiä korostusvideoita, jotta ei ole mahdollisuutta suuriin käänteisiin mennä tutkastasi.

Lisäksi tämän sovelluksen avulla voit tarkastella joukkueiden täydellisiä aikatauluja, selvittää suosikkitähtesi liigan johtajat, kausi- ja pelitilastot.

Hinta: Vapaa

ladata

7. MLB Batissa

Jos olet baseball-fani, älä missaa MLB At Batia. Tämän sovelluksen avulla voit tarkistaa aikataulut ja saada viimeisimmät uutiset, jotta et koskaan menetä tärkeää suosikkijoukkueidesi päivitystä. Katso myös pelaajan tilastoja, lyönti-, lyönti- ja kenttätilastoja, jotta pysyt synkronoituna pelin kanssa.

Kiinnostuksesi perusteella pystyt mukauttamaan sovelluksen täydellisesti seuraamaan vaivattomasti seuraamiasi joukkueita. Jos satut kaipaamaan koko peliä, lyhyt video kaikista suurista hetkistä on aina käytettävissä pitämään sinut latauksessa.

Viimeiseksi voit päivittää Bat Premium -palveluun (hintaan 2,99 dollaria kuukaudessa tai 19,99 dollaria vuodessa) käyttääksesi kaikkia ominaisuuksia ilman rajoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

8. FotMob

Jos harrastat All-Things-Socceria, suosittelen, että annat laukauksen FotMobille. Tärkein syy miksi pidän tätä sovellusta todella kuumana, on se, että saat kaikki tulokset, tilastot ja juonet. Lisäksi se tarjoaa myös räätälöityjä uutisia ja ilmoituksia, jotta kaikki, mikä innostaa sinua, on vain yhdellä silmäyksellä.

Kurkista vahvistetut siirtopäivitykset. Hyödynnä ilmoituksia, joiden avulla suosikkiklubisi ja pelaajasi pysyvät synkronoituna. Lisäksi se tarjoaa myös äänikommentteja, jotta voit seurata jalkapalloa vaivattomasti milloin tahansa ja missä tahansa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Baltimore Ravens Mobile

Hanki Baltimore Ravensin virallinen sovellus pysyäksesi kaiken korppien päällä! Tämä sovellus on aina valittanut pääasiassa sen paikan päällä olevien pelien esikatseluiden ja pelin jälkeisten kommenttien vuoksi. Ja oh, olen myös löytänyt sen perusteellisen analyysin kiitettävän.

Suoratoistotapahtumien tarjoamisen lisäksi tämän sovelluksen avulla voit myös katsella haluttuja leikkeitä lehdistötilaisuuksista, valmentajien ja pelaajien haastatteluista. Lisäksi kulissien takana olevat segmentit ja Ravens-TV-ohjelmat ovat sellaisia, joita et koskaan halua missata.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Golfshot

Pidätkö golfpelistä? Golfshotilla on kaikki ainekset maustamaan golfiaikaa.

Hanki jokaisen reiän 360 asteen näkymä, ja on myös mahdollisuus tarkastella kutakin pin-paikkaa yli 500 000: lla hyödyntämällä lisätyn todellisuuden käyttöä Golfscape AR: n avulla. Sovelluksen avulla voit visualisoida ja suunnitella kierroksesi täydellisesti niin, että pelaat tyylikkäästi 3D-videon esikatseluilla. Lisäksi voit aktivoida Sirin löytääksesi etäisyyden vihreään.

Vielä parempi, Golfshot tarjoaa oivaltavia tilastoja pelihistoriasi mukaan, jotta voit helposti arvata, mikä on sinulle järjestetty!

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten pidä helposti välilehti uusimmista pisteistä, tutustu trendiuutisiin ja tuki suosikkijoukkueesi hallitsemaan turnausta. Onko sinulla palautetta? Älä jaa sitä alla olevissa kommenteissa.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Krikettisovellukset iPhonelle
  • Parhaat jalkapallosovellukset
  • Parhaat loputtomat juoksijapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found