Parhaat karaokesovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Humisitko aina jotain tai muuta sävyä? No, miksi et ilmaisi itseäsi täysin laulamalla mukana joissakin karaokesovelluksissa. Voit valita tuhansista kappaleista ja tehdä tallenteita esityksistäsi. Aivan kuten DJ-sovellukset, nämä ovat täydellisiä elävöittämään rentoja kokoontumisia ja juhlia. Joten käytä näitä äänijohtoja ja valitse valinta näistä parhaista karaokesovelluksista iPhonelle ja iPadille.

 1. Smule - Sosiaalinen laulusovellus
 2. Karaoke - Laula rajoittamattomia kappaleita
 3. Voloco
 4. Laula Karaoke - Rajoittamaton kappale
 5. Ääni - Laula Karaoke
 6. Opi laulamaan, laulutunteja
 7. KaraFun - Karaoke ja laulaminen
 8. StarMaker
 9. SingTrue
 10. Cizoo - Laula kuin tähti

1. Smule - Sosiaalinen laulusovellus

Smule tuottaa hienoimpia ja innovatiivisimpia musiikkiin liittyviä ohjelmistoja, ja tämä sosiaalinen laulusovellus on uskollinen tälle maineelle. Se on täynnä kattavaa laulukirjastoa ja sosiaalisia jakamisvaihtoehtoja.

Lisäksi voit liittyä muihin jäseniin ympäri maailmaa luomaan duettoja tai ryhmäkappaleita. Sen avulla voit myös laulaa tunnettujen taiteilijoiden kuten Ed Sheeran ja Luis Fonsi kanssa. Tee luomuksistasi entistä parempaa äänenparannusominaisuuksien avulla.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

2. Karaoke - Laula rajattomia kappaleita

Tämän sovelluksen avulla voit laulaa rajattomasta musiikkiluettelosta, jota voit käyttää ilmaiseksi. Lisäksi voit jopa tallentaa esityksesi ja jakaa ne ystävien, perheen ja muun maailman kanssa. Tukea on myös useille kielille.

Tulet rakastamaan tapaa, jolla äänesi paranee automaattisesti kaikun ja pienen kaiun avulla, joka saa sinut kuulostamaan hyvältä joka kerta. Saat vielä hienosäätöä käyttämällä erityisiä ääniefektejä, kuten kuoro, radio ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

3. Voloco

Voloco on yksi parhaista iPhone- ja iPad-karaokesovelluksista, joka tarjoaa ainutlaatuisen reaaliaikaisen äänenkäsittelyn ominaisuuksilla, kuten automaattisella virityksellä, harmonialla ja vokoodauksella. Voit tallentaa esityksesi ääneksi tai videoksi, jotta voit luoda musiikkipalvelun sosiaaliseen mediaan.

Aloita valitsemalla vain kappale omasta musiikkikokoelmastasi tai Volocon ilmaisesta beat-kirjastosta laulamaan tai räppäämään. Sovellus arvaa kappaleen avaimen ja virittää äänesi siihen. Mukana on myös kymmeniä esiasetuksia, jotka parantavat kokemustasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

4. Laula Karaoke - Rajoittamattomat kappaleet

Laula sydämesi ja harjoittele klassisia suosikkejasi tämän sovelluksen laajan musiikkikirjaston avulla. Voit jopa rakentaa soittolistoja Karaoke-juhliisi ja nauhoittaa itsesi yksin tai samalla kun laulat kavereidesi kanssa.

Voit myös tallentaa ja jakaa videosi ystävien ja perheen kanssa. Voit lisäksi ladata suosikkikappaleesi offline-karaokea varten. Edistynyt soitin, jolla on innovatiivinen jaettu näyttö, tekee tästä yhden parhaista karaokesovelluksista.

Hinta: Ilmainen (viikkotilaus - 5,99 dollaria)

ladata

5. Ääni - Laula karaoke

Voice-sovellus on jännittävä, koska sen avulla voit laulaa suosikkikappaleitasi ja jakaa sen ystäviesi kanssa. Lisäksi voit olla yhteydessä sovelluksen miljoonien musiikin ystävien yhteisöön.

Paitsi että voit esittää sooloja ja ladata niitä, voit myös luoda duettoja laulajien kanssa ympäri maailmaa. Vapauta siis lauluartisti itsessäsi ja anna maailman todistaa lahjakkuutesi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 7,99 dollaria)

ladata

6. Opi laulamaan, laulutunteja

Jos olet tosissasi parantamassa laulutaitojasi samalla kun laulat suosikkikappaleitasi, tämä sovellus kannattaa tarkistaa. Se on kaasutettu lauluharjoitteluohjelma, joka tunnistaa laulutiheyden tarkkuuden reaaliajassa auttaakseen sinua parantumaan.

Voit aloittaa lämmittelyillä ja edetä kymmenellä tasolla, jotka parantavat äänialuettasi. Samaan aikaan voit lisätä studiotyylisiä tehosteita ja jopa kuvia tallenteisiisi. Yli tuhannen korvakoulutuksen ja ääniohjauksen avulla tämä on yksi parhaista sovelluksista aloitteleville laulajille.

Hinta: Ilmainen (Poista mainos - 2,99 dollaria)

ladata

7. KaraFun - Karaoke ja laulaminen

Aseta laulupäivä ystäviesi kanssa ja räjäytä KaraFun. Voit rekisteröityä ilmaiselle tilille saadaksesi pääsyn kouralliseen täyspitkään karaokekappaleeseen. Sitten, jos pidät siitä, mitä kuulet, voit tilata pääsyn koko 35 000 raidan luetteloon.

Siinä on useita lisäominaisuuksia, kuten kappaleiden tallentaminen suosikeiksi ja lataaminen offline-musiikin suoratoistoa varten. Aloittelijat voivat saada itseluottamusta laulamalla ensin ammattimaisen äänen mukana. Voit myös muuttaa sävelkorkeutta laulamaan tarvittaessa alemmassa tai ylemmässä koskettimessa.

Hinta: Ilmainen (Pass VIP - 6,99 dollaria)

ladata

8. StarMaker

StarMaker auttaa sinua tulemaan laulutähdeksi laulamalla monenlaisia ​​kappaleita. Voit myös olla yhteydessä miljooniin muihin käyttäjiin saadaksesi uusia ystäviä musiikin kautta.

Voit muokata äänitteitäsi monilla äänitehosteilla ja jakaa ne, jotta saat tykkäyksiä ja seuraajia. Voit myös duetoida muiden artistien tai ystävien kanssa, tallentaa jännittäviä videoita ja jakaa suosituilla sosiaalisen median alustoilla.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. SingTrue

Luuletko, että sinulla ei ole ääntä olla tähti laulaja? “SingTrue” ei vain poista pelkoa sydämestäsi, vaan auttaa myös parantamaan äänenlaatua. Ja lopulta tunnet itsesi tarpeeksi luottavaiseksi laulamaan ilman epäröintiä.

Sovelluksessa on yli 30 harjoitusta, jotka tekevät ihmeitä saadessasi äänesi ammattimaiseksi. Tunnettujen allekirjoittajien tarjoamat kuunteluesimerkit antavat oikean käsityksen. Voit seurata edistymistäsi pysyäksesi ajan tasalla sijainnistasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

10. Cizoo - Laula kuin tähti

Tämä uusi ilmainen sovellus on saatavana yksinomaan iPhonessa, ja tämän sovelluksen äänitehosteet saavat sinut kuulostamaan suosikkitähdeltäsi. Voit myös luoda hauskoja videotallenteita hulluilla tehosteilla, jotka saavat sinut erottumaan.

Osallistu lisäksi eeppisiin äänitaisteluihin kavereidesi kanssa ja salli mahdollisuus esiintyä parhaana laulajana. Joten et vain kuulosta tähdeltä, mutta voit myös tulla sellaiseksi. Se on ihanteellinen tapa ilmaista rakkautesi musiikkiin ilman rajoituksia!

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona

Rakastatko laulamista suosikkikappaleidesi mukana? Jos kyllä, mikä näistä karaokesovelluksista on mielestäsi paras? Jaa alla olevissa kommenteissa.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Hämmästyttävimmät iPhone Music -sovellusvaihtoehdot
 • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset muusikoille
 • Parhaat musiikkieditorisovellukset iPhonelle
 • Parhaat musiikin oppimissovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found