Näin poistat valokuvien paikkamerkinnän käytöstä iPhonessa tai iPadissa

Geotagging on paikka, johon valokuvasi on merkitty sijaintitiedoilla. Jos napsautit kuvaa NYC: ssä, kuvan sijaintitiedot upotetaan kuvan metatietoihin (nimeltään EXIF). Se on hyödyllistä, kun kuvat lajitellaan sijainnin mukaan.

Mutta joskus haluat ehkä pitää nämä paikat tai vierailut henkilökohtaisina. Et halua lisätä sijaintiasi valokuvaan joka kerta, kun napsautat sitä. IPhonen avulla voit poistaa paikkamerkinnän käytöstä, jotta valokuvillasi ei ole sijaintitietoja.

Valokuvan maantieteellisen merkinnän poistaminen käytöstä iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Mene asetukset sovellus → Napauta Yksityisyys.

Vaihe # 2. Valitse Sijaintipalvelu → Napauta Kamera.

Vaihe # 3. Valitse Ei koskaan.

Voit aina muuttaa asetusta seuraavaa käyttöä varten. Paikannuspalvelujen tietosuoja-asetusten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä ei vaikuta Apple Mapsin tai Google Mapsin GPS: n toimintaan.

Maantunnisteen poistamisella käytöstä on muutamia sivuvaikutuksia. Ensinnäkin, koska EXIF-tiedot eivät enää sisällä sijaintitietoja, et voi luoda albumeja näiden valokuvien sijainnin / paikkojen perusteella. Jos sinulla on tapana suodattaa / merkitä valokuvia sijainnin perusteella, et halua poistaa geotunnisteita käytöstä.

Huomaa myös, että tämä käytöstä poistaminen toimii vain varastokamerasovelluksessa. Muut kameraa käyttävät sovellukset (kuten Instagram, Twitter, Facebook, Camera +, Whatsapp) voivat silti merkitä sijaintitiedot valokuviisi. Tämä johtuu siitä, että näillä sovelluksilla voi olla lupa käyttää kameraa ja sijaintitietojasi (ja sovellukset voivat yhdistää molemmat).

Jos haluat olla Snowden ja pitää yksityisyys etusijalla, sinun kannattaa ehkä poistaa sijaintipalvelut kokonaan (mikä tietysti vaikuttaa Maps- ja GPS-kokemuksiisi.)

Ja ennen tämän ominaisuuden sammuttamista otetuissa valokuvissa on edelleen sijaintitiedot. Saatat joutua käyttämään jotain EXIF-editoria tietojen poistamiseksi.

Se siitä!

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found