Kuinka tarkistaa iPhonen ja iPadin takuun tila verkossa

Apple iPhone -tukituki on yksi ensisijaisista syistä, miksi ihmiset maksavat korkeita hintoja. Lisäksi AppleCare on myös huippuluokan palvelu, jos yhden vuoden takuu loppuu. Riippumatta takuupaketistasi, Applella on ratkaisu, jonka avulla voit tarkistaa iPhonen takuun tilan verkossa.

Joten oletetaan, että jokin on mennyt pieleen iPhonessa. Mistä tiedät, korjaaako Apple ongelman ilmaiseksi vai onko sinun tarvetta kertoa lisää? Onneksi voit helposti tarkistaa AppleCaren takuun tilan Applen palvelu- ja tukisivulta. Aloitetaan!

Kuinka tarkistaa iPhonen takuun tila verkossa

IOS 12.2 -päivityksen jälkeen voit tarkistaa iPhonen ja iPadin takuutilan Asetukset-sovelluksesta. Sinun ei tarvitse avata mitään linkkiä syöttääksesi iOS-laitteesi sarjanumeron.

AppleCaren takuutilan tarkistaminen iPhonessa ja iPadissa:

asetuksetKenraaliNoin.

Sarjanumero-vaihtoehdosta löydät vaihtoehdon "Rajoitettu takuu" tai "AppleCare +". Jos sinulla on laajennettu AppleCare + -peitto, löydät AppleCare +: n tai voi olla rajoitettu takuu.

Napauta kumpaakin vaihtoehtoa, ja iOS-laitteesi näyttö näyttää, kuuluuko laitteelle Applen yhden vuoden rajoitettu takuu vai onko se laajennettu AppleCare + -takuun tila.

Lisäksi tiedot kertovat päivät, jotka ovat jäljellä takuun päättymiseen, alustava päättymispäivä ja muut yksityiskohdat sekä linkit niihin liittyviin tukidokumentteihin Applen verkkosivustolla.

Voit myös tarkistaa iOS-laitteen takuutilan verkossa. Noudata seuraavia vaiheita saadaksesi tietää, miten se toimii!

Vaihe 1. Ensinnäkin sinun on löydettävä iOS-laitteen sarjanumero.

Avata asetukset → Napauta Kenraali → Napauta nyt Noin → Selaa alaspäin siihen kohtaan, missä sanotaan Sarjanumero.

Vaihe # 2. Siirry nyt tälle verkkosivulle: checkcoverage.apple.com → Anna iOS-laitteesi sarjanumero kirjoita tekstikenttään CAPTCHA ja paina Jatka-painiketta.

IPhonen tai iPadin takuutila näytetään yhdessä AppleCare-suunnitelman kanssa, jos sinulla on jo se. Jos sarja on väärä tai siitä puuttuu muita tietoja, et todennäköisesti näe tietoja.

Voit hakea AppleCare-ohjelmaa suoraan tulossivulta, jos etsit sitä.

Jos kyseessä on laitteistohäiriö, sinun on vietävä se Apple-myymälöihin korjattavaksi. Luonnollisesti, koska iPhone on kallis juttu, myös korjaukset ovat kalliita. Jos sinulla on takuu tai AppleCare, voit käyttää paljon etuja - etenkin, jos sinun ei tarvitse kuoriutua niin paljon, jos iPhonesi ei ole suojattu.

Apple antaa kaikille ostoksille tavallisen 1 vuoden takuun. Tämä sisältää iPhonen. Ensimmäisen vuoden jälkeen sinulla on mahdollisuus hankkia AppleCare niin, että olet edelleen yli yhden vuoden ajan Applen oletustakuutakuuta.

Siinä kaikki ihmiset!

Käärimistä

Applella on epäilemättä yksi parhaista takuituista, ja tämä on yksi syy siihen, miksi ihmiset ostavat sen laitteet, vaikka ne olisivatkin hieman kalliita. Joten on suositeltavaa tarkistaa takuun tila silloin tällöin.

Voit myös viitata:

  • Kuinka tarkistaa, onko iPhonen akku ehkä vaihdettava
  • iPhone-korjaus, joka tulee sinulle: Puls Review
  • 7 asiaa, joita Apple voi tehdä valtavalla käteisellä

Jaa kokemuksesi Applen tuen kanssa. Olivatpa hauskoja tai turhauttavia, haluaisimme kuunnella. Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found