Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -puukotelot vuonna 2021

Puiset kotelot eivät välttämättä näytä yhtä upeilta kuin ohuet kotelot, mutta niillä on kadehdittava luonnollinen tyyli, joka antaa iPhonellesi esteettisen ilmeen. Lisäksi ne ovat erittäin suojaavia ja pienikokoisia. Pidämme mielessä rakkautesi luonnolliseen muotoiluun, olemme asettaneet joitain parhaita iPhone 6 / 6s Plus -puukoteloita. Ihailtava käsintehty muotoilu on merkittävin piirre näissä puukoteloissa. Ne ovat erittäin kevyitä ja tarjoavat yleisen suojan iPhonellesi. Lisäksi nämä puiset kannet tarjoavat paremman otteen, joka tuntuu kädessäsi melko mukavalta. Joten katsotaanpa nopeasti nämä parhaat iPhone 6 / 6s Plus -puukotelot

1. Timberline Pad & Quilliltä

Timberline on epäilemättä huippuluokan puukotelo. Mikä tekee tästä kannesta leikkauksen kilpailijoidensa yläpuolelle, on FSC-sertifioitu lehtipuu, joka voi torjua vaikutuksen aplombilla. Mukana toimitettu polykarbonaattikuori vahvistaa koteloa entisestään, jotta älypuhelimellasi on luotettava suoja.

Naarmuuntumattomalla viimeistelyllä se voi estää naarmuja. Tarkat aukot takaavat, että sinulla ei ole vaikeuksia käyttää portteja, kaiutinta ja kameraa. Viimeiseksi, Timberline tulee kolmeksi muunnelmaksi, kuten American Cherry, Rosewood ja premium American Walnut.

USP: FSC-sertifioitu lehtipuu

Katso Pad & Quill

2. FXYRAIN - iPhone 6 / 6s Plus -puukotelot

FXYRAIN tuo mukanaan luonnonpuusta ja kovasta PC-muovista valmistetun kotelon. Huomaa, että se on aitoa puista eikä muuta jäljitelmämateriaalia. Katso sen etuosa, joka on todellinen luonnonpuinen lauta ja reuna on PC-muovia.

Koe sujuva kosketus tunne, kun pidät koteloa käsissäsi. Hajuton kotelo on tehty kevyeksi, jotta voit siirtää sitä helposti.

USP: Ainutlaatuinen ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. iATO

IATO on valmistettu korkealaatuisesta pähkinäpuusta ja polykarbonaattimateriaalista. Vankan rakenteen ansiosta se kestää iskuja ja suojaa älypuhelinta tyhjästä. Tarkat aukot tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin. Puukotelo sopii täydellisesti iPhoneen, tarjoten paremman otteen pitämään sitä mukavasti. Tätä koteloa on saatavana viidellä värillä.

USP: Vankka rakenne

Tutustu Amazoniin

4. KERF

KERF-kotelossa on muutama erilainen puukoteloiden vaihtoehto. Kotelot on valmistettu mahonkista, saksanpähkinästä, vaahterasta, kirsikasta jne. Käsintehty viimeistely korostaa luonnollista tekstuuria. Kotelossa ei ole kaiverruksia tai muita merkintöjä. Itse tapaukset ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja vähäisiä. Kuvan täydelliset aukot kameraa ja painikkeita pitävät iPhone 6 / 6s Plus -laitteen täysin käytettävissä. Lue koko arvostelu.

Ominaisuudet:

 • Erilaiset puuvalinnat
 • Vähäinen, käsityönä
 • Tyypillisiä, luonnollisia puukuvioita

USP: Laadukas materiaali

Katso KerfCase

5. Hacao

Laadun ja muotoilun osalta Hacaon iPhone 6 / 6s Plus -puhelimen puukotelo kuuluu eliittiluetteloon. Hienoimmasta puusta valmistettu kotelo näyttää luokalta erillään. Mikä tekee heistä niin vaikuttavia, on vaikuttava muotoilu, jota täydentää hienosti ammattitaito. Nämä puukotelot ovat erittäin pienikokoisia, eivätkä ne näytä lainkaan phabletillasi. Siistien aukkojen ansiosta sinulla on helppo käyttää kaikkia portteja ja painikkeita.

Ominaisuudet:

 • Ainutlaatuinen muotoilu terävämmillä reunoilla
 • luonnonmukainen puu ilman ylimääräisiä kaiverruksia
 • täydelliset aukot täydelliseen saavutettavuuteen
 • tukeva (ja siksi hieman paksumpi kuin useimmissa tapauksissa)

USP: Erinomainen käsityötaito

Katso Alexcious

6. CYD

CYD: n amerikkalainen lippukuvio innostaa monia käyttäjiä ostamaan tämän puukotelon iPhone 6 / 6s Plus -laitteilleen. Lippu on veistetty aidolle puulle, jota tukee TPU. Tämä ohut ja havupuu on yhtä pehmeä kuin tyttöystäväsi nilkka.

Tämän kotelon puu on kiillotettu manuaalisesti, jotta sitä olisi helppo pitää. CYD on jättänyt 1,0 mm korotetun reunan suojaamaan puhelimesi näyttöä. CYD käyttää luonnollista kirsikkapuuta ja pehmeää TPU-kumia.

USP: Käsintehty veistos

Tutustu Amazoniin

7. Max-king

Maailmassa ei ole kahta samanlaista lehteä. Kaksi luonnollista asiaa ei voi olla sama, ja tämä pätee Max-kingin iPhone-puukoteloihin. Jokainen kotelon puulinja on ainutlaatuinen, joten et löydä samanlaista koteloa maailmasta. Harkitse terveyttäsi, Max-king on käyttänyt myrkytöntä puuta luonnon eebenpuusta ja TPU-materiaalista.

Eebenpuun ja TPU: n yhdistelmä on luonut erinomaisen laadukkaan kotelon, jolla on kaunis rakenne. Kun pidät koteloa kädessäsi, se ei haise huonosti, koska puukotelo antaa kevyttä puun tuoksua. Naarmuuntumaton kotelo on turvallinen puhelimellesi ja myös ihollesi.

USP: Ei huono kemiallinen haju

Tutustu Amazoniin

8. moottorikelkka

Ajattele vihreää, ajattele luonnollista! Se on kwmobile -motto - brändi, joka suunnittelee luistamattomia puukoteloita iPhonellesi. Tämä on valmistettu lujasta massiivipuusta, joka on luistamaton. Voit pitää iPhonea tiukasti käsissäsi ja vaeltaa tungosta kaupungin paikoissa. Ensiluokkainen laitteesi ei luiskahdu kädet.

IPhonen turvallisuuden takaamiseksi kwmobile on suunnitellut tämän kappaleen kestävästä ja ympäristöystävällisestä materiaalista. Se on täydellinen suoja ja kaunis ulkonäkö tummanruskeassa barokkikompassilla. Kun saat tämän tapauksen, saatat löytää toisen puun syyn. Tämä johtuu luonnon puun ainutlaatuisuudesta.

USP: Barokkikompassisuunnittelu

Tutustu Amazoniin

9. Nurbo

Monet iPhonen käyttäjät ovat huolissaan puukoteloista. Heillä on mielessään yksi kysymys: miten pääsen laitteeni portteihin ja painikkeisiin? Jos sinulla on epäilyksiä, käytä Nurbon puukoteloa iPhone 6 Plus: lle. Nurbo on suunnitellut tämän kotelon jäykästä muovista ja puusta. Tämä yhdistelmä on luonut ainutlaatuisen vintage-tyylin.

Tämän kotelon sisäkansi on valmistettu polykarbonaatista, mikä estää halkeamia, halkeamia tai murtumia. Luonnonpuurake ja viimeistely lisäävät vastustamatonta viehätystä tähän tapaukseen. Nauti helposti iPhonen painikkeista ja porteista ja suojaa puhelinta sormenjäljiltä, ​​naarmuilta, pölyltä, törmäyksiltä ja hankauksilta.

USP: Vintage-tyyli

Tutustu Amazoniin

Paketoida!

Luulen, että olet valinnut kauniin puukotelon iPhone 6s Plus -puhelimeesi. Mikä on sen nimi ja laatu, josta pidät siinä? On kolme olennaista ominaisuutta, kuten vankka rakenne, tarkat leikkaukset ja muotoiltu muotoilu, jotka tekevät näistä puukoteloista erottuvan. Lisäksi ne eivät ole lainkaan isoja.

Haluat ehkä katsoa:

 • Parhaat iPhone 6s Plus -tukikotelot
 • Paras iPhone 6s Plus -lompakkokotelo
 • iPhone 6s Plus -puskurin kotelot
 • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 6 Plus Bamboo -kotelot

Uusimmat viestit