Kuinka löytää ja kasata väistämättömiä tietoja iPhonesta tai Ipadista?

Oletko kohdannut usein kysyttyjä - Mikä on “Muu” iPhonessa? Hyvä uutinen on, ettet ole yksin käynyt läpi tämän polun ja viettänyt paljon aikaa miettien, mitä nämä salaperäiset tiedot ovat. Totta puhuen, olen myös ollut siellä!

Ennen kuin puhumme ei-toivottujen tietojen poistamistavoista ja keinoista, katsotaanpa ensin perusteellisesti, mikä on muuta iPhone-tallennustilassa ja mistä se itse asiassa koostuu. Yksinkertaisesti sanottuna, se sisältää useita asioita, ja jos niitä ei ammutaan usein, ne voivat sotkea laitteesi tilaa. Lisää tauon jälkeen:

Mikä on muita tietoja iPhonessa tai iPadissa ja kuinka se poistetaan

"Muu" data on usein useita satoja Mt (ja joissakin tapauksissa joitain Gt). 16 Gt: n tai 32 Gt: n laitteella se voi olla todella huono. Ja vaikka käytät iPhonea, jossa on paljon tallennustilaa, jos ”Muu” vie runsaasti gigatavuja, se on huolestuttavaa.

Mitä "muiden" tiedostojen sisällä on?

Applen mukaan Muut tiedostot sisältävät useita asioita, kuten:

 • Audio: Laulut, podcastit, äänikirjat, äänimuistiinpanot ja soittoäänet
 • Video: Elokuvat, musiikkivideot ja TV-ohjelmat
 • Valokuvat: Sisältö valokuvakirjastossa, kamerarullassa ja valokuvavirrassa
 • Sovellukset: Asennetut sovellukset ja heidän asiakirjoihinsa ja tietoihinsa sisältyvät aineistot
 • Kirjat: iBooks-kirjat, äänikirjat ja PDF-tiedostot
 • Asiakirjat ja tiedot: Safarin offline-lukulista, asennettuihin sovelluksiin tallennetut tiedostot. Lisäksi se koostuu myös sovelluksen sisällöstä, kuten yhteystiedoista, kalentereista, viesteistä ja sähköposteista sekä niiden liitteistä
 • Muut: Sisältää myös asetukset, Sirin äänet, järjestelmätiedot ja välimuistitiedostot

Tarkista, kuinka paljon tallennustilaa "muut" tiedostot ovat kuluttaneet iOS-laitteellesi

iOS: n avulla voit tarkistaa, kuinka paljon tallennustilaa on käytetty ja kuinka paljon on jäljellä. Se ei kuitenkaan näytä muiden kuluttaman tallennustilan määrää. Jos haluat nähdä, kuinka paljon tallennustilaa laitteellasi on jäljellä, siirry kohtaan asetuksetKenraaliiPhone / iPad-tallennus.

Tarkista iPhonen / iPadin tallennustila, jota ”Muu” käyttää iTunesissa

Jos haluat tarkistaa, kuinka paljon tallennustilaa muut iOS-laitteen tiedostot kuluttavat, liitä se tietokoneeseen USB-kaapelilla → valitse se vasemmasta yläkulmasta → napsauta Yhteenveto vasemmassa sarakkeessa.

Kun laite on skannattu, iTunes näyttää tallennustilan graafisesti ikkunan alaosassa. Voit viedä kursorin keltainen osa kaaviosta nähdäksesi kuinka paljon tilaa on käytetty "Muu" varastointi.

Joten miksi välimuistitiedostot luodaan?

Apple sanoo, että välimuistitiedostot luodaan aina, kun suoratoistat tai katsot sisältöä, kuten musiikkia, videoita ja valokuvia. Ensisijaisesti se antaa sinun käyttää sisältöäsi nopeasti uudelleen. Sovellukset tekevät myös jäännös väliaikaisia ​​tiedostoja ladatakseen nopeammin laitteellesi.

Tärkein syy, miksi iOS-laitteiden tallennustila ei vastaa iTunesin raportteja, on se, että mediakirjasto erottaa välimuistissa olevan musiikin, videot ja valokuvat muiksi todellisten kappaleiden, videoiden tai valokuvien sijaan.

iOS on suunniteltu poistamaan välimuistissa olevat ja väliaikaiset tiedostot automaattisesti, kun laite tarvitsee lisää tallennustilaa. Käyttöjärjestelmä ei kuitenkaan aina ole yhdenmukainen tai se ei tyhjennä muita tiedostoja iOS-laitteelta halutulla tehokkuudella. Tämän seurauksena, jos et vie aikaa puhdistamiseen, välimuistissa olevat tiedostot kaappaavat tonnia laitteen tallennustilaa.

Kuinka poistaa muita tietoja iPhonesta tai iPadista

Nyt kun olet ratkaissut mysteerin, etsi oikea tapa poistaa Muu iPhonesta. Sinulla on useita vaihtoehtoja poistaa roskapostitiedostot. Voit esimerkiksi puhdistaa ne manuaalisesti tai käyttää ulkopuolisten sovellusten tai työkalujen apua päästäksesi eroon niistä tehokkaammin. Voit aloittaa tehtävän siivoamisen seuraamalla tätä kattavaa opasta.

Käärimistä:

Toivottavasti sinulla ei ole enää kysyttävää muista tiedostoista. Kerro meille palautteesi alla kommenteissa.

 • RAM-muistin tyhjentäminen iPhonessa
 • Kuinka parantaa iOS 14 -akun käyttöikää
 • Vinkkejä palamisen välttämiseen iPhone X: ssä
 • Vinkkejä iPhone X: n nopeuttamiseen

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found