Kuinka korjata lisävaruste, jota ei ole sertifioitu, iPhonessa

Joskus, kun liität iPhonen Lightning-laturikaapeliin, näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa sanotaan: "Tätä kaapelia tai lisävarustetta ei ole sertifioitu eikä se välttämättä toimi luotettavasti tämän iPhonen kanssa.”Ennen kuin syytät lisävarusteen heikkoa laatua, katsot MFi-sertifioitua kaapeliasi tai heität sen pois vihassa, sinun kannattaa kokeilla muutamia temppuja ampuaksesi pois virheestä heti.

Kuinka korjata ”Lisävaruste ei ole sertifioitu” -ongelma iPhonessa ja iPadissa

 • Miksi iPhone-laturi sanoo Lisälaite ei ole sertifioitu?
 • Sammuta laite ja lataa se
 • Liitä / irrota latauskaapeli
 • Muu kiertotapa

Miksi iPhone-laturi sanoo Lisälaite ei ole sertifioitu?

Kaapeli ei ole sertifioitu / huono laatu: Salamakaapeleita on saatavilla verrattain edulliseen hintaan. Huolimatta siitä, että he eivät ole MFi (Made for iDevice ja Apple Watch) -sertifioituja, ne toimivat hyvin ja myyvät kuten kakut. Parasta niistä on, että sinun ei tarvitse maksaa kova summa ostaa niitä. Ja huono asia on se, että ne ovat kuluneet aikaisemmin ja voivat myös aiheuttaa ongelmia latauksessa ja laitteessa.

Vaurioitunut kaapeli: Entä nuo Applen sertifioimat kaapelit? Olen kohdannut tämän ongelman jopa MFi-sertifioiduilla kaapeleilla. Jos latauskaapeli on uponnut veteen tai vahingoittunut toistuvan käytön jälkeen tai se on syöpynyt, se ei toimi. Kuivaa tässä tapauksessa kaapeliportit tai vaihda ne kokonaan.

Jotain estää kaapelilaturia tai porttia: Jos salamaportissa on tasku nukkaa tai raakaa, se estää lataamista. Siksi puhdista portti usein. Voit käyttää tähän pehmopaperia. Tulevaisuudessa on varmistettava, ettei lika pääse latautumaan.

Päivitä iPhone: Päivittäminen uusimpaan iOS: ään voi korjata 'Lisälaitteita ei tueta / sertifioitu' -ongelman.

Sammuta laite ja lataa se

 1. Kytke kaapeli laturi. Älä liitä sitä vielä iPhoneen
 2. Virta pois iPhoneen. Sitten, kytke laturi.
 3. Älä käynnistä laitettasi noin 15-20 minuuttia.
 4. Nyt, Käynnistä laite. Jos saat varoituksen, hylkää se

Laitteesi pitäisi ladata ongelmitta.

Liitä / irrota latauskaapeli

 1. paina koti näppäin ja lepo- / herätyspainikkeet kerralla noin kymmenen sekuntia käynnistääksesi laitteen uudelleen
 2. Jo ennen kuin iPhone voi käynnistää, kytke se latauskaapeliin.
 3. Jos varoitus tulee näkyviin, irrota kaapeli
 4. Yhdistä uudelleen kaapeli. Latauksen tulisi jatkua ongelmitta

Joissakin tapauksissa puhelimesi alkaa latautua, kun se on pois päältä, vaikka käytät sertifioimattomaa kaapelia. Tämä johtuu siitä, että iOS-ohjelmistorajoitukset, jotka estävät kaapelin tunnistamisen, eivät ole enää voimassa sammutetun iPhonen kanssa.

Jos mikään ei toimi, anna iPhone olla kytkettynä latauskaapeliin ja sammuta se. Käynnistä se uudelleen 15-20 minuutin kuluttua ja katso, onko akkuprosentti kasvanut vai ei.

Muu kiertotapa

Jos lataat kahta laitetta kannettavalla tietokoneella, saatat nähdä Not Not Charging, koska lähtövirta ei riitä.

Kun olin liittänyt iPad Pron ja iPhone X: n vuoden 2012 MacBook Proon. iPhone jatkoi lataamista, mutta iPad Pro osoitti akkukuvakkeen vieressä ”Ei lataudu”. Kaapelit olivat kunnossa. Sitten tajusin, että tein joitain raskaita tehtäviä kannettavalla tietokoneellani, ja yksi mahdollinen syy voi olla se, että USB-portti käytti hyvin vähän virtaa, mikä johti iPadin latausongelmiin. Irrotin iPhonen MacBookistani, suljin muutaman sovelluksen ja iPad alkoi latautua.

Vastaavasti, jos lataat iPhonea, iPadia tai iPodia PC: llä tai kannettavan tietokoneen USB-portilla ja saat virheilmoituksen, yritä kytkeä laite toiseen USB-porttiin. Toisinaan tämä saattaa auttaa.

Olen samaa mieltä siitä, että halvat kaapelit ovat usein syyllisiä. Siksi on parempi valita sertifioidut, jotta vältetään ongelmaton lataus.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Kuinka palauttaa näyttöajan salasana iPhonessa ja iPadissa
 • Linkkien esikatselun poistaminen käytöstä Safarissa iOS 13: ssa
 • Wi-Fi-ongelmien kohtaaminen iPhonessa: Tässä on joitain pikakorjauksia
 • Kuinka korjata Apple Podcasts -sovelluksen kaatuminen iOS 13: ssa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found