Parhaat kuulokkeet iPhone 6s / 6s Plus -puhelimelle vuonna 2021

Yksi asia, joka jännittää ilomme onnesta ja lohduttaa sydämemme surussa aivan kuten sielunkumppanimme, on musiikki. Pysyen optimistisena paksun ja ohuen läpi ja hyödyntäen musiikkia tyylikkäästi käytän langattomia kuulokkeita. Haluan nähdä kuulokkeissa mieluummin huipputason melunvaimennusjärjestelmän ja korkean stereoäänen. Totta puhuen minulla on erityinen mielenosoitus niistä, joilla on korvan sisustus. Kaikkien näiden huippuominaisuuksien perusteella olen laatinut erillisen luettelon parhaista iPhone 6s / 6s Plus -kuulokkeista.

1. LETSCOM

LETSCOM esittelee korkean tarkkuuden Bluetooth-kuulokkeet. Nämä IPX7-vedenpitävät urheilukuulokkeet ovat täydellisiä sisä- ja ulkotreeneihisi. Korvan yli kiinnitetyt koukut tarjoavat paremman vakauden juoksun tai juoksun aikana juoksumatolla tai radalla. Kahdeksan kirkkaana sävynä saatavat langattomat kuulokkeet voivat olla täydellinen lahja rakastetulle henkilölle.

Muiden merkittävien ominaisuuksien joukossa ovat vakaa yhteys, handsfree-puhelun hallinta, kahdeksan tunnin akku, geelikorvakärjet jne. Voit hallita puhelua täysin, kun liität iPhonen kuulokkeisiin; voit toistaa ja keskeyttää musiikkia, vastata puheluihin ja hylätä ne, säätää äänenvoimakkuutta, ohittaa kappaleita ja tehdä enemmän.

USP: Kahdeksan tuntia musiikkia

Tutustu Amazoniin

2. SENSO

SENSO esittelee monipuolisen Bluetooth-kuulokemikrofonin iPhonellesi. Tunnetuimpien ominaisuuksien joukossa Senso tarjoaa jopa 9 tunnin toiston, puhtaan HD-äänen, IPX7-vedenpitävyyden, mukavuusgeelikahvat, sotkeutumattoman kaapelin, langattoman jopa 30 jalan, mukavan silikonisovituksen ja paljon muuta.

Kuulokkeet tuottavat aidon HD-Hi-Fi-äänen sekä syvän basson ja kristallinkirkkaan diskantin. Senso on käyttänyt uutta ja parannettua litiumpolymeeriakkua, joka antaa sinulle jopa kahdeksan tuntia musiikin toistoa ja 240 tuntia valmiustilaa. Sen CVC 6.0 -kohinanvaimennustekniikka toimittaa vain musiikin eikä mitään muuta.

USP: HD Hi-Fi -ääni

Tutustu Amazoniin

3. Mamamiya

Bluetooth-kuulokkeiden tehokasta akkua ei pidä mitata sen mukaan, kuinka kauan laite toimii, vaan kuinka nopeasti sitä ladataan. Mamamiya tuo langattomat Bluetooth-kuulokkeet, jotka voidaan ladata vain kahdessa tunnissa, ja sitten voit käyttää niitä neljätoista pitkää tuntia. Koska tuote on käyttöturvallisuustiedotteen sertifioima, se on hyödyllinen terveydellesi ja kuorma-autonkuljettajat / kuljettajat voivat kuunnella musiikkia pitkään matkoillaan.

Älä koskaan ole huolissasi tihkusadeesta tai kevyestä sateesta, koska tällä Bluetooth-kuulokkeella on IPX4-veden- ja hikiestonormit. Kevyt ja kaulanauha auttavat sinua käyttämään tätä tuotetta mukavasti treenaamisen aikana.

USP: 14tuntiaika

Tutustu Amazoniin

4. SoundPEATS

SoundPEATS tuo pari premium-luokan Bluetooth 5.0 -kuulokkeita, joissa on korvaan kuuluva stereo, yhdessä vaiheessa. Kun olet ottanut silmut pois kotelosta, voit yhdistää ne nopeasti iPhoneesi kanssa yhdessä vaiheessa. Nauti seuraavaksi musiikistasi pitkään. Huomaa, että voit ladata kuulokkeita 9-10 kertaa latauskotelon avulla.

SoundPEATS on suunnitellut kuulokkeet sopimaan erikokoisille korville. Mukavamman istuvuuden saavuttamiseksi voit käyttää muita korvan kärkiä, jotka tulevat pakkauksen mukana. Molemmissa nappikuulokkeissa on sisäänrakennetut mikrofonit parempaan handsfree-puheluun.

USP: Automaattinen pariliitos

Tutustu Amazoniin

5. ADAX

Hienolla äänenlaadulla siunatut langattomat ADAX-kuulokkeet parantavat musiikkikokemustasi. Korvanapit sopivat kaikkiin korvien muotoihin. Tämän seurauksena he pysyvät paikoillaan tasaisesti.

Sisäänrakennettujen magneettien avulla voit käyttää kuulokkeita helposti. Kuusi tuntia peliaikaa on merkki normaalikäytössä. Sinulla ei ole mitään ongelmia musiikin hienosäätämisessä. Näitä kuulokkeita on vain kaksi väriä - valkoinen ja musta.

USP: Sisäänrakennetut magneetit

Tutustu Amazoniin

6. KESKITETTY VOIMA

FOCUSPOWER on suunnitellut langattoman nupun, joka on pienempi kuin cashewpähkinä tai kolikko. Tällaisen pienikokoisen, sinun on oltava erityisen varovainen käyttäessäsi tätä Bluetooth-kuuloketta, koska saatat menettää silmuun. Toisaalta se on uskomattoman monipuolinen, koska voit käyttää langattomia FOCUSPOWER-kuulokkeita huomaamattomasti kirjastossa, luokkahuoneessa tai teatterissa.

Voit ladata tämän nappikuulokkeen ilman kaapelia; Voit käyttää USB-laturia kytkemällä sen kannettavaan tietokoneeseen. Induktiivisen latauksen avulla voit käyttää tätä nappikuuloketta tien päällä.

USP: Monipisteyhteys

Tutustu Amazoniin

7. LBell

LBell on epäilemättä tehokkain langaton Bluetooth-kuuloke, koska tässä laitteessa on pidempi akun käyttöikä. Tämän langattoman nappikuulokkeen lataaminen kestää 3,5 tuntia, minkä jälkeen se tuottaa 30 tuntia musiikkiaikaa ja 600 tuntia valmiusaikaa. Äänikehote on yksi LBell Bluetooth -kuulokkeiden parhaista ominaisuuksista; kun saat puhelun, kuulokkeet muistuttavat tärinästä ja puhelinnumeroraportoinnista.

Pitkäaikaisen mukavuuden tarjoamiseksi LBell on käyttänyt ihoystävällistä korvatyynyä, joka näyttää myös muodikkaalta. Moniparikuulokkeet voidaan liittää kahteen älypuhelimeen samanaikaisesti.

USP: Äänikehote

Tutustu Amazoniin

8. Mpow

Mpow on tunnettu nimi Bluetooth-kuulokkeissa ja kuulokkeissa. Tämä stereokuuloke vaimentaa ulkoisen melun, jotta voit nauttia suosikkimusiikistasi rauhallisesti. Niskahihnan ansiosta voit ripustaa kuulokkeet kaulasi ympärille, kun et halua käyttää sitä. Älä missaa sisäänrakennettua magneettia, joka houkuttelee korvatulppia, kun sitä ei käytetä.

Bluetooth 4.1 -tekniikka yhdistää iPhonen nopeasti kuulokkeisiin ja pysyy yhteydessä pitkään. Kun olet ladannut, voit kuunnella musiikkia 13 pitkää tuntia. Tämä joustava ja kestävä kaulanauha on 60% kevyempi kuin muut markkinoilla olevat kaulanauhat.

USP: Nopea pariliitos

Tutustu Amazoniin

9. TaoTronics

TaoTronics Bluetooth -kuulokkeet ovat täydellisiä kumppaneita kuntoilulle, koska nappikuulokkeet sopivat tiukasti korviin ja pysyvät vakaina pitkään. Joko juokset, pyöräilet tai kuntosalilla, voit luottaa näiden langattomien kuulokkeiden vakaan yhteyden muodostamiseen ja nauttia yhdeksän tunnin peliaikasta.

Voit ripustaa kuulokkeet mukavasti kaulallesi, koska ergonominen muotoilu antaa sinulle erittäin kätevän ja helppokäyttöisen käytön. Vaikka et käytä, voit kiinnittää kaksi magneettikoteloa ja käyttää kuulokkeita kaulakorun tavoin.

USP: Magneettiset korvanapit

Tutustu Amazoniin

10. COWIN

COWIN on valmistanut Bluetooth-kuulokkeet, joissa on aktiivinen melunvaimennustekniikka. Koska se pystyy vähentämään ulkoista melua merkittävästi, voit käyttää langattomia Cowin-kuulokkeita matkoillasi, kaupunkiliikenteessä tai kiireisenä toimistonaikana. Edistynyt aktiivinen melunvaimennustekniikka vähentää lentokoneen matkustamomelua.

Kuulokkeiden syvä basso antaa sinun nauttia musiikista, elokuvista ja videoista haluamallasi tavalla. Kuulokkeiden NFC-pariliitos varmistaa nopean ja vakaan yhteyden iPhoneen. 30 tunnin peliajan ansiosta voit kuunnella suosikkimusiikkiasi pitkään. Mukavat proteiinikorvatyynyt eivät koskaan anna sinulle mitään epämukavuutta.

USP: Proteiiniset korvatyynyt

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Suosikkikuulokkeet?

Mitkä näistä Bluetooth-kuulokkeista muodostavat pariliitoksen iPhonen kanssa? Olisin erittäin iloinen saadessasi tietää valintasi.

Kuulokkeissa on kolme pääominaisuutta, kuten pitkä soittoaika, mukava muotoilu ja melunvaimennustekniikka. Lisäksi niitä kaikkia on saatavana suhteellisen alhaisella hinnalla kuin monet heidän kollegansa.

Älä missaa:

  • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat AirPod-vaihtoehdot
  • Parhaat iPhone 7/7 Plus VR -kuulokkeet

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found